Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

Sen destek almaya basladin mi canim?

Yok haftaya randevum var . Ama bu durumun destekle alakası yok bence .. kim olsa huylanırdı ..

Ben sana az once de yazdim bu sefer haklisin dedim ama bunu da takinti haline getirirsen olaylar isin icinden cikilmaz bir hal alabilir.

Sen daha once de esine guvenmiyordun yaniliyor muyum? Su da var dun gece esimle birlikte okuduk ve normal bulmayanlardan biri de esim. Bu tarz muhabbetler belki de kisiden kisiye, bulundugu cevreye gore degiskenlik gosterebilir. Bana ve esime gore normal degil ama normal diyenler de var gordugun gibi..

Arkadaşlar çok rahat cevap vermişler benim arkadaşlar böyle muhabbet yapıyor falan diye sizin arkadaşlarda biseksüel ya da gay olabilir. Çok yaygınmış zaten bu mesajlar hiç normal değil. Ben buna göre çok daha masum bir şeyden eşime biseksüel duyguları olduğunu itiraf ettirdim. İnternet arama geçmişine bakın o tarz sitelere falan girmiş mi bir araştırın dedim.

Aynen ben de boyle dusunuyorum.

Gerçekten mi ne gibi bir delil vardı elinizde özel değilse..

İşte zaten ikiye bölünmüş durumda herkes , normal veya değil..
Benim de beynim ikiye bölünmüş durumda

İşte zaten ikiye bölünmüş durumda herkes , normal veya değil..
Benim de beynim ikiye bölünmüş durumda

Bu durumda sen herkese bakmayacaksin. Esini taniyan, bulundugu cevreyi vs. bilen sensin. Biz bize anlattigin kadarini bilebiliriz daha fazlasini degil.
Ben sana kalkip esimi sorsam sen ne derece saglikli bir yorum yapabilirsin? Tanimaz etmezsin degil mi.
Sana her zaman soyledigim bir sey var burasi sosyal medya burdan fikir al sadece ama kafani karistirma.

Ben sadece mutlu olmak istiyorum yaa.. tamam daha öncelerde benim de gereksiz kurmalarım,takıntılarım olmuş olabilir,oldu da..
Ama ben bunlardan sıyrılıp sadece mutlu olmak istiyorum, ama bir şey çıkıyor karşıma ve diyor ki durr sen mutlu olamazsın,senin mutlu olmaya hakkın yok... ...

Daha önce bir yerde , bir ortamda herhangi bir şekilde erkeklerle cıvık ,münasebetsiz hiçbir olayına dahil olmadım..
Bulunduğu iş yerinde de gittiği okulunda da hep erkeklerle iç içe..
Bu zamana kadar bu tarz bir düşünceye kapılmadım..
Onun dışında birliktelik konusunda zaten bana yanaşmayan biri değil. Birliktelik halinde de normal sağlıklı bir insan bir problemi yok..
Sadece 1-2 defa afedersiniz anal ilişki olabilir mi diye sordu ve reddettim, sonra bahsi geçmedi..
O da normal olabilirmiş,erkeklerin çoğu isteyebilirmiş.. aklıma gelenler bunlar..

Sohbet sitesine girilmiş o tarz oradan tanıştığı biriyle MSN de yazışmış ben bunları bulunca itiraf etti tabi
Boşandınız mı eşinizle ? zor olmuştur atlatmanız .. tahmin edebiliyorum.. ben internet geçmişine vs baktım,ama iPhone gizli sekmeyi açıp aratınca hiçbir şeyi kaydetmiyor.. hani bir şey elde edemem.. onun dışında pc kullanmaz pek,çünkü evde net yok..
Bilmiyorum

Hicbir erkek boyle sakalasmaz , hele turk erkegi gayet homofobiktir , 40 yasindayim tonla adam tanidim hayatimda bu mesajlasmayi hicbir hetero erkek yapmaz
Esiniz ya biseksuel ya gay yada karsidaki kisi erkek degil

Hayır şakalaşıyorlar. Biseksuel ya da gay olsalar bu şekilde konuşmazlar aksine. O muhabbet farklı döner. Burada birbirleriyle dalga geçmişler. Dikkat edin de özel mesajlaşmayı ifşa ettiğiniz için eşiniz sizi şikayet etmesin. Zira etse de haklı. Buraya ekran görüntüsü atmanız çirkin bir davranış.

Kuzum sana destek al demem de bundan. Belki bana cok kiziyorsun ama ben sadece senin mutlu olmani isterim.
Esine karsi hep bir suphe var icinde sence bu normal mi? Kizma bana ama ben guvenmedigim adamla yapamazdim sen hem yoluna devam ediyorsun hem kendine sorun yaratacak bir sey buluyorsun bunu da kendine degil de baska sebeplere bagliyorsun.

Aile durumum cesaretsizliğim ve iyi niyetimden boşanmadım 2 de çocuk yaptım saçma bir hayat yaşıyorum

Haklısınız.. bu konuda hatalıyım. Ama tam konuşmayı aktaramazdım öbür türlü .. karmaşa olabilirdi..
Dün zaten Sağlıklı düşünemiyordum ve kendim bu düşüncelerle boğuldum resmen.. fikir almak istedim..
Siz ne diyorsunuz bu muhabbete ? Ortada yanlış bir durum yok mu dersiniz? Seçimler adına? Yoksa büyük yanlış var üslup olarak..

Basbayağı geyik işte nasıl başka anlamlar çıkardınız, şakalaşıp gülüp geçmişler. Kuzenimde de vardı böyle muhabbetler. O da arkadaşıyla beyaz gelinlikle alacam seni diye dalga geçerdi. Çok takılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…