ya inşş bizde böyle oluruzzzz şimdi öyleyiz ama evlenince bilmiyorum dua edin de benimde öyle olsunnn
bilmiom ya birden geliyo işte
ESMA, kız öyle şartlama kendini şunu oldum bunu oldum diye. Bi soğukluk yaşamışsın eşine karşı, belki güvenini kaybetmişsin, o yüzden özelini paylaşasın gelmemiş. güven önemlidir cinsellikte de :) geçer yakında. deilsindir vajinusmus falan
umarım öledir canım cok üzülüyorum neler vardı bizde simdi bana davranısları cok degişti ters davranıyo ama napıyım
Yardım iste kocandan elimde olmadan yapıyorum de...yumuşak davransın sana yavaş yavaş girin olaya..iş kocanda bitiyor o düzeltebilir bence bu durumu=)
bütün kızlar toplaştık toplaştık toplaştık
umarım öledir canım cok üzülüyorum neler vardı bizde simdi bana davranısları cok degişti ters davranıyo ama napıyım
o bilir bu işleri olaya felan hepsine yavas girdi ama cok zorluklar oldu işte anlayın kitli gibi isteksizliği hissediyorum zaten içimdede ordada belli isteksiz olusum
ceyar kız yine döktürmüşsün...bi evlende görek marifetlerini dimi ama
keyifli oldu yaaaama takip etmekten çalışamıyorummmmmm
bazen karşımızdakinin ters anına denk gelebiliyoruz. o anlarda ona bıdı bıdı karşılık verince her şey daha kötüye gidiyor. o terslesin, bi zaman sonra git sarıl dizine uzan. aranızın soğumasına izin verme
evet hanımlarrrr.yokmu fantazileri arttırangaliba bu gece bütün kk lılarda deprem olacak
evet hanımlarrrr.yokmu fantazileri arttırangaliba bu gece bütün kk lılarda deprem olacak
Regliyim ben ama yaa koca zaten soruyo sürekli bitmedi mi daha die deprem falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?