- 30 Ekim 2013
- 20.586
- 57.196
- 798
Çok şeye katlandim. İplerin kopması daha hayırlı görünüyor.işte bu en kötü koca tipi.
evdekinden kısar, gizler, dışarıdakine yağdırır.
ya ipleri koparacaksın ya da katlanacaksın.
Adam bu yuzden kardeşi nedeniyle benden vazgeciyordu. Anlaşmalı boşanma protokolü getirdi önüme. Yirttim attım. Keşke kabul etseymisim..
Ney? Ciddi misiniz? Resmen şaka gibi. Hiç anlaşmalı boşanmaya gitmeyin direk çekişmeli açın ve ne gerekiyorsa da alın. Edepsizlik başka bir şey değil. Sizi çok rahat gözünden çıkarmış.
aynen öyle.Çok şeye katlandim. İplerin kopması daha hayırlı görünüyor.
Yaşamadan ögrenilmiyor bazı şeyler..Valla fedakarlık yapmaya gelmiyo bu erkek milleti. İlla cazgır olup her dediğini çingenelikle yaptırıp kendinden bıktırmak mı lazım? Çık işte evine. Kadın ne güzel sabretmiş olduğu daha ferah bi ev için o anlık askıya almış işte...
Sabreden dervişe de sinirliyim.[/QUOTEiu
Yaşamadan ögrenilmiyor bazı şeyler.
Bu tarz konularda mütevazi, kabul eden olmamak gerek. Evlenirken ev tutup dayayıp doseseydiniz.Merhaba hanimlar. İki yıllık evliyim. Eşimin meslegi ve dolayısıyla maddi durumu çok iyi. Eşimle çok severek, aşık olarak evlendim. Onu o kadar çok sevdim ki evlenmek için beklemek istemedim. Evlendigimiz dönemde bir artı bir evde yasiyordu. İkinci evinini de almıştı (2+1) evlendigimizden bir kaç ay sonra evi teslim alacaktik ve o eve tasinacaktik. Bu nedenle evlenirken eşime hiçbir ev eşyası aldırmadim. Onun bekar eşyalarıyla kurduk yuvamizi. Evlendik, ev teslim edildi fakat biz ikimizde evi beğenmedik. O ikinci evi satıp üstüne biraz daha koyup daha güzel bir ev satın almak için beklemeye koyulduk. Esimin birikimi vardi. Biz bu planları yaparken eşimin kardeşi ev almaya karar verdi ve esim tüm birikimini kardeşine verdi. O sırada çok problemler yaşadık. Eşimin kardeşi bana " o para abimin senden onceki birikimiydi karisamazsin dedi" ailecek o kadar üstüme geldiler ki tamam dedim ses etmedim. Bu olaylar yasandiktan bir yıl sonra (geçen haftalarda) eşimle konuştum. Artık bu eve sigmadigimizi, bu eşyalarla yaşamak istemediğimi söyledim. Tamam aşkım tasiniriz üzülme dedi. Kiraya çıkacaktık. Aradan 3 hafta geçti eşime dedim ki hadi ev bakmaya gidelim. Bakarız, ederiz diyor. Evlendim aradan iki yıl geçmiş hala adam bakarız diyor. Olanaklari varken bizim ihtiyaclarimizi görmezden gelen bir eşim var. Ben artık "bizi" ikinci plana atan adamla ne yapacağımı bilemiyorum. Farklı bakış açılarınıza ihtiyacım var.
Diğer ev için eşya alacaktik. O yüzden aldırmadim. Ailesi her şeye karismadan duramiyor zaten!Bu tarz konularda mütevazi, kabul eden olmamak gerek. Evlenirken ev tutup dayayıp doseseydiniz.
Sonrasında yapan cok az.
Haklisiniz ama aile gördüğünüz gibi dişli, ve eşinizde yanaşmıyor.
Aldirmaz canım benim aldirmazlar.Diğer ev için eşya alacaktik. O yüzden aldırmadim. Ailesi her şeye karismadan duramiyor zaten!
Ne ilgisi var. Çalışmayıp ev hanımı olup kocasinin durumu çok iyi olan kadınlar yok mu? Ben kocamın yerinde olsam o kadar para kazansam eşimi calistirmam bile.Davul bile dengi dengine demişler, aynı durum maddiyat için de geçerli. Diğer konularına da baktım ne eşinin ne ailesinin sana bir saygısı yok.
Bosanma mevzusu mu var birde? Bir kadina bosanalim mi diyor. OhaaEsin cok uyanik karsina bide anlasmali bosanma sunuyor? Hem senden kolay kolay vazgeciyor hemde zarara ugramamak adina anlasmali bosanma yoluna giriyor. Demekki hic sevmemiski hemen bosanmayi dusunmus. Ev almaya razi degil esya almaya razi degil. Benim anlamadigim esya alalim dediginde sen otur ben giderim diyor ne alaka? Sanki bilerek seni gondermege biktirmaya calisiyor gibi bir hal sezdim. Sende basta hata ederek 2. El eve esyaya gelin gelmissin esininde birtaraflari kalkmis. Nasilsa bu gider baskasi gelir modunda. Bunun icin yuva yikilirmi bilmem ama yerinde ben olsam ev ve esya olayini sonsuza dek kapatirim. Nasilsa maddi ozgurlugun var maasimdan eve bir cop bile almadan kendime bakar hayatimi yasarim o adamida sallanam. Kaybetme korkunun olmadigini ve onu sallamadigini gorsun. Egerki baska olay cikarirsa ozaman sen gidip 'cekismeli' dava protokolunu koyarsin onune 1+1 evinde ve kendisini dusunmeyen ailesiyle mutlu mutlu yasar gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?