- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Sadece meraktan girdiğini o sitelere kesinlikle öyle bir şey yaşamadığını yaşamayacağını söyledi ben de inandım inanmak istedim. Yakın zamanda bir kez daha sohbet sitesine girdiğini yakaladım fena patladım tabi boşanıyordum yine yapamadım. Onun haricinde zor biri ama çocuklarıyla çok ilgili bana karşıda iyi niyetli. Ben zaman zaman bu olayları düşünüp bunalıyorum. En başta boşanmam en mantıklı olandı ama o zaman cesaret edemeyip bile bile çocuk yaptığım için kendimi suçlu hissediyorum. Umarım sizde böyle bir durum yoktur normal diyenler çok olmuş ben yaşadığım için normal gelmedi ama belki de normaldir.Şuan nasıl peki? Sizi şüphelendirecek çanınızı sıkacak davranışları var mı? Allah yardımcınız olsun.. hatasını anladı mı?
Gerçekten bilemedim.. daha önce çevremde hiçbir şekilde böyle muhabbete dair bir izlenimim olmadı..Basbayağı geyik işte nasıl başka anlamlar çıkardınız, şakalaşıp gülüp geçmişler. Kuzenimde de vardı böyle muhabbetler. O da arkadaşıyla beyaz gelinlikle alacam seni diye dalga geçerdi. Çok takılmayın
Oyleymis , ilk defa duydum gercekten , cok mide bulandiriciHayır şakalaşıyorlar. Biseksuel ya da gay olsalar bu şekilde konuşmazlar aksine. O muhabbet farklı döner. Burada birbirleriyle dalga geçmişler. Dikkat edin de özel mesajlaşmayı ifşa ettiğiniz için eşiniz sizi şikayet etmesin. Zira etse de haklı. Buraya ekran görüntüsü atmanız çirkin bir davranış.
Aynen çok yersiz, kuzenler sayesinde çok maruz kaldım böyle sohbetlere, gül geç yani gaylik ne alaka ayolGerçekten bilemedim.. daha önce çevremde hiçbir şekilde böyle muhabbete dair bir izlenimim olmadı..
Takılmam yersiz mi dersiniz
Oyleymis , ilk defa duydum gercekten , cok mide bulandirici
Geyik muhabbet değil diyen de çok fazla olduğu İçin bayağı kafam karman çorman olduAynen çok yersiz, kuzenler sayesinde çok maruz kaldım böyle sohbetlere, gül geç yani gaylik ne alaka ayol
O arkadaşıyla farklı şehitseler ve askerden sonra bir araya hiç gelmediler.. askerde böyle bir şey yaşamış olabilirler mi? Çünkü başka türlüsü mümkün değil... eğer olduysa askerde oldu...
O eşime o tarz mesela tatlım vs konuşmuş mesajlarda var yukarıda ama eşimin ona o Tarz hitabı vs yok.. zaten eşim x yoldayım,açamadım kusura bakma diye ismiyle hitap etti..Maalesef askerde, yatılı okullarda vb. yerlerde bu tip şeyler oluyor. Eşiniz yaşamıştır veya yaşamamıştır bilemeyiz ancak madem size tepki vererek kapattı konuyu. Bir daha sormayın ama çaktırmadan da takip edin. Çok özür dilerim ama bu geri zekalı erkek milleti illa ki bir yerde açık veriyor. Bana sorarsanız kesinlikle bir durum var bana geyik gelmedi. Çünkü bu konuşma dışında da arabada gelen mesajda eşinize "aşkım" denildiği yazıyor. Kadınlar birbirlerine aşkım, bi tanem vs. diye hitap ediyor ama bir erkek başka bir erkeğe aşkım demez. Diyorsa orada başka bir durum var demektir.
60 da 50 oluyorsa o zaman yüzdeeee ....
Normal mi Yani ? Endişelerim yersiz mihaha ne var bunda ya.
Sevindim bu mesaja.. umarım dediğiniz gibidir. İlk defa şahit olunca böyle bir olaya afalladım..Bu tarz konuşmalar, şakalar genelde her adamda oluyor, eşlerin haberi tabi ki olmuyor.
1 yada en fazla 2 arkadaşla bu şakaları yapıyorlar. Kendi aralarında eğleniyorlar.
Sizinki gibi, '' gel sana çayı ben koyum poaahaha '' gibi ''s.gara yakarken gel ben çakayım hohoho'' gibi abidik gubidikşakalar yapabiliyorlar. Eşiniz gay falan değil.
normalNormal mi Yani ? Endişelerim yersiz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?