Eşimin bekar eşyalarıyla kurulan evlilik ve sonrası..

Bu sorunun cevabını bende çok merak ettim çok yerinde bir soru oldu gerçekten
Evet aynen ben de merak ediyorum adam çok iyi kazanıyor ama ne hikmetse öğrenciler gibi 1+1 evde oturuyor. Bir de ev almış ama sonradan begenmemis, evi nasıl almış görmeden mi almış da sonradan beğenmemiş ?? Projeden girmiş de sonra ev yapılınca mı beğenmemiş?
Ayrıca Bütün birikimini niye kardeşine vermiş?
Kafamda deli sorular :):))

Tek bildigim bir sey var. Evlilikte sacini supurge etmeyeceksin. Edenler kaybediyor. Fedakarlik aptallik yerine konuyor. Ve tek bildigim bir erkek parayi bulunca once arabasini sonra esini degistiriyor.
Hani maasi yeterli olmasa 1+1 evde oturabilirsiniz cocuk da yok diyecegim ama eger maasi yeterli ise baska bir eve kiraya cikabilirsiniz burayi kiraya verip, ev almak sart degil.
Bu arada ailesi ile siz yuz goz olmayin cunku erkekler ailelerine asla laf ettirmez. Kardesi o parayi geri odemezse o zaman kendi anlar gercekleri, sizin soylemenizle anlamazlar.

İki evide satın ve alın yeni evinizi. İki evin parasından büyük bir meblağ gelir elinize,kalanını rahatça ödersiniz.
Eşinizede ayak üstü yapmayın bu muhabbeti. Oturun konuşun,evle ilgili sıkıntılarınızdan,evin dağınık oluşundan,toparlayamamanızdan girin,çocuk olursa ne yaparızdan çıkın. Kavga etmeden sakince oturup konuşun. Hesabınızı yapın o an,ne kadar peşinatınız olur,ne kadar borç ve ne kadar ödeme olur bakın.
Ayaküstü konuşulacak,plansız programsız olacak işler değil bunlar.
Ev bakalım tamam ama hangi evleri buldunuz? Emlakçıdan mı sahibinden mi bakacaksınız? Hangi lokasyonda bakacaksınız? Hangi özellikler önemli bunları detayli konuşmak lazım. Siz şimdi kardeşine verdin,şöyle oldu,böyle oldu demekten ziyade önünüze bakın. Kardeşin abimin senden önce kazandığı parası bu sanane deme noktasına gelmesi inanın hoş değil. O konuları kapatıp makul sebepler sunmadığınız sürece eşiniz işi yokuşa sürmeye devam edecektir. Siz geçerli makul sebeplerinizi öne sürün,eskileri açmayın.

Ben niye aliyorum? Ya adamın durumumu yok? Durumu olmasa alayim., Kısayım. Adam benim maaşımin on katı kazanıyor. Kendi evine eşya almayacak da kime alacak?!
Senin hatan sonradan tasiniriz lafına kanmak
Önce o evi al eşyayi yapalım sonra evlenelim deseydin iki senedir sefa sürüyor olurdun
Bir de kandirilan sanki sen değil missin gibi tehdite ugruyorsun
Bir gün yüz üstü birak gitsin bunu evden tasininca haber ver bana diye
Ailesinin de yaptıklarını her yerde anlat

+10000

Ya evlenirken mal isteyen mülk isteyen altın isteyen kızlara dunya laf söylüyoruz onlara hiç bor şey olmuyor
Gözü gönlü tok azıcık aşım kaygısız başım diyen kadınlar hep hor görülüyor hep gözden çıkarılıyor
Erkeklere iyilik yaramıyor
Eşin tam bir karaktersiz karıma para yedirmeyeyim diye yengesine para yediren tip

İşte bazı seyleri evlenmeden halletmek gerek. Evlenınce erkekler degişebılıyor bu konuda olduğu gibi. Ve iş kalıyor. Evi düzerim ben giderim sen otur cok cırkın bi laf. O lafı ona yediririm

Ne saçma bir durum bu ya... MAdem imkanları vardı neden evini düzmedin mis gibi? Sonra 2+1 i beğenmemişsiniz bence ordada hata yaptınız. Neyse boşanın kurulun en azından çocuk yok.

Not: Bu sabah anlaşma protokolünü imzaladik. Bosaniyoruz. Desteklerinizi esirgemeyiniz lütfen..[/QUOTE]

canım boşanacak kadar ciddimıydı konu. ?? çok şaşırdım

yapmayın ya... ik

yapmayın ya. iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş derler. şu an ayrılırsanız ömür boyu şu damga olacak üzerinizde: para için, maddi imkanlar için ayrıldı... bence yapmayın. sevip de kavuşamayan, evlenmek isteyip de imkan bulamayan insanların bolca bulunduğu memlekette şu an bu şekilde ayrılmanızı okuyanlar, "ahh be keşke evi barkı parası olmasa da biz gene de evlenebilsek" diye içlerinden geçiriyordur, emin olun...

hayırlısı

1-senin kocan hakiki zengin benimkide öyle
2-sen en iyisini yapıyorsun belki ben devam ediyorum.
3-ayrılmanda hem bunun etkisi hemde ailesinin sana olan baskısı var.
4-Allah onlara varlığı müsriflik olan gelin versin ancak onları bu paklar.sen evlenmez deme mecbur kaldı mı abdurrahman çelebi derler.

Not: Bu sabah anlaşma protokolünü imzaladik. Bosaniyoruz. Desteklerinizi esirgemeyiniz lütfen..

canım boşanacak kadar ciddimıydı konu. ?? çok şaşırdım[/QUOTE]
Evet son nokta oldu bu konu. Ailesinin saygisizliklari, her seyi eşimin anasına anlatması, bütçeden habersizligimin, her söylediğimde kötü niyet aramaları vs. Bitti içimde..

Eşimin keşke durumu olmasaydı kit kanaat geçinseydikte bir olsaydık. Her şeyi ben olsaydım.

Evet son nokta oldu bu konu. Ailesinin saygisizliklari, her seyi eşimin anasına anlatması, bütçeden habersizligimin, her söylediğimde kötü niyet aramaları vs. Bitti içimde..[/QUOTE]bende de öyle biri büyü yapmış bunlara bana iftira attılar sen yaptın diye.kocam onlar kanıp kurana el bastırdı. utanmadan daha bas bas bağırıyordu babası telefonda kocama.kocam daha napayım diyordu utanmasa döv derdi heralde.aman bir onlar akıllı sanki

Eşimle evlenirken onu o kadar sseviyordum ki "hayirsizsa da olsun demiştim" çok büyük konuşmusum. Artık herkes için her şeyin hayırlısını diliyorum.

Evet son nokta oldu bu konu. Ailesinin saygisizliklari, her seyi eşimin anasına anlatması, bütçeden habersizligimin, her söylediğimde kötü niyet aramaları vs. Bitti içimde..[/QUOTE]

* kimsenin ahı kimsede kalmaz. hepsini Allaha havale et. sonucu gör 5 parasız kalmazlarsa ........

Evet son nokta oldu bu konu. Ailesinin saygisizliklari, her seyi eşimin anasına anlatması, bütçeden habersizligimin, her söylediğimde kötü niyet aramaları vs. Bitti içimde..
bende de öyle biri büyü yapmış bunlara bana iftira attılar sen yaptın diye.kocam onlar kanıp kurana el bastırdı. utanmadan daha bas bas bağırıyordu babası telefonda kocama.kocam daha napayım diyordu utanmasa döv derdi heralde.aman bir onlar akıllı sanki[/QUOTE]
Seninki daha kötüymüş be arkadaşım. Allah yardımcın olsun.

Seninki daha kötüymüş be arkadaşım. Allah yardımcın olsun.[/QUOTE]en son tükürdüklerini yaladılar.ben mümkün olduğunca gitmemeye çalışıyorum onlara. insanlık yaramıyor kimseye ben kimsenin hizmetçisi değilim.kendi evimde oturuyorum.kocamda bedava yemek yiyorum diye onlarda yemek yemeğe çalışıyor suçun yarıdan fazlası kocamda da tam deyimi ile cami duvarına hacetleniyor nereye kadar bilmem.

Seninki daha kötüymüş be arkadaşım. Allah yardımcın olsun.
en son tükürdüklerini yaladılar.ben mümkün olduğunca gitmemeye çalışıyorum onlara. insanlık yaramıyor kimseye ben kimsenin hizmetçisi değilim.kendi evimde oturuyorum.kocamda bedava yemek yiyorum diye onlarda yemek yemeğe çalışıyor suçun yarıdan fazlası kocamda da tam deyimi ile cami duvarına hacetleniyor nereye kadar bilmem.[/QUOTE]
Hiç gitme boşver ne olacaksa olsun. Hadsizlige bak!

Hiç gitme boşver ne olacaksa olsun. Hadsizlige bak![/QUOTE]
Bu adamlar neden cimri olurlar anlamış değilim?! Karısından başka kimi olur insanın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…