kız yazdım ya sana demin :) nedenini tahmin edebiliyo musun, ona göre bi şeyler diyelim
krema buz dondurma kk kızları ıle yenı fantaaazileryokmu arttıran kzlarrr
buzu alıyosun kocana ver o senin vücudunda gezdirir yada sen kocanın vücudunda gezdir buzun nereye gideceğini çok merak ediyolarmış bide tabi istek tavan
ay okumadım ramazandan olabilir yada bi face meselesi yasadık eski sevgili felan ondanmı etkilendim acaba soğudum yani ya kızlar kitlendi sanki bide 5 yılı gecti evleneli ne bu simdi
evlendikten sonra pek öyle olmuyo maalesef.
bekarken birbirimizi nerde sıkıştırsak diye ortalığı kollardık...
ama şimdi bütün ev bizim ama tık yok
çocuk emziriyosam kocamı da emzirirdim. süt sıkardım tüm vücuduna
biz yeni evliyken 10 günlük evli bi arkadaşımızın evine gittik elele oturuyoruz diye bizimle dalga geçtiler..Kendi evinize gidin 10 gün geçsin görcez biz sizi kavgalar başlar falan dediler..evleneli 1 sene oldu ama biz hala evin içinde elele geziyoruz, otururken , yatarken , ayrılamıyoruz birbirimizden...nişanlıykenden daha fazla sıkıştırıyoruz birbirimizi evin içinde.Çok yemeği ocakta bırakıp yan odaya geçtik Yandı yemekler ama olsun
ayy iğrençsiiin
kız erkekler sevmez ki öyle süt filann..
söylediğin şeylerden dolayıysa çok doğal :) Duygusal olarak soğuyunca kadınların canı yapmak istemez. Erkeğe fark etmez ama
biz yeni evliyken 10 günlük evli bi arkadaşımızın evine gittik elele oturuyoruz diye bizimle dalga geçtiler..Kendi evinize gidin 10 gün geçsin görcez biz sizi kavgalar başlar falan dediler..evleneli 1 sene oldu ama biz hala evin içinde elele geziyoruz, otururken , yatarken , ayrılamıyoruz birbirimizden...nişanlıykenden daha fazla sıkıştırıyoruz birbirimizi evin içinde.Çok yemeği ocakta bırakıp yan odaya geçtik Yandı yemekler ama olsun
peki napmam gerek adam aynı gün iki kere yatsa 3,yü ben atlıyodum üstüne cok kötü oldu böle sence ne yapmam gerek
biz de el ele göz gözeyiz. hatta dedim ya geceleri bi uyanıyorum aşkım kedi gibi sarılmış öpüp kokluyo beni.
ya inşş bizde böyle oluruzzzz şimdi öyleyiz ama evlenince bilmiyorum dua edin de benimde öyle olsunnn
biraz bekle kız düzelir bence. özlersiniz hem de siz bi süre
yine düzelmezse buluruz bi çözüm :)
nerden gelio kız bu fikirlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?