eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

sanırım senden başka ilgilenen yok benimle tşkler arkadaşım.bilmiyorum bi çözüm bulucam mutlaka
ne demek cnmmm yardımcı olmak çok isterim
hep gzl dille anlat isteklerini bnm gibi kawga etme tabide.)
oda mutlaka anlıcaktır seni bazen erkekler bölee bencil olabiliyo malesef

öncelikle elinde peçete" kısmına gülmek istiyorum izninle

işte o yüzden yatakta norospu olcan diyoruz ki rus norospusu aramasın kendine.
hala gidiyorsa adamda dizginlenemez bir abazanlık var demektir kusura bakma ama.

öylesinden ayrılmak lazım bence. insanın gururunu bu kadar çiğnemek olmaz. açıktan açığa yapıyor bi de

evet öyle ama bende3 yıllık evliyim ve hala utanıyorum.nasıl yaptırıyosunuz istediğinizi:)aslında çok ateşli biriyim bu onu çok iyi biliyor ama bi konuda inat ettim işte.konuşamıyorumda.napsamki:)

söyleme direkt olaya gir işte :) şaşırsın heyecan yapsın hem :)

bence en güzeli açık açık oturup konuşman. eşler arası iletişimin çok önemli olduğuna inananlardanım

caldion78 canım "istanbul piçi" istanbul gibi 'herşeyin olduğu bir şehirde girip çıkmadığı yer kalmamış, yaşamadığı tecrübe kalmamış' anlamında kullandığım bir söz. Bu sözü kullanırken, herkesin ne anlama geldiğini bildiğini, kötü anlamda asla eşime kullanmayacağımı tahmin edeceğini düşünerek yazmıştım, yoksa senin gibi bağırtısı yan daireden duyulan kibar bir bayanın terbiyesini bozmak istemedim, afedersin. Evliliği çocuk oyuncağı gibi görseydim ayrılmak ile ilgili bir başlığın altında yazardım bu söylediklerimi. Ama ben öyle görmediğim için eşimle nasıl daha yakın olabilirim, kendime nasıl bağlarım diye düşünüp, bu konuda benden daha tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istemiştim.

MSJ SAYIM YETERLİ DEĞİLMİŞ HENÜZ AZ KALDI.ATICAM TABİ.direkt olaya giremiyorum çünkü onun yapması gereken bişi.uraşıyorum ama tık yok:)))

tahmin ediyorum ne olduğunu tut saçından çek. çok da vahşi bi hareket olur ya arkadaşlar erkekler öyle sever ki değişik şeyleri ne yaparsanız yapın ayıpsamazlar. her şey normaldir onlara göre. hem siz açık oldukça onlar da daha çok coşarlar. rahat olun o yüzden :)

aynen yaa utanıp kendinize yapıyosunuz bence salın gitsin

hahaytt alemsiniz vala..hoşlanmadını çok net bi şekilde hisssettiğim için yapamıyorum sorunda burda.yoksa ne utancam saçını başını yolarak çekerim başka bi yöntem lazım ama ne:)soğumasın diye uraşıyorum zaten hoşlanmıyo bide ben soğutmim iyce.ay heyecan bastı,terlemeye başladım

neyi kastediyonuz bilmiyom ama anladıım şeyse bnmkide hoşlanmıyo sölemişti zaten bn bi yolunu bulamadım bulan olursa banada anlatsın.....

ama olmaz bölee söle ne istediğini açık açık çekinme cnmm bu seninde hakkın bi kere bn orgazm olmadan eşim oldu we bitti olay çıkarmıştım surat yapmıştım oda anladı bidahada hiiç yapmadı

kız o da yanlış bee. adam kendine güvenini yitirir, kuş uçmaz olur görürsün gününü hem her beraberlikte orgazm olcak diye bi şey yok ki.

ben henüz evli değilim sözlüyüm 2 senelik bir ilişkim var muhakak evli bayanlar kadar tecrübem yok. ama bildiğim bişey vrki erkekler her türlü şeye açık ve utanmaz. benim en çok hoşuma giden şey olmadık yerlerde ufak hareketlerle onu heyecanlandırmak. mesela markette kulağına bişeyler fısıldamak gibi. içi gitsede bişey yapamaz ve çıldırır. eminim evli olsak evegitmek için can atar o zmanlarda

neyi kastediyonuz bilmiyom ama anladıım şeyse bnmkide hoşlanmıyo sölemişti zaten bn bi yolunu bulamadım bulan olursa banada anlatsın.....

hoşlanmıyosa yapcak bi şey yok ama çoğu hoşlanır

kolera, tersini sen ona yapıosan bigün yaptıktan sonra ohh iyisin valla, bizim yapanımız yok falan de şaka yollu :) eşek değilse anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…