Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

Bana normal gelmedi, ben de görsem , şakalaşmışlar deyip geçemem, midem bi bulanırdı. Ama eşinzin hiç şüphelendiğiniz başka bir şeyi yoksa,şakalaşmadır.

erkeklerin bel altı iğrenç espirileri konuşmaları vardır hepimiz biliyoruz bunu ama bu çok fazla . bilemedim ..
bende abime gösterdim hahaaha abi okusana sadece dedim ben okuyamadım kıpkırmızı oldu oha yuh dedi .
tamam espiriler döner ama bukadar değil bu çok fazla dedi .

eşiniz belki gay değil ama ben olsam çok soğurdum seviyesiz bi insan gibi gelirdi bana .

Şuan nasıl peki? Sizi şüphelendirecek çanınızı sıkacak davranışları var mı? Allah yardımcınız olsun.. hatasını anladı mı?
Sadece meraktan girdiğini o sitelere kesinlikle öyle bir şey yaşamadığını yaşamayacağını söyledi ben de inandım inanmak istedim. Yakın zamanda bir kez daha sohbet sitesine girdiğini yakaladım fena patladım tabi boşanıyordum yine yapamadım. Onun haricinde zor biri ama çocuklarıyla çok ilgili bana karşıda iyi niyetli. Ben zaman zaman bu olayları düşünüp bunalıyorum. En başta boşanmam en mantıklı olandı ama o zaman cesaret edemeyip bile bile çocuk yaptığım için kendimi suçlu hissediyorum. Umarım sizde böyle bir durum yoktur normal diyenler çok olmuş ben yaşadığım için normal gelmedi ama belki de normaldir.

Gerçekten bilemedim.. daha önce çevremde hiçbir şekilde böyle muhabbete dair bir izlenimim olmadı..
Takılmam yersiz mi dersiniz

Oyleymis , ilk defa duydum gercekten , cok mide bulandirici

O arkadaşıyla farklı şehitseler ve askerden sonra bir araya hiç gelmediler.. askerde böyle bir şey yaşamış olabilirler mi? Çünkü başka türlüsü mümkün değil... eğer olduysa askerde oldu...

Maalesef askerde, yatılı okullarda vb. yerlerde bu tip şeyler oluyor. Eşiniz yaşamıştır veya yaşamamıştır bilemeyiz ancak madem size tepki vererek kapattı konuyu. Bir daha sormayın ama çaktırmadan da takip edin. Çok özür dilerim ama bu geri zekalı erkek milleti illa ki bir yerde açık veriyor. Bana sorarsanız kesinlikle bir durum var bana geyik gelmedi. Çünkü bu konuşma dışında da arabada gelen mesajda eşinize "aşkım" denildiği yazıyor. Kadınlar birbirlerine aşkım, bi tanem vs. diye hitap ediyor ama bir erkek başka bir erkeğe aşkım demez. Diyorsa orada başka bir durum var demektir.

O eşime o tarz mesela tatlım vs konuşmuş mesajlarda var yukarıda ama eşimin ona o Tarz hitabı vs yok.. zaten eşim x yoldayım,açamadım kusura bakma diye ismiyle hitap etti..
O densiz o şekilde karşılık veren.. Sizin bu yazınızın görünce dedim acaba kadın felan mı wp yanıltabilir ancak arayarak anlaşılır bu diye gizli numaradan aradım erkekti açan.. numarayı da kağıda felan yazmamıştım aklımda tutmuştum ama yanlış değildir muhtemelen ..

Bu tarz konuşmalar, şakalar genelde her adamda oluyor, eşlerin haberi tabi ki olmuyor.
1 yada en fazla 2 arkadaşla bu şakaları yapıyorlar. Kendi aralarında eğleniyorlar.
Sizinki gibi, '' gel sana çayı ben koyum poaahaha '' gibi ''s.gara yakarken gel ben çakayım hohoho'' gibi abidik gubidik şakalar yapabiliyorlar. Eşiniz gay falan değil.

Sevindim bu mesaja.. umarım dediğiniz gibidir. İlk defa şahit olunca böyle bir olaya afalladım..

Öfffff. Ya neden okuyorsun adamın arkadaşlarıyla muhabbetini. Ya biz de arkadaş grubunda türlü türlü muhabbet çeviriyoruz. En yakın arkadaşlarım kardeşim dediğim kaç senedir tanıdığım insanlarla çevirdiğim muhabbete de karışılmasın bi zahmet derim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…