Eşimin bekar eşyalarıyla kurulan evlilik ve sonrası..

Benim hissettigim su esinizin sizi kaybetme kaorkusu yok nasilsa param var her kadin benimle gelir diye dusunuyor
 
Adam bu yuzden kardeşi nedeniyle benden vazgeciyordu. Anlaşmalı boşanma protokolü getirdi önüme. Yirttim attım. Keşke kabul etseymisim..



Ney? Ciddi misiniz? Resmen şaka gibi. Hiç anlaşmalı boşanmaya gitmeyin direk çekişmeli açın ve ne gerekiyorsa da alın. Edepsizlik başka bir şey değil. Sizi çok rahat gözünden çıkarmış.

katılıyorum.
çekişmeli aç. ne hali varsa görsün.
 
Çok şeye katlandim. İplerin kopması daha hayırlı görünüyor.
aynen öyle.
kaynın eltine dublexi layık görürken, kocanın seni mecbur ettiği hayata bak.
keşke protokolü verdiği gün çekişmeliye çevirseydin.
 
O parayı kardeşine vermekle hiç iyi etmemiş. Borcu öderse ona şükret o paranın üstünü direk kredi çekerek tamamlayıp hiç beklemeden alsaydınız keşke bi ev.
 
Tamam de yeni eşya al sen git ben tek yaşarım burda de..
 
Valla fedakarlık yapmaya gelmiyo bu erkek milleti. İlla cazgır olup her dediğini çingenelikle yaptırıp kendinden bıktırmak mı lazım? Çık işte evine. Kadın ne güzel sabretmiş olduğu daha ferah bi ev için o anlık askıya almış işte...
Sabreden dervişe de sinirliyim.
 
Yaşamadan ögrenilmiyor bazı şeyler..
 
Esin cok uyanik karsina bide anlasmali bosanma sunuyor? Hem senden kolay kolay vazgeciyor hemde zarara ugramamak adina anlasmali bosanma yoluna giriyor. Demekki hic sevmemiski hemen bosanmayi dusunmus. Ev almaya razi degil esya almaya razi degil. Benim anlamadigim esya alalim dediginde sen otur ben giderim diyor ne alaka? Sanki bilerek seni gondermege biktirmaya calisiyor gibi bir hal sezdim. Sende basta hata ederek 2. El eve esyaya gelin gelmissin esininde birtaraflari kalkmis. Nasilsa bu gider baskasi gelir modunda. Bunun icin yuva yikilirmi bilmem ama yerinde ben olsam ev ve esya olayini sonsuza dek kapatirim. Nasilsa maddi ozgurlugun var maasimdan eve bir cop bile almadan kendime bakar hayatimi yasarim o adamida sallanam. Kaybetme korkunun olmadigini ve onu sallamadigini gorsun. Egerki baska olay cikarirsa ozaman sen gidip 'cekismeli' dava protokolunu koyarsin onune 1+1 evinde ve kendisini dusunmeyen ailesiyle mutlu mutlu yasar gider.
 
Bu tarz konularda mütevazi, kabul eden olmamak gerek. Evlenirken ev tutup dayayıp doseseydiniz.
Sonrasında yapan cok az.
Haklisiniz ama aile gördüğünüz gibi dişli, ve eşinizde yanaşmıyor.
 
Bu tarz konularda mütevazi, kabul eden olmamak gerek. Evlenirken ev tutup dayayıp doseseydiniz.
Sonrasında yapan cok az.
Haklisiniz ama aile gördüğünüz gibi dişli, ve eşinizde yanaşmıyor.
Diğer ev için eşya alacaktik. O yüzden aldırmadim. Ailesi her şeye karismadan duramiyor zaten!
 
Diyelimki sen 1500 kazaniyorsun ozaman adamda 10 kati 15000 kazaniyor. Yani her ay güzel bir birikim yapabilirsiniz. Parasi olmayan biriyle evlenseydin ne yapacaktin. Ben kardeşine para vermesini yanlis bulmuyorum. O para seni ilgilendirmez. 1 2 yıl sonra yine güzel bir birikim çıkar ortaya geçersiniz başka bir eve. Eve sığmıyorum ne demek. Başta sığıyordunuz. Evi komple yenilemek yerine her ay bir parca değiştir. Adamı çok sıkboğaz ediyorsun
 
Davul bile dengi dengine demişler, aynı durum maddiyat için de geçerli. Diğer konularına da baktım ne eşinin ne ailesinin sana bir saygısı yok.
 
Diğer ev için eşya alacaktik. O yüzden aldırmadim. Ailesi her şeye karismadan duramiyor zaten!
Aldirmaz canım benim aldirmazlar.
Erkek tarafinin karismayanini görmedim.
Erkekte sonra almaya yanaşmıyor.
Sen hic o 1+1 eve gelin gitmeyecektin. Tutucaktiniz 2+1 dayayıp doseyecektiniz.
He yeni yapilan evi begenmediniz mi 2+1 ve 1+1 satıp gönlünüzce ev alacaktiniz.
Erkek tarafi resmen pusuda bekliyor.
Ben iki yıllık evliyim cok hos bi ev tutturdum esime, esyalar için aracini satacakti. Arabasiz olmaz die sattirmadim. Esyalari ben aldim.
Valla erkek tarafı krize girdi ama bos bi krizdi.
Ne anliyorlar huzursuz etmekten, karışmaktan anlamıyorum.
 
Evi siz bulacaksiniz cok begemdiginizi tasinmak icin esyalari toparlamaya basliyacaksiniz... sonrada esya bakmaya gidelim diyeceksiniz gelmezse siz cikin gidin evden almaya. Emrivaki yapin.
 
Davul bile dengi dengine demişler, aynı durum maddiyat için de geçerli. Diğer konularına da baktım ne eşinin ne ailesinin sana bir saygısı yok.
Ne ilgisi var. Çalışmayıp ev hanımı olup kocasinin durumu çok iyi olan kadınlar yok mu? Ben kocamın yerinde olsam o kadar para kazansam eşimi calistirmam bile.
 
Ben sunuda hic anlamiyorum. Adam calismis ev almis sonra sizle evlenince evin parasini kardesine veriyor.. burda ben kotu niyet ararim. O zaman sizde ne kazaniyorsaniz annenize verin sizin adiniza yatirim yapsin.. evlilik bu ya, kimin ne parasi varsa o aileye aittir... yani kari kocaya. Ben calisicam esin elindeki parayi kardesine verecek oh ne ala!
 
Bosanma mevzusu mu var birde? Bir kadina bosanalim mi diyor. Ohaa
 
Sorun sadece esyaysa alin taksitle bir yatak odasi bir oturma grubu, herhalde ben kullanmam demez. Almayan adama zorla bisey aldirilmaz ki bunun baska alternatifi yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…