kk da okumuştum buz küpüylede yapılacak çok şeyy varr ben denemiştim süper oluyo:92:
evlendikten sonra pek öyle olmuyo maalesef.
bekarken birbirimizi nerde sıkıştırsak diye ortalığı kollardık...
ama şimdi bütün ev bizim ama tık yok
ceyar bak kremalı çilek dedin muz dedin beni gaza getirdin herife iki mesaj çaktım galiba yolda yanıma geliyo
ne var beeebende çok meraklıyım yaaa
ceyar bak kremalı çilek dedin muz dedin beni gaza getirdin herife iki mesaj çaktım galiba yolda yanıma geliyo
ev halini bilemem ama bir dene, giy kısacık şortunu ayağına, sütyensiz giy ince askılı beyaz bodyni bak o tık nerlerden geliyor
ev halini bilemem ama bir dene, giy kısacık şortunu ayağına, sütyensiz giy ince askılı beyaz bodyni bak o tık nerlerden geliyor
buzu alıyosun kocana ver o senin vücudunda gezdirir yada sen kocanın vücudunda gezdir buzun nereye gideceğini çok merak ediyolarmış bide tabi istek tavan
kızlar bi sorunum var ne olur yardım edin arad banada ben esim dursa durmazdım bana bişi oldu 25 gündür canım istemiyo okadarki kasmısım kendimi olmadı 2 gün önce
allah iiliğini ne yazdıın kız adamaa
ya işte dediğim gibi bunu er an yapmak istemiyosun işte. kafanda bir sürü şey varken....
benim asıl derdim beni fişekicek bişey zaten. yoksa bazı geceler bi uyanıyom canım kocam bana sarılmış öpüp koklarken buluyo. napsın aşkım yorgunluktan bayılan banada kıyamıyo :84:
bi de sıcak doğuk değişimi çok ürperttiğinden buz sürüp ardından yalamak veya hohlamak lazım
bişey yazan yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?