Daha önce maaşından para saklamıştıBi yanlışını yakaladınız mı ?
Faceden hariç.
Bana çok abartıyorsunuz gibi geldi,
Adamın niyeti yoksada yapacak bu baskıyla.
Hiçbirsey olmayabilir :)) pc varsa link bölümüne facebook yazın orda da açık çıkabiliyor bazen baktığı profiller yuzundenBen de isim soyisimle bakıyorum
Ama çıkmıyor
Zaten adı ve soyadıyla kayıt olacağını sanmıyorum
İnternette aramaya çalışıyorum
Bir bilgi bulamıyorum
Nasıl arıtacağımı bilemiyorum
SiZin dediğini gibi arayınca birşey bulamıyorum
Ama bak parayı sen istemiyorsun diye saklamış,Daha önce maaşından para saklamıştı
Ben çok harcamasını istemiyorum diye
Kendine yemek parası olarak ayırmış öyle demişti
Maaşından para sakladığını öğrenince güvenim gitti
Kendi adına Face açıldı yine güvenim gitti
Ne demek istiyorsun
Sen beni ne kadar tanıyorshn da boşanda eşin kurtulsun diyorsun
Hayır pc yokHiçbirsey olmayabilir :)) pc varsa link bölümüne facebook yazın orda da açık çıkabiliyor bazen baktığı profiller yuzunden
Sonucuna katlanabilirim yani eşimde net birşey olsa bu kadar olmucamadam o zaman yalan atmış. başkası mail adresiyle facebook acamaz çünkü doğrulama mailini onaylamadan hesap açılmıyor. kim neden açsın onun adına hesap. bir şüphe olacaksa 2 sene önce olacaktı. ve bunu sineye çekmeyecektiniz. bugün dile getirmek ancak herşeyi kötü yapar. belki bir niyeti oldu ama adım atmadı bilemeyiz günahını almayın. şüpheyi kurcaladığınızda sonucuna katlanabilecekseniz eşin deşin. ama ortada sadece bu durum var aranız iyiyse sineye çekin. erkekler büyümeyen çocuklar. affedin. mutluluğuna odaklanın. aksi halde siz zarar göreceksiniz dolayısıyla evliliğiniz.
Biran konuyu ben açtım sandım canım...Eşimle 9 yıllık evliyiz.2 sene önce eşimin Mail'inle 2 tane Facebook hesabı açılmış.
Okuduğu okul tuttuğu takım filan yazılı
Baktım herhangi birşey yoktu içinde
Ne arkadaş ne de başka birşey
O zamanlar konuştuk ben açmadım eğitime gittiğim zaman ordan bilgilerimi almışlardı belki onlar açmıştır dedi
Ama başkası niye eşimin Mail'inle eşimin bilgileriyle açsın
Sonuçta ücretsiz olan birşey
Pek inanmadım ama yemin edince kurana el basınca bende konuyu kapattım
Ama 2 senedir içimde hep şüphe
Sürekli bende habersiz mail Facebook yada başka sitelerde kayıt oluyormuş gibi geliyor
Akşam düğündeydik
Konu açıldı ben çok fenayım valla herhangi başka bir mailin filan varsa bulurum dedim
Aşağıya doğru baktı
İnsanlar yalan söylerken aşağıya bakarmış diye biliyorum
Bugün tartıştık
Bakışımdan bile şüphe duyuyorsun sen nasıl bir kadınsın
Aradan 2 sene geçmiş dedi
Telefonumu satıcam dedi
Ama içimde ki şüphe geçmiyor
Haksız mıyım
Söyleyin Allah aşkına
Kafayı yemek üzereyim
Eşime sürekli şüpheyle yaklaşıyorum
Ben ne yapıcam
Bende anlamış değilim hatta sordum eşime sen izin vermiyordun diyor şaka gibi ya deseydi yok diyecektim sanki.Sonucuna katlanabilirim yani eşimde net birşey olsa bu kadar olmucam
Elimde kanıt yok
Beni kötü yapan da bu zaten
Face açılmış ben açmadım diyor
İspatlayamıyorum
Her şeyde acaba diyorum
Güvenim gitti
Ama net birşey yok elimde
Kafayı yemek üZereyim
Bir insan eşinden gizli Facebook neden açar
Açsa da neden başkası açtı der
Madem objektifsinben tiye aldım. 2 sene öncesini kurcalıyorsun mevzu bu. sürekli eşip deşme vs. belliki pimpiriklisin. derdin ayrılmaksa devam et. ama yuvanı düzeltmek kurtarmaksa bence bu adama çocuk gibi davranma huyundan vazgeç. adamı kaçırırsın demek istedim. huyuna giderek bişi yazamadım kusura bakma. insanları neleri oluyorda düzeltiyor evliliğini, geçmişi be ufak şeyleri karıştırıp adama evini dar edersen, evet kaybersin. tanımıyorum ama yazdıkların kişiliği ortaya koyuyor. kötü niyetle yazmıyorum. ama birilerinin de sana bunu demesi lazım. yoksa sizin evliliğinizden bizene değil mi? yazmışsınız sormuşsunuz bizde objektif olarak yazıyoruz.
Madem objektifsin
Sana sorayım
Benim yerimde olsan ne yapardın
Sana söylemiş izin vermiyorsun diyeBende anlamış değilim hatta sordum eşime sen izin vermiyordun diyor şaka gibi ya deseydi yok diyecektim sanki.
Arkadaşları vs vs herseyi gizli bende de güven sıfır ama ispat edemiyorum senin gibi.
Aynen canım ama sonra bem yıllardır kullanmıyorum hacklendi diyor ama face de hala ara ara paylaşımı oluyor beni engelledigi için görmüyorum sanıyor arkadaşımın faceinden bakıyorum düşün ve hala inkar ediyor ya ben kullanmiyorum diyeSana söylemiş izin vermiyorsun diye
Benim eşim başkası açmıştır diyor
Saçma bir durum işte
Yaşayan anlar
Gururunu kırmak değil kive son kez yazayım. aldatacak adam bir yol yöntem bulur. 2. telefon alır işte bırakır, tüm her şeyini ordan sahte adresten yapar ayakta uyursunuz. adamlara evlerini dar etmeyin küçük çocuk gibi davranmayın. gururlarını kırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?