Olabilir fakat 2 tane aynı bilgilerBaşıma gelen bişeyi anlatayım.
Bir gün mailime bir face hesabı düşüyor. benim adım benim mailim..
bakıyorum onu ben açmadım. eşime söyledim şifreyi bilmiyoruz ama mail benim. araştırırken benimle aynı isme sahip birisinin mail adresi verirken bir harfe fazla basmasıyla(yani benim mail adresimi yazmasıyla) hesap açılıyor ama aktif etmek için doğrulamayı yapamıyor.
neticede ben hiç böyle bir face açmadım. arkadaş yoksa sadece açılıp bırakılmışsa benim başıma gelen eşinizin başına gelmiş olabilir.
Yani kararınızı davranış biçimine göre mi verir misinzeşimi seviyorsam, bana karşı kaba kötü davranmıyorsa bu işi kurcalamam. bir hata yapmış olabilir ama ben bunu görmedim, olay büyümesin diye de bana yalan atmak zorunda kaldı derim. sonuçta gördüğüm bir şey yok evet yalan var. bana karşı ne olursa olsun dürüst olması konusunda onunla konuşurum. ve bu olayı bir daha açmam işkillenmem. eşime karşı sevgimi artıracak şeyler yapar ve düşünürüm.
bana kötü kaba ilgisiz davranıyorsa da bu beni mutsuz ediyorsa da böyle hastalıklı olacaksam, kıskanç sürekli şüpheci bunu yürütmezdim.
yenisi daha iyi mi oluyor? evlilik düzen adamda iyiyse bu birlikteliği daha düzgün yapmaya uğraşın bence. ilgisiz kötü davranıyorsa da boşanın gitsin.
Mail adresine onay kodu geliyorBir kere biri de benim mailimle bir facebook hesabi acmisti
Hatta birisi annemin mail adresiyle de face hesabi acmisti. Kimler neden boyle bir sey yapiyor anlamiyorum. Esiniz belki de dogru soyluyor. Gizli is cevirse neden memleket bilgisini vs dogru versin
Mail adresine onay kodu geliyor
O olmadan Face açılmıyor
Nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum
Benim bulamayacağımı bildiği için belki adres bilgisi verdi
Ama mail e onay kodu gelince nasıl açıyorlar bilemedim
Sanmiyorum nereden ogreneceksin kiben kimin Facebook açtığını öğrenebilir miyim
Bence eşiniz zamanında bir iş çevirmiş. Öyle başkaları niye açsın akıl var mantık var. Ben anlamadım bu işi.
Siz konuyu unutun olmuş bitmiş amaeşinizi de takibe almanızda fayda var. Ben şu interneti sosyal medyayı bu nedenle sevmiyorum
Ne tedavisi olucamGidin tedavi olun cidden sizin sonunuz sizofreni..
Durup dururken olan birşey değil kiparanoyanin sonu sizofrendir bil istedim
Boş ver, o kadar incelersen kafayı yersin.Açısın
Ben açmasına birşey demiyorum
Kaç kere söyledim
Ama o ben sevmiyorum ortak kullanıyoruz demişti
Bir insan eşinden habersiz neden 2 tane Facebook açar
Ya da neden eğitimdeki arkadaş açmış der
Nasıl davranıyorsun kiBoş ver, o kadar incelersen kafayı yersin.
Benim eşim küfürlü seks diye kapalı bir gruba üye olmuş. Bir gün ne kadar küfür ettiyse yorgunluktan uyuya kalmış, öyle bilgisayarı açık. Karşı taraftan bir mesaj yazıyordu. "Hey neredesin, erkekmisin yoksa?!! " benim ki uyuyor, az müsade et, biraz insaf! Diye cevap yazasım geldi. Birde erkekle mesajlaşıyordu demekki. Benim adamda her yol var galiba. Eşimi biraz daha takip edebilmek için hiç çaktırmadım. Sonra soğudum. Çok kaptırmış bunlara kendini. Çok az var kişiliği sağlam, güvenilecek erkek. Onlara denk düşen kadınlar gerçekten çok şanslı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?