evet galiba..
Aynen öyle oldum beni bu duruma düşüren bizzat kocam oldu. paragöz olan, en iyi evi almak isteyen bütçesine uygun evlere binbir bahane bulan kardeş masum oldu ben suçlu..
Kaçırmak olur; evliliğe hukuki bir bağ olarak bakmıyorsanız.
git kardeşimin gönlünü al yoksa boşanırım dedi.
bir kere öyle halıcıya götürdüm ben evde halı sevmiyorum dedi (hol için)
Kesinlikle katılıyorum. Huzur bozulmasın diye ses etmedikçe herşeyi kabul ettireceklerini düşünüyorlar...cnm en büyük yalnis başta yapmissin erkekler herşeye eve diyen kadınların dediklerini kulak ardı ediyorlar sonradan bnde esimin durumu o kadar yoktu diye kabul ettim ve aradan 3 yıl geçicek ve hala aynı eşyalarlayım cok şükür kullanılmış eşyaları 4 yıl kullanıcam sayılır yazin ve bnde o zmn taşınacam ve yenileyecem bayanlardan tek ricam içlerinde ne varsa yapsınlar etsinler ...
Ben niye aliyorum? Ya adamın durumumu yok? Durumu olmasa alayim., Kısayım. Adam benim maaşımin on katı kazanıyor. Kendi evine eşya almayacak da kime alacak?!
Adam bu yuzden kardeşi nedeniyle benden vazgeciyordu. Anlaşmalı boşanma protokolü getirdi önüme. Yirttim attım. Keşke kabul etseymisim..
daha bile fazla olabilir, İstanbuldan çok rahat ev alınabilirdi demiş konu sahibi. Ben buna yordum açıkçası.Yanlış da olabilir. Kendi evleri varmış onu satmışlar+eşinin birikimi hooop komple kardeşe gitmiş. Konu sahibi net bi tutar söylemedi, ben söylediklerinden tahmin ettim.300 bin mi oha
git kardeşimin gönlünü al yoksa boşanırım dedi.
Valla kadının bekarlık birikimi olsa hiç düşünmez el koyarlar kendileride evlendikleri yuvayı kurmayı öncelik gorucekler doğru düzgün evi yok kardeşine ev alıyor buda ilgincmis bu erkekler bı garipYani eşinizin önceki birikimine karışmanız kadar kaynınızın da size böyle atarlanması yanlış. Eşiniz arada kalmış. Bence aklınca şimdi isteğinizi yerine getirmeyerek sizi cezalandırıyor. Çocuk yoksa 1+1 evden oturun sizede derlemesi toplaması rahat olur yada öbür evinize taşının.
Bence ilk önce yeni eşya aldırın şimdiki evinize. Tatlı tatlı konuşun eşiniz ikna olur. Bu evde olmayacağını sığılmayacağını bildiği için başka bi ev alma ihtiyacı hissetmiş
Sadece düşünüyor sanırım. Süresi doldu bir kısmını ödemesi için. Ancak ödedi mı bilmiyorum.Kardeşi o parayı ödemeyi düşünüyor mu peki?
İValla ne desem bilemedim haklisin...bende benzer durumdan muzdaribim esimin kredisini odedigi bir ev var kayinvalidemin ustune ama sozde esime ait suan bizde sehir disinda ciftlikte bir evde yasiyoruz,dort cocuk var alisverisi okulu akliniza gelebilecej hersey sehirdisinda problem,bende egitimime basladim okula gidip gelmeyi goze alamadim online programla idare ediyorum gel gidelim sehirdeki evde yasayalim diyorum adama soyledigim bir kulaktan girip otekinden cikiyor...oturdugim ev 2 oda bir salon dort coukla oldukca kucuk kutu gibi gorebilicegin ennn eski ev 1950 den kalma sozde ev tamirattan gecicekti ucuncu senem ,extra odaya ihtiyacim var inanairmisin evimde dolabim yok kendi esyalarimi kutuya koydum bazen kavga ediyorum deliye donuyorum bakiyorum hicccc beni tinlamiyor kendime aciyorum kafaya taktikca kendime zarar veriyorum onun umrunda degil,artik soylemiyorum sadece ben yasamiyorum kendine bu evi layik goruyosun gule gule otur diyorum esyalarimi hic soylemeyeyim bile kayinvalidemin koltuk ,masa,yatagini kullaniyorum...mesele aslinda ne ev ne esya beni yipratan bu kadar vurdumduymaz olmasi yoksa bir sekilde idare edilir,soylediklerimi onemsememesi beni cok yipratti
Bu adamlarla anlaşmak zor.Valla ne desem bilemedim haklisin...bende benzer durumdan muzdaribim esimin kredisini odedigi bir ev var kayinvalidemin ustune ama sozde esime ait suan bizde sehir disinda ciftlikte bir evde yasiyoruz,dort cocuk var alisverisi okulu akliniza gelebilecej hersey sehirdisinda problem,bende egitimime basladim okula gidip gelmeyi goze alamadim online programla idare ediyorum gel gidelim sehirdeki evde yasayalim diyorum adama soyledigim bir kulaktan girip otekinden cikiyor...oturdugim ev 2 oda bir salon dort coukla oldukca kucuk kutu gibi gorebilicegin ennn eski ev 1950 den kalma sozde ev tamirattan gecicekti ucuncu senem ,extra odaya ihtiyacim var inanairmisin evimde dolabim yok kendi esyalarimi kutuya koydum bazen kavga ediyorum deliye donuyorum bakiyorum hicccc beni tinlamiyor kendime aciyorum kafaya taktikca kendime zarar veriyorum onun umrunda degil,artik soylemiyorum sadece ben yasamiyorum kendine bu evi layik goruyosun gule gule otur diyorum esyalarimi hic soylemeyeyim bile kayinvalidemin koltuk ,masa,yatagini kullaniyorum...mesele aslinda ne ev ne esya beni yipratan bu kadar vurdumduymaz olmasi yoksa bir sekilde idare edilir,soylediklerimi onemsememesi beni cok yipratti
İyi de niye çalışıp kendini tüketsin neresi doğru ya evlenmeden önce ya da sonra sonuçta eş demek hayat arkadaşı demek ben çalışan bir bayanım her şeyimi kendim aldım ne geçti elime tükendim ya tükendim bittim eşimin durumu iyiyken de tukenmemek lazım ben yaptım pişmanım ha hala çalışıyorum çünkü bağımlı yaşayamam ama bunun sebebi evliliğinin sallantida olması ve onca yıl okumuş olmam .evet eşinizin yaptığı bence hiç doğru değil ama yüz göz olmasaydınız keşke. Çünkü kardeşinin ettiği laf da bi yerde doğru.. bundan sonra çalışın eve sizin de katkınız olsun diyemesinler
ve ev bakmaya gidelim diye darlamayın eşinizi, yarın ev bakmaya gidicem/gidicez deyin kaldırn götürün ya da tek gidin. İster gelsin ister gelmesin.
Eşiniz ne iş yapıyor? Çok zengin ama 1+1 evde oturuyor ????Çalışıyorum ama benim kazandığım para eşimin kazandigiyla kıyaslanamaz bile. O yüzden göze gelmiyor.
Bu sorunun cevabını bende çok merak ettim çok yerinde bir soru oldu gerçektenEşiniz ne iş yapıyor? Çok zengin ama 1+1 evde oturuyor ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?