eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

kız yazdım ya sana demin :) nedenini tahmin edebiliyo musun, ona göre bi şeyler diyelim

ay okumadım ramazandan olabilir yada bi face meselesi yasadık eski sevgili felan ondanmı etkilendim acaba soğudum yani ya kızlar kitlendi sanki bide 5 yılı gecti evleneli ne bu simdi

ay okumadım ramazandan olabilir yada bi face meselesi yasadık eski sevgili felan ondanmı etkilendim acaba soğudum yani ya kızlar kitlendi sanki bide 5 yılı gecti evleneli ne bu simdi

söylediğin şeylerden dolayıysa çok doğal :) Duygusal olarak soğuyunca kadınların canı yapmak istemez. Erkeğe fark etmez ama

evlendikten sonra pek öyle olmuyo maalesef.
bekarken birbirimizi nerde sıkıştırsak diye ortalığı kollardık...
ama şimdi bütün ev bizim ama tık yok

biz yeni evliyken 10 günlük evli bi arkadaşımızın evine gittik elele oturuyoruz diye bizimle dalga geçtiler..Kendi evinize gidin 10 gün geçsin görcez biz sizi kavgalar başlar falan dediler..evleneli 1 sene oldu ama biz hala evin içinde elele geziyoruz, otururken , yatarken , ayrılamıyoruz birbirimizden...nişanlıykenden daha fazla sıkıştırıyoruz birbirimizi evin içinde.Çok yemeği ocakta bırakıp yan odaya geçtik Yandı yemekler ama olsun

ooh aferin len. sefanız olsun

ayy biz kadınlar deliyiz..valla bı kadın erkege esir olamayack. eger muhtaçlıgını ona gösterırsen fazlaca bunu kullanır erkek. muhtaçlıkla özgurlugun ortasında bi yerde durucan .

biz de el ele göz gözeyiz. hatta dedim ya geceleri bi uyanıyorum aşkım kedi gibi sarılmış öpüp kokluyo beni.

peki napmam gerek adam aynı gün iki kere yatsa 3,yü ben atlıyodum üstüne cok kötü oldu böle sence ne yapmam gerek

biraz bekle kız düzelir bence. özlersiniz hem de siz bi süre
yine düzelmezse buluruz bi çözüm :)

ya inşş bizde böyle oluruzzzz şimdi öyleyiz ama evlenince bilmiyorum dua edin de benimde öyle olsunnn

inş. canım. bizimki çok büyük bir aşktı. hele benim kocama olan aşkım....
romantizim aşk sevgi hala var. belki daha fazla ama o olay biraz duruldu

Son düzenleme:
nerden gelio kız bu fikirlerrrr

bilmiom ya birden geliyo işte

ESMA, kız öyle şartlama kendini şunu oldum bunu oldum diye. Bi soğukluk yaşamışsın eşine karşı, belki güvenini kaybetmişsin, o yüzden özelini paylaşasın gelmemiş. güven önemlidir cinsellikte de :) geçer yakında. deilsindir vajinusmus falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…