Ne diyeyim özgüven mi psikolojik bozukluk mu anlamadimArtık bu şansın son şansı olduğunu da biliyordu. Ama eminim şaşıracak dönünce. Böyle de salak bir özgüven yani.
Amin sağol hayırlısı olsun demekten başka bisey gelmiyor elimdenÇok sabrettin sen ama olmuyorsa olmuyor işte.Sen kendi yoluna bak.Seni sevip kıymetini bilen biri olursa ona şans ver.Bu adamla heba etme kendini.Allah güzel kalbine göre versin inşallah.
Daha işin içinde iş varmış annem yeni söyledi mesaj atmış anneme yazmadığı kalmamisPisliğe utanmaz arlanmaza bak hele. Karının annesine nasıl öyle şeyler söylersin ahlaksız. Annelere edilen hakaretlere tahammülüm yok tabikide böyle bir adamdan gözünü kırpmadan boşan. Hertürlü nafakayıda iste. Terbiyesiz herif ezik midir nedir
Daha işin içinde iş varmış annem yeni söyledi mesaj atmış anneme yazmadığı kalmamis
Yapma ya. Barışmayı geri dönmeyi bu saatten sonra kesinlikle düşünmemelisin. Aileni sevmek zorunda değil ama saygı duymayan adamla evlilik olmaz.Daha işin içinde iş varmış annem yeni söyledi mesaj atmış anneme yazmadığı kalmamis
Esin simdi nerde? Aradi mi seni gittikten sonra?Anneme soyledim ama kullandigi ığrenç kelimelerden haberi yok tabi annem direkt kizim senin hatrina konusyordum bundan sonra muhatap olamam dedi
Sen cevap veriyor musun?Yazıyor arada indim bindim diye
Daha işin içinde iş varmış annem yeni söyledi mesaj atmış anneme yazmadığı kalmamis
Hayır vermedim anneme saygısızca mesaj atmış utanmadan gecenin bu saati ayaktayım mahvolduk üzüntüdenSen cevap veriyor musun?
Kesinlikle kararlı ise yazma lutfen, gelsin de bi şok olsun seni bulamayinca ve dilekçeyi duyunca..
Haklısın....Seni haketmiyor. .
Kendine iyi davran artık. .
Saygı sevgiden daha önemli. .
Hiç aklıma gelmemişti teşekkürlero mesajları saklayın iyi bir tazminat olur
yıkıldım resmen annem ağlamışYapma ya. Barışmayı geri dönmeyi bu saatten sonra kesinlikle düşünmemelisin. Aileni sevmek zorunda değil ama saygı duymayan adamla evlilik olmaz.
Ayrıca seni sevse ailene saygı duyar ne olursa olsun tepkisini öyle göstermezdi
Çok kötü durumdayım aileme bunu yasattigim için suçluyum benBu adamin ne sana ne ailene saygisi sevgisi kalmamis sana az bi saygisi sevgisi olsa boyle konusamazdi ne seninle ne ailenle bide boyle insandan çocuğunun olmamasi Allah in lütfü aranizda bi bağda yok bosan gitsin kimse kahir çekmek için evlwnmiyor mutlu olmak için evleniyor hayatini zehir etmiş resmen zor zamanki olsa destek ol derdim esisin derdim ama bunda saygi bile kalmamis bidaha kararından dönme ne derse desi. Kanma adam da. Kovada babada olmaz bundan
yıkıldım resmen annem ağlamış
tartıştığımız gün atmış mineye söyleme demiş bideYeni mi atmış
Ay yok artıkDaha işin içinde iş varmış annem yeni söyledi mesaj atmış anneme yazmadığı kalmamis
Annem Zaten artık muhattap olmak istemiyor bu saatten sonra bende istemem dilerim ki benim yaşadığım üzüntüleri yaşar birgün .paris e de gitse bu simariklik EGO fazla benceEşinizin ne pis ağzı varmış. Tuvalet terliği. İçi ne kadar kotuyse artık , size ve sizin ailenize neler neler demiş. Saygısız , kendine baksin o. Annenizle muhatap etmeyin bir daha bence,yazık annenize . Artist sanki Paris'e gidiyor, karmakarışık yere gidiyormuş kıskanıyor beni diyor. Ona çok güldümHakkınızda hayırlısı olsun bu pis adamla zor gibiymis zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?