Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

İlk defa biriyle bu şekilde konuşmuş..
Zaten o kişi o muhabbete girmeden önce eşimde o tarz bir konuşma ibaresi yok. Zor öyle deyince mi dedi bilmiyorum..
Ben buna takılmadım ama hani siz ayrı iken sabaha kadar whatsapp ta takılıyormuş ya eşiniz. Üzülüyordunuz. Ne yaptığını buldunuz mu

Eşini 2015 Kasım da geldi askerden ..
O karaktersiz arkadaş başka ilde yaşıyor zaten.. yüzyüze görüşmeleri imkansız..
Ama onun dışında eşimin iş yerinde olsun,okulunda olsun bir sürü erkek arkadaşı var ,yaşı küçük olanlar zaten hep abi diye hitap eder. Öyle absürd hiçbir şeye denk gelmemiştim bu olaya dek..

Ben buna takılmadım ama hani siz ayrı iken sabaha kadar whatsapp ta takılıyormuş ya eşiniz. Üzülüyordunuz. Ne yaptığını buldunuz mu
Hayır,whatsapında hiçbir şüpheli durum yoktu.. aynı numarasını kullanıyordu wp da da normalde de engelli hiç kimse yoktu ..
Telefonu yine hep ortada, o yüzden yersizmişti diye düşündüm..
Çünkü biriyle bu numaradan konuşmuş olsa illaki o kişi ya normal mesajdan ya wp dan bir şekilde bir şey yazar veya arardı.. hiçbir şaibeli hareketi yoktu onu geçtim o yüzden..
Akşam şarja takıyor mesela 8 saat telefona kalkıp hiç bakmıyor..
Bir de şey demişti ben senin ailende kaldığını bildiğim için annenin kardeşinin wp son görülmelerine bile bakıyordum dedi..

Gercekten canim erkek geyigi bu degil dedi. Bana bir arkadasim boyle geyik yapsa agzini burnunu dagitirim dedi.
Sen ayrildiginiz donemde sabaha kadar cevrimici diyordun bu arkadasi ile mi konusuyordu acep?
Öyle olsa o kişinin her an yazabileceğini düşünür şuan engelli olmaz mıydı mesela..
çünkü telefonu hep ortada..
O arkadaşı geçen gün arabada yolculuk yapıyoruz aradı,meşgule attı.. sonra x ben arabadayım,açamadım kusura bakma yazdı yanımda ..
Sonra arkadaşı tamam aşkım yazdı.. mesaja bakar mısın..
Ben de bu nasıl konuşma dedim sonra eşim “saçma sapan konuşma len yazdı, sonra gülücük gönderdi yine,eşim de at hırsızı yazdı..
eşimi normal telden de arıyor ara sıra bu kişi..
Eşiniz öyle mi dedi üzüldüm

Ben bekarken altın fabrikasında kaliteciydim. 25 tane adamın içinde tek kadındım.hepsi haliyle usta cırak ilişkisi ile zanaat sahibi olmuşlardı. İlk zamanlar benden dolayı şifreli konusurlardı ama sonra onu da bıraktılar askerlik yapmış gibi oldum o iğrenç bel altı sohbetlerinden ötürü.. Benim camekan bir odam vardı tam üretimin ortasında resmen kurtarılmış alandı.. Yani diyeceğim o ki hani burda sen bir kız arkadaşına dermisin vs denmiş ya asla kendinle kıyaslama.. Ve Kocan gay vs değil sadece cok pis ağızlı bir çevresi var.

benim şüphelendiğim "tatlım" kelimesi oldu. hiçbir erkek başka bir erkeğe "tatlım" diye asla hitap etmez. kadınlar kendi aramızda arkadaşlarımıza deriz ama erkekler birbirlerine demez yani. onun haricinde konuşma genel olarak iğrenç. ben görsem bana da acaba dedirtir. ama tek başına kanıt oluşturur mu bilemedim. günahı boynuna diyelim

Walla kuzum ben actigin konularda hep seni hatali gorurdum biliyorsun israrla destek alman gerektigini soyledim sana ama bu sefer hak verdim yani.

Walla kuzum ben actigin konularda hep seni hatali gorurdum biliyorsun israrla destek alman gerektigini soyledim sana ama bu sefer hak verdim yani.
Ve telefonunda o arkadaşıyla 15 şubattan sonraki konuşmaları duruyor, öncesi konuşmadılar mı sildi mi bilmiyorum..
Ama bu konuşmaya kadar olan konuşmalar normal sohbet havasında, nasılsın hayat nasıl gidiyor vs tarzı, mesela arkadaşı boş boş gezmekten çıktım artık ama ne yapacağımı bilmiyorum vs yazmış.. hani bu sohbete kadar normal iki erkeğin edebileceği sohbet tarzındaydı sohbetleri..
Bilmiyorum ne yapacağımı

belki beyaz gelinlik kelimesinin erkekler arasında bizim bilmediğimiz argo başka bir anlamı vardır. her türlü iğrenç. bambaşka anlamları olan bir giysiyi şu konuşmalara malzeme yapıyorlar ya daha ne diyeyim yani.

Klasik igrenc erkek muhabbetti ama kafanizda soru isareti kalmasin bence

Klasik igrenc erkek muhabbetti ama kafanizda soru isareti kalmasin bence
Sordum kendisine zaten o bana şaka yaptı ben ona dedi, afallamadı felan.. sonra ben de cinsel sohbet ama dedim, ne saçmalıyorsun sen çocuk musun felan dedi..
Sonra tekrar sordum sana yakıştıramadım öyle konuşmayı hadi o öyle konuştu sen niye öyle yazdın dedim.. o konuşmanın hakkı oydu dedi..
Öyle cevap verilirdi dedi. Bu konuyu açma artık dedi,ben de kapatıyorum dedim.. böyle

Bana daha çok küfürlü argo muhabbeti samimiyet kabul etmiş iki arkadaşın konuşması gibi geldi.

Sırf bununla eşinize gay diyemeyiz. Başka dikkatinizi çeken şeyler varsa parçaları birleştirecek kişi sizsiniz..

Benim birkac gay arkadasim var ve inanin olsa coktan anlardiniz esiniz sonucta

Eşiniz tarafında değil de bu arkadaşı pek tekin gelmedi bana.
Basit bir cümleye bile lakayıt tavırla yönlendirme yapıyor. Eşcinselliğe gönderme yapıyor.

Bu adamda bir dümen var ve bence eşiniz göremiyor. Ya da konduramıyor..

Mesela o fotoğraf olayının öncesi de şu tarz konuşmalar var; eşim iş yerinde çektiği kişinin fotoğraflarını bu karaktersiz arkadaşına atıyor.. o da kim bu yazıyor, eşim de sensin yazıyor, doğru söyle kim bu yazıyor arkadaşı eşim de sensin işte askerde çekmiştim seni diyor..
O da devrem doğru söyle kim bu felan diyor,eşim de iş yerinde şantiyede çalışan biri diyor, tanımıyor musun diyor eşime ,eşim de yok diyor..
Sonra işte uzak dur,delikçi vs pis konuşmalara başlıyor..

O kişi öyle konuşmasaydı, eşim öyle bir söz zaten yazmazdı.. yiğidi öldür hakkını yeme derler Yani, eşimle çok sıkıntılı zamanlarımız oldu, ama mesela yine bir asker arkadaşıyla sohbeti var wp ta, o da devamlı her kelimenin sonuna amk eklemiş..
Ama eşim ona hiç onun gibi karşılık vermemiş, hani bu tarz konuşmaları olan biri değil normalde kendisi onu demek istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…