eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

MSJ SAYIM YETERLİ DEĞİLMİŞ HENÜZ AZ KALDI.ATICAM TABİ.direkt olaya giremiyorum çünkü onun yapması gereken bişi.uraşıyorum ama tık yok:)))

Niye onun yapması gereken birşey olarak görüyorsun ki, çık adamın tepesine bugün de ben istedim diye allah allah ya..

ıhhhh. şeyyy.
ya bide bunları yapman için seni ateşlicek bişey olmalı ama. yani kocayı kendine deli divane etmek için yapmak sırf işkence gibi olmaz mı??

kız o da yanlış bee. adam kendine güvenini yitirir, kuş uçmaz olur görürsün gününü hem her beraberlikte orgazm olcak diye bi şey yok ki.
adamlar bencilliği çok sewer cnmm eğer öle yapmazsam alışır gider kendi işini görmeye olmaz öle sewmem ben yaa:))

bendensin kız avuçlarım seni falan derim haa

adamlar bencilliği çok sewer cnmm eğer öle yapmazsam alışır gider kendi işini görmeye olmaz öle sewmem ben yaa:))

evet ama 1 sefer için cıngar çıkarılır mı gı belki çok seksi geldin, duramadı

Son düzenleme:

evlendikten sonra pek öyle olmuyo maalesef.
bekarken birbirimizi nerde sıkıştırsak diye ortalığı kollardık...
ama şimdi bütün ev bizim ama tık yok

ıhhhh. şeyyy.
ya bide bunları yapman için seni ateşlicek bişey olmalı ama. yani kocayı kendine deli divane etmek için yapmak sırf işkence gibi olmaz mı??

eşin yapmak için senin ateşlemenimi bekliyo yoooo o seni ateşliyosa sende ateşleee

Sanırım size kendi sorunumu anlatırken cvbıda kendim buldum o nasıl benden istediği şeyleri sölemiyor direkt uyguluyor banada yapacak bişi kalmadı onun yolundan devam:)canım benim ben ne mesajlar atıyorum bi bilsen eve gelene kadar çıldırmış oluyor.dilerim sende biran önce kocişine kavuşursun:):84:

hehehe deme öyle yaaa. evlenmekten vazgeçeerimmmm oda olmasa ne anlamı kalır evliliğin

heheh aminnnnnnnnnnnnnnnnn

zamanında vermişsiniz coşkuyu evrmişsiniz coşkuyu, olayı özleme zamanınız gelmiş

hehehe deme öyle yaaa. evlenmekten vazgeçeerimmmm oda olmasa ne anlamı kalır evliliğin

valla flört ederken sabah akşam aklımda kocamın dudakları vardı.
neler konuşup hayal ederdik neleeer
ama şimdi işten güçten midir. yorgunluktan zamansızlıktan mı yoksa çocuktan mı bilmem. son sıralarda artık bu iş....

yaa eveett bizimde hayallerimiz oluyo evlenince söyle olur böyle olur flan diye hrhalde çocuk olunca farklı durum oluyo o zamanda zaten son sıralarda olsun canım ilk yıllar öyle geçmesinde çocuk olunca sorun değil o zaman benimde işime gelir bence

bunlar tabiki yapılması gereken şeyler.ama insanın egosu yükseldimi ki bu erkeklerde çok çabuk oluyor yapacak birşey kalmıyor.kadın kendine bakmalı ,sürekli gelişmeli ,zevk vermeli ,sınırsız itaat ve sınırsız bir sevgi bir firavun yaratabilir

ilk 5 yıl çocuk yapmaya karşıyım

1) evlilik hayatında uyuşup uyuşmadığımızı görmek ve boşanmak gerekirse arada mani olmaması için
2) başbaşalığın, romantizmin keyfine varmak için
3) cinselliğin keyfine varmak için
4) zır zır etmesin diye

öyle oldumu 33 ümde doğurmam lazım geç olur. 27 de evlenip 30 da doğurmayı düşünüyorum. yeter yaaa

ceyar bak kremalı çilek dedin muz dedin beni gaza getirdin herife iki mesaj çaktım galiba yolda yanıma geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…