Evet aynen ben de merak ediyorum adam çok iyi kazanıyor ama ne hikmetse öğrenciler gibi 1+1 evde oturuyor. Bir de ev almış ama sonradan begenmemis, evi nasıl almış görmeden mi almış da sonradan beğenmemiş ?? Projeden girmiş de sonra ev yapılınca mı beğenmemiş?Bu sorunun cevabını bende çok merak ettim çok yerinde bir soru oldu gerçekten
Senin hatan sonradan tasiniriz lafına kanmakBen niye aliyorum? Ya adamın durumumu yok? Durumu olmasa alayim., Kısayım. Adam benim maaşımin on katı kazanıyor. Kendi evine eşya almayacak da kime alacak?!
+10000adam çok karaktersiz.
evlenmeden önce yeni ev ve eşya için söz veriyor.
sözünü tutmayıp tüm birikimini abisine ve yengesine veriyor. karısına gelince "lolo" yapıyor. bir de utanmadan beş parasız boşanması için baskı yapıyor.
be gerizekalı, karıma yedirmeyeyem diye yırtınırken abin yengen yiyor malını.
herhalde ailenin enayisi bu adam, kurnaz yiyicisi de abi ve yenge.
konu sahibi, hiç boşa zaman kaybetme. bu heriften ne köy olur ne kasaba.
hemen yarın çekişmeli davanı aç, onurunu zedelediği için maddi manevi dava aç. bak gör nasıl tutuşacak.
Merhaba hanimlar. İki yıllık evliyim. Eşimin meslegi ve dolayısıyla maddi durumu çok iyi. Eşimle çok severek, aşık olarak evlendim. Onu o kadar çok sevdim ki evlenmek için beklemek istemedim. Evlendigimiz dönemde bir artı bir evde yasiyordu. İkinci evinini de almıştı (2+1) evlendigimizden bir kaç ay sonra evi teslim alacaktik ve o eve tasinacaktik. Bu nedenle evlenirken eşime hiçbir ev eşyası aldırmadim. Onun bekar eşyalarıyla kurduk yuvamizi. Evlendik, ev teslim edildi fakat biz ikimizde evi beğenmedik. O ikinci evi satıp üstüne biraz daha koyup daha güzel bir ev satın almak için beklemeye koyulduk. Esimin birikimi vardi. Biz bu planları yaparken eşimin kardeşi ev almaya karar verdi ve esim tüm birikimini kardeşine verdi. O sırada çok problemler yaşadık. Eşimin kardeşi bana " o para abimin senden onceki birikimiydi karisamazsin dedi" ailecek o kadar üstüme geldiler ki tamam dedim ses etmedim. Bu olaylar yasandiktan bir yıl sonra (geçen haftalarda) eşimle konuştum. Artık bu eve sigmadigimizi, bu eşyalarla yaşamak istemediğimi söyledim. Tamam aşkım tasiniriz üzülme dedi. Kiraya çıkacaktık. Aradan 3 hafta geçti eşime dedim ki hadi ev bakmaya gidelim. Bakarız, ederiz diyor. Evlendim aradan iki yıl geçmiş hala adam bakarız diyor. Olanaklari varken bizim ihtiyaclarimizi görmezden gelen bir eşim var. Ben artık "bizi" ikinci plana atan adamla ne yapacağımı bilemiyorum. Farklı bakış açılarınıza ihtiyacım var.
Not: Bu sabah anlaşma protokolünü imzaladik. Bosaniyoruz. Desteklerinizi esirgemeyiniz lütfen..
Not: Bu sabah anlaşma protokolünü imzaladik. Bosaniyoruz. Desteklerinizi esirgemeyiniz lütfen..
Eşimin keşke durumu olmasaydı kit kanaat geçinseydikte bir olsaydık. Her şeyi ben olsaydım.yapmayın ya... ik
yapmayın ya. iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş derler. şu an ayrılırsanız ömür boyu şu damga olacak üzerinizde: para için, maddi imkanlar için ayrıldı... bence yapmayın. sevip de kavuşamayan, evlenmek isteyip de imkan bulamayan insanların bolca bulunduğu memlekette şu an bu şekilde ayrılmanızı okuyanlar, "ahh be keşke evi barkı parası olmasa da biz gene de evlenebilsek" diye içlerinden geçiriyordur, emin olun...
hayırlısı
Evet son nokta oldu bu konu. Ailesinin saygisizliklari, her seyi eşimin anasına anlatması, bütçeden habersizligimin, her söylediğimde kötü niyet aramaları vs. Bitti içimde..[/QUOTE]bende de öyle biri büyü yapmış bunlara bana iftira attılar sen yaptın diye.kocam onlar kanıp kurana el bastırdı. utanmadan daha bas bas bağırıyordu babası telefonda kocama.kocam daha napayım diyordu utanmasa döv derdi heralde.aman bir onlar akıllı sankicanım boşanacak kadar ciddimıydı konu. ?? çok şaşırdım
Eşimle evlenirken onu o kadar sseviyordum ki "hayirsizsa da olsun demiştim" çok büyük konuşmusum. Artık herkes için her şeyin hayırlısını diliyorum.1-senin kocan hakiki zengin benimkide öyle
2-sen en iyisini yapıyorsun belki ben devam ediyorum.
3-ayrılmanda hem bunun etkisi hemde ailesinin sana olan baskısı var.
4-Allah onlara varlığı müsriflik olan gelin versin ancak onları bu paklar.sen evlenmez deme mecbur kaldı mı abdurrahman çelebi derler.
Evet son nokta oldu bu konu. Ailesinin saygisizliklari, her seyi eşimin anasına anlatması, bütçeden habersizligimin, her söylediğimde kötü niyet aramaları vs. Bitti içimde..[/QUOTE]canım boşanacak kadar ciddimıydı konu. ?? çok şaşırdım
bende de öyle biri büyü yapmış bunlara bana iftira attılar sen yaptın diye.kocam onlar kanıp kurana el bastırdı. utanmadan daha bas bas bağırıyordu babası telefonda kocama.kocam daha napayım diyordu utanmasa döv derdi heralde.aman bir onlar akıllı sanki[/QUOTE]Evet son nokta oldu bu konu. Ailesinin saygisizliklari, her seyi eşimin anasına anlatması, bütçeden habersizligimin, her söylediğimde kötü niyet aramaları vs. Bitti içimde..
Seninki daha kötüymüş be arkadaşım. Allah yardımcın olsun.[/QUOTE]en son tükürdüklerini yaladılar.ben mümkün olduğunca gitmemeye çalışıyorum onlara. insanlık yaramıyor kimseye ben kimsenin hizmetçisi değilim.kendi evimde oturuyorum.kocamda bedava yemek yiyorum diye onlarda yemek yemeğe çalışıyor suçun yarıdan fazlası kocamda da tam deyimi ile cami duvarına hacetleniyor nereye kadar bilmem.bende de öyle biri büyü yapmış bunlara bana iftira attılar sen yaptın diye.kocam onlar kanıp kurana el bastırdı. utanmadan daha bas bas bağırıyordu babası telefonda kocama.kocam daha napayım diyordu utanmasa döv derdi heralde.aman bir onlar akıllı sanki
en son tükürdüklerini yaladılar.ben mümkün olduğunca gitmemeye çalışıyorum onlara. insanlık yaramıyor kimseye ben kimsenin hizmetçisi değilim.kendi evimde oturuyorum.kocamda bedava yemek yiyorum diye onlarda yemek yemeğe çalışıyor suçun yarıdan fazlası kocamda da tam deyimi ile cami duvarına hacetleniyor nereye kadar bilmem.[/QUOTE]Seninki daha kötüymüş be arkadaşım. Allah yardımcın olsun.
Hiç gitme boşver ne olacaksa olsun. Hadsizlige bak![/QUOTE]en son tükürdüklerini yaladılar.ben mümkün olduğunca gitmemeye çalışıyorum onlara. insanlık yaramıyor kimseye ben kimsenin hizmetçisi değilim.kendi evimde oturuyorum.kocamda bedava yemek yiyorum diye onlarda yemek yemeğe çalışıyor suçun yarıdan fazlası kocamda da tam deyimi ile cami duvarına hacetleniyor nereye kadar bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?