Cok cirkin davranislar sergiliyor esiniz... BaNa cok samimi gelmedi esiniz.. siz simdilik birseylere kalkismayin madem para biriktirmeye calisin.. sayet ayrilik istiyorsaniz da cekismelo bir dava olsun. Kimse kimsenin hayatini alt ust edemez.. edersede maddi manevi bir bedel odeyecek.. haklariniz var onlari kullanin lutfen yasalar sizden yanabenden gizli verdi. Ben verdikten 10 gün sonra tesadüfen öğrendim.
Bence kardeşe yardım yapılmasında bir yanlis yok amaa eş bir çok fedakarlık yapmış ve istekleri varken bunları karşılayacak maddi imkan varken eşi yok sayıp ve gizlice maddi kaynağı mal kaçırır gibi başka yere aktarıyorsa bu durumda kırılmak üzülmek kaçınılmaz bu konuda konu sahibi çok haklı. Kendi küçük bir evde oturup eltisi olacak kişi kim bilir ne ferah mekanda hayata başlayacak. (Evlilik hayatina) Şimdi bu kızın tek suçu makul olmak uyumlu iyimser olmak. Kimse bunu kaldıramaz heralde. Esin iyi bir ev aldıktan sonra kalan meblağ ile kardeşine yardımcı olmalıydı. Az veya çok durum neyi gerektiriyorsa.Cok cirkin davranislar sergiliyor esiniz... BaNa cok samimi gelmedi esiniz.. siz simdilik birseylere kalkismayin madem para biriktirmeye calisin.. sayet ayrilik istiyorsaniz da cekismelo bir dava olsun. Kimse kimsenin hayatini alt ust edemez.. edersede maddi manevi bir bedel odeyecek.. haklariniz var onlari kullanin lutfen yasalar sizden yana
kardeşi bizim düğünde taktığı bileziği bile benim kocama aldırdı. bizim düğünden sonra da beş yıldır tatile gitmiyoruz deyip beş yıldızlı otele tatile gittiler karı koca. evet sonuç güzel olacak ama ne zaman? Ben bu belirsizlik içinde daha fazla yaşamak istemiyorum.Çok güzel..Ailesinden çok sanki kendi kafasında bir planı var gibi geldi yani tabi siz eşinizi daha iyi bilirsiniz.
Aldığınız evi hemen satmak istememesi metrodan dolayı değerleneceğini düşünmesi boş bir adam gibi gelmedi.
Bir de kardeşi konforlu bir ev almış yani onda aşağı kalmak istemez bence .Acaba biraz sabırlı olmanızı mi istiyor.Kardeşi de siz ev alacağınız zaman size destek olacaktir.
Ailesi de düzenli planlı bir aile gibi geldi.Haybeden para yemiyorlar yani,boş boş para harcatmiyorlar değerlendiriyorlar.
Biraz sabırlı olun bence sonuç güzel olacak
Eşinizle çözmeliydiniz. Haklısınız ama parayı veren eşiniz, onun parası, onun kardeşi, size karşı sorumluluğu olan da o.Orta yolu bulmak için evine gittiğimde söyledi. O dönemde boşanmaktan korkuyordum.
beni eşim götürdü kardeşinin yanına. onlara tek laf etmeme rağmen. Annemde git dedi gittim..Eşinizle çözmeliydiniz. Haklısınız ama parayı veren eşiniz, onun parası, onun kardeşi, size karşı sorumluluğu olan da o.
Size düşmez orta yol bulma işi.
Bazen bazı lafları işitmemek için işleri o noktaya getirmemek lazım.
İlla bir orta yol bulacaksanız eşinizle bulsaydınız.
yine söyleyeyim haklısınız ama yolunuz yanlış
çekişmeliyle uğraşacak ne zamanım ne de dayanıklı psikolojım var. Anlaşmalı tek celsede bitsin.Sen saglam cekismeli bir bosanma davasi ac kardesine verdigi para,ev esyasi almamasi vs yi kanitla ve kaba tabirle donuna kadar al..boyle evlilik olmaz surdurmen ve umut etmen hata.Adam seni sevse bunlari yapmaz.Parasini ailesi disinda kimse yemesin diye ugrasiyor..nasil dayandin bu muameleye 2 yildir?
Ne dedi eşiniz? Git Benim paramın pazarlığını sen yap mı?beni eşim götürdü kardeşinin yanına. onlara tek laf etmeme rağmen. Annemde git dedi gittim..
Bence ugras giden 2 yil icin.Cok sinir oldum ya allah sana dayanma gucu versinçekişmeliyle uğraşacak ne zamanım ne de dayanıklı psikolojım var. Anlaşmalı tek celsede bitsin.
Aynen öyle oldum beni bu duruma düşüren bizzat kocam oldu. paragöz olan, en iyi evi almak isteyen bütçesine uygun evlere binbir bahane bulan kardeş masum oldu ben suçlu..Ne dedi eşiniz? Git Benim paramın pazarlığını sen yap mı?
Eşinize dönüp ne münasebet banane senin kardeşinden diyemediniz mi?
Kol kırılır yen içinde kalır
Sizin meselelerini yada sizin isteginizi ailesi bilmese daha az problem yaşarsınız
Ama böyle ortaya dökülünce mesele,
Bu saatten sonra kardeş arasına para yüzünden giren gelin,
Paragöz gelin falan oldunuz.
Para kaçırmak diyen olmuş, bunu hukuken söyledilerse zaten bekarken kazandığı para. Kaçıracağı bir şey Yok.
Yerinizde olsam eğitimime işime gücüme bakarım.
Bir daha bu mevzuyu açmam.
Minimalist yaşamı benimseye başladım der evdeki fazlalıkları yavaş yavaş çıkartıp birilerine verirdim yada atardım.
Kitaplar ortadaysa 150-200 liraya evidea da kitaplıklar var bir tane alırdım
Sonra da eşimi heveslendirmeye çalışır, ben mutlu olacağımız şekle getirmeye çalışıyorum sende yardım et der eşyaları değiştirmesini sağlardım. Gider beğenir, bir gün dur ya şuraya bakalım der getirtir heveslendirmeye çalışırdım vs. Hayatınızı 1+1 evd geçirmeyi planlamamıştır eşiniz.
git kardeşimin gönlünü al yoksa boşanırım dedi.Ne dedi eşiniz? Git Benim paramın pazarlığını sen yap mı?
Sizin meselelerini yada sizin isteginizi ailesi bilmese daha az problem yaşarsınız
Para kaçırmak diyen olmuş, bunu hukuken söyledilerse zaten bekarken kazandığı para. Kaçıracağı bir şey Yok.
Minimalist yaşamı benimseye başladım der evdeki fazlalıkları yavaş yavaş çıkartıp birilerine verirdim yada atardım.
Sonra da eşimi heveslendirmeye çalışır, ben mutlu olacağımız şekle getirmeye çalışıyorum sende yardım et der eşyaları değiştirmesini sağlardım. Gider beğenir, bir gün dur ya şuraya bakalım der getirtir heveslendirmeye çalışırdım vs. Hayatınızı 1+1 evd geçirmeyi planlamamıştır eşiniz.
bir kere öyle halıcıya götürdüm ben evde halı sevmiyorum dedi (hol için)git kardeşimin gönlünü al yoksa boşanırım dedi.
bir kere öyle halıcıya götürdüm ben evde halı sevmiyorum dedi (hol için)Ne dedi eşiniz? Git Benim paramın pazarlığını sen yap mı?
2+1 sıfır bir evin neyini beğenmediniz acaba?Merhaba hanimlar. İki yıllık evliyim. Eşimin meslegi ve dolayısıyla maddi durumu çok iyi. Eşimle çok severek, aşık olarak evlendim. Onu o kadar çok sevdim ki evlenmek için beklemek istemedim. Evlendigimiz dönemde bir artı bir evde yasiyordu. İkinci evinini de almıştı (2+1) evlendigimizden bir kaç ay sonra evi teslim alacaktik ve o eve tasinacaktik. Bu nedenle evlenirken eşime hiçbir ev eşyası aldırmadim. Onun bekar eşyalarıyla kurduk yuvamizi. Evlendik, ev teslim edildi fakat biz ikimizde evi beğenmedik. O ikinci evi satıp üstüne biraz daha koyup daha güzel bir ev satın almak için beklemeye koyulduk. Esimin birikimi vardi. Biz bu planları yaparken eşimin kardeşi ev almaya karar verdi ve esim tüm birikimini kardeşine verdi. O sırada çok problemler yaşadık. Eşimin kardeşi bana " o para abimin senden onceki birikimiydi karisamazsin dedi" ailecek o kadar üstüme geldiler ki tamam dedim ses etmedim. Bu olaylar yasandiktan bir yıl sonra (geçen haftalarda) eşimle konuştum. Artık bu eve sigmadigimizi, bu eşyalarla yaşamak istemediğimi söyledim. Tamam aşkım tasiniriz üzülme dedi. Kiraya çıkacaktık. Aradan 3 hafta geçti eşime dedim ki hadi ev bakmaya gidelim. Bakarız, ederiz diyor. Evlendim aradan iki yıl geçmiş hala adam bakarız diyor. Olanaklari varken bizim ihtiyaclarimizi görmezden gelen bir eşim var. Ben artık "bizi" ikinci plana atan adamla ne yapacağımı bilemiyorum. Farklı bakış açılarınıza ihtiyacım var.
artık çok geç. İçimde bitenler bitti. Bu saatten sonra çabalayan olmayacağım.sız evlı gıbu degılde, sen sevgılının evıne tasınmıs bırlıkte yasayan sevgılıler gıbısınız aranızda bag yok gıbı bı evde kadın calıssa da calısmasada eve gıren parayı nereye ne kadar verıldıgını, borc harc varmı, ne kadarı odendı bunları bılmelı ıkınızde calısıyrsanız maaş gunu butce hesabı yapılmalı su ladar aldık sunu suraya bunı buraya, su kalanlada maasa kadar ıdare etcez dıye hesaplanmalı . sızde bu olmadıgı ıcın tam kaynamamıs evlılıgınız bencesımdı ıkı seneden snra esıne gel bakalım sen kac lıra maas alıyosun bu parayı napıyosun dıyemezsın ters teper. Pekı bu durumda napman lazım ufak ufak hıssettrmeden yapman lazım oncelıkle esının huyuna gre al karsına konus bak artık bı yıvayı yakında cocugumuz olacak ona ıyı bı hayat sunmamız ıcın planlı yasamamız lazım kenarı para atmamız lazım de bı ortak hesap acın her ay maasşarımızdan ben bu kadar sende su kdar hesabımıza para atalım de bu byle bır sure devam etsın bıraz esın alıssın snra yıne al karsına dekı borcun harcın var mı bundan snra kesemız bır senın paran benım param yok yuvamıza karsı sorumluluklarımız var hesabımızı kıtabımızı ona gore yapalım de ev almak ıstıyrum hesaap yapalım de aldır evı mobılyayı annesıne babasına da bellı bır mıktar yardım etmesıne musade et yksa butun bunlar gerı teper
evet galiba..Eşiniz biraz pinti midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?