ne demek cnmmm yardımcı olmak çok isterimsanırım senden başka ilgilenen yok benimletşkler arkadaşım.bilmiyorum bi çözüm bulucam mutlaka
bir erkegin bünyesinde edep hayaa yoksaa kadinn afedersiniz seyini yirtsaa adama kar
etmeezz...
eşleri chat ortamında ruslara tutulmuss olan kadınlar napsınn???
adam bilgisayardan kalkmıyorsa bir kapı disari cıkarmıyorsa? tek gittigi yer anası ablası
isee ve eşiyle olduktan sonra dahii gidip bilg bu pislikk karılarlaa oynass ariyorsa??
yada karısı uyurkeenn gece sabaha kadarr elinde peçeteee o karılarınn peşinde geziyorsaa?
ne yapmalıı böyle adama? elde kucuk bir cocuk varsa? gidecek ne anaaa ne baba varsa?
boyle adama soyunmak bilee tiksinççç geliyorsaaa sex denilen sey azapp veriyorsaa
ne yapmali?
psikiyatriste gittim.. sen git kocan gelsinn diyoorr.. sen daha ne yapacann diyorr.
ama adam heepp seniii suclu goruyor eksik goruyor.
kendiisini o rus ors.. basbasa bırakmam icin herturluuu kavgayıı cıkarıyoorr.
hayat eziyettennn baskaa birseyy değill...
ben ne yapmalıyımm
ne demek cnmmm yardımcı olmak çok isterim
hep gzl dille anlat isteklerini bnm gibi kawga etme tabide.)
oda mutlaka anlıcaktır seni bazen erkekler bölee bencil olabiliyo malesef
ne demek cnmmm yardımcı olmak çok isterim
hep gzl dille anlat isteklerini bnm gibi kawga etme tabide.)
oda mutlaka anlıcaktır seni bazen erkekler bölee bencil olabiliyo malesef
evet öyle ama bende3 yıllık evliyim ve hala utanıyorum.nasıl yaptırıyosunuz istediğinizi:)aslında çok ateşli biriyim bu onu çok iyi biliyor ama bi konuda inat ettim işte.konuşamıyorumda.napsamki:)
bende isterim bende:))))
tamam sen de mesaj at. arkadaşlar bu konularda dertleşesi olan, fikir almak isteyen her kim varsa özel mesaj atabilir
itinayla taktik verilirr hesabıııııııııııı
tamam sen de mesaj at. arkadaşlar bu konularda dertleşesi olan, fikir almak isteyen her kim varsa özel mesaj atabilir
canım rişzelimisinnn......
mmousse canım, ben de kendimi çocuk gibi görmüyorum 24 yaşındayım ama ona çocuk gibi geliyorum işte sorun da bu. Ben bişey yaptığımda onun bana çocukmuşum gibi davranıp başımı sevmesi beni öfkelendiriyor ve cinsellikten soğutuyor adeta. ayrıca söylediğim konularda çocukluk yaptığını göremiyorum haksız mıyım? kocamı seviyorum ama bu durumu 2 aydır aşamıyorum.. nasıl bağlayabilirim kendime, beni en yakını olarak görmesini nasıl sağlarım? Yoksa zaman mı vermem gerek bana bağlanıp beni en yakını olarak hissetmesi, benden birşey saklamaması ve çocuk gibi görmemesi için?
yooo canım neden öylemi duruyorum :44::44::44:
caldion78 canım "istanbul piçi" istanbul gibi 'herşeyin olduğu bir şehirde girip çıkmadığı yer kalmamış, yaşamadığı tecrübe kalmamış' anlamında kullandığım bir söz. Bu sözü kullanırken, herkesin ne anlama geldiğini bildiğini, kötü anlamda asla eşime kullanmayacağımı tahmin edeceğini düşünerek yazmıştım, yoksa senin gibi bağırtısı yan daireden duyulan kibar bir bayanın terbiyesini bozmak istemedim, afedersin. Evliliği çocuk oyuncağı gibi görseydim ayrılmak ile ilgili bir başlığın altında yazardım bu söylediklerimi. Ama ben öyle görmediğim için eşimle nasıl daha yakın olabilirim, kendime nasıl bağlarım diye düşünüp, bu konuda benden daha tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istemiştim.AMA canım benm sende gercekten çocukca davranıyorsun benmde kocamla aramda 10 yaş var amma bi bapırrdımm mı sesim yan daireden duyululur :) yani şaka bi tarafa çok siniirlendim sana ne demek eski sevgililerinin tlf nu var nasıl bi mantık bu ya ben bayan arkadaslarını bile fa ce eklemesine kızıyorum hatta eklettirmiyorum 3 kere ekledi sildi baktı hep kavga susacagım anlayışla karsılayacagım yok paşa paşa sildi ... ki bunlkar benm eşimin üniv.. arkadasıydı kaldıki sevgili hıııh! sonra canım yani ne kadar kötü olursa olsun sevdiğin adamdan istanbul p...çi die söz etmen hiç hoş deil o senin ilerde çocuklerının babası olacak kişi, bir ömrü paylaşacagın insan nasıl öle bi itaamda bulunursun o yüzdende seni ayrıca kınıyorum ... bence hemen kendine ağzına çeki düzen ver sonrada oturup aile müssesisinin çocuk oyuncağı olmadığını ciddiyeti kavramaya çalışın eşinle bunun içinde oturun ve düşünün artık çocuk deilsiniz...
MSJ SAYIM YETERLİ DEĞİLMİŞ HENÜZ AZ KALDI.ATICAM TABİ.direkt olaya giremiyorum çünkü onun yapması gereken bişi.uraşıyorum ama tık yok:)))
tahmin ediyorum ne olduğunutut saçından çek. çok da vahşi bi hareket olur ya arkadaşlar erkekler öyle sever ki değişik şeyleri ne yaparsanız yapın ayıpsamazlar. her şey normaldir onlara göre. hem siz açık oldukça onlar da daha çok coşarlar. rahat olun o yüzden :)
tahmin ediyorum ne olduğunutut saçından çek. çok da vahşi bi hareket olur ya arkadaşlar erkekler öyle sever ki değişik şeyleri ne yaparsanız yapın ayıpsamazlar. her şey normaldir onlara göre. hem siz açık oldukça onlar da daha çok coşarlar. rahat olun o yüzden :)
neyi kastediyonuz bilmiyom ama anladıım şeyse bnmkide hoşlanmıyo sölemişti zaten bn bi yolunu bulamadım bulan olursa banada anlatsın.....hahaytt alemsiniz vala..hoşlanmadını çok net bi şekilde hisssettiğim için yapamıyorum sorunda burda.yoksa ne utancam saçını başını yolarak çekerimbaşka bi yöntem lazım ama ne:)soğumasın diye uraşıyorum zaten hoşlanmıyo bide ben soğutmim iyce.ay heyecan bastı,terlemeye başladım
ama olmaz bölee söle ne istediğini açık açık çekinme cnmm bu seninde hakkın bi kere bn orgazm olmadan eşim oldu we bitti olay çıkarmıştım surat yapmıştım oda anladı bidahada hiiç yapmadı
hahaytt alemsiniz vala..hoşlanmadını çok net bi şekilde hisssettiğim için yapamıyorum sorunda burda.yoksa ne utancam saçını başını yolarak çekerimbaşka bi yöntem lazım ama ne:)soğumasın diye uraşıyorum zaten hoşlanmıyo bide ben soğutmim iyce.ay heyecan bastı,terlemeye başladım
neyi kastediyonuz bilmiyom ama anladıım şeyse bnmkide hoşlanmıyo sölemişti zaten bn bi yolunu bulamadım bulan olursa banada anlatsın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?