Her kavgada aynısını yapiyor ben kendi kendimi sorgularken buluyorum hatalı miyim diyeAnnem hatalı mı diye düşünüyorsan gerçekten eski konularını bir dışardan göz gibi aç oku. Kv hayatınızın ortasına çökmüş , annen bir cümle etmiş "süprüntü" denmiş tövbe estafurullah. Boşanırsın barışırsın senin kararın ama lütfen "annem hatalı mı " psikolojisine itmesine izin verme eşinin. Ne demiş kadın? Neresi hatalı olabilir ? Hangi anne bu lafı hakeder?
Hiç birşeyi normal olamadiminnie tam da bekledigim gibi. Bu insanin ruh hali duzgun degil ki cinsel hayati duzgun olsun. Simdi annesinin dibinde yasasin dursun.
Doğru çektiğim yeter bugüne kadarcan çıkar huy çıkmaz anneni sevmio seni nasıl sevsin ömür boyu çekmektense çocuk yokken sil çocuk olursa daha ayrılmaz diye hem aileni hem seni üzer bir bağ kalmaması hayırlısI
Son şans kalmadı bitti....
Yazıyor arada indim bindim diyeKendini de aileni de ezdirme.. Suclu da hissetme.. Icinde tutamayip kusmuş her seyi, suc bastirmis herif resmen.. Insan esinin hatrina susar bari, kiyamaz ona; hele ki yasadiginiz onca seyden sonra..
Gittigi yerden aradi mi seni?
Önceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler
+1Eşinin ağzından pislik akıyor resmen. İğrendim. Kimsenin annesine böyle saygısızlık yapılamaz kaldı ki ortada onu haklı çıkaracak bişey de yok. Sen bu laflarin onda birini ona söylesen dünyayı başına yikardi emin ol. can çıkar huy çıkmazmis. Bence doğru bı karar vermişsin. geçmiş olsun.
anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi
Ben o lafların onda birini etsem beni mahveden yerlerde sürükler eminim
O son şans gerçekten son şanstı kaldı ki annemin büyük bi suçu yok yetti dedim artik
Haklısın suçu yok beni öyle bi psikolojiye soktu ki acaba dedimHiç suçu yok desen daha dogru
Annem evime sık gelmez hiç biseyimize karışmaz evliliğimizin ikinci yılıydı galiba oğlum kpssye bir olmazsa dedi yanımızda yengem falan vardı eski konularimin arasında var ordan taktı annemeBen önceki konularınızı bilmiyorum, bunun evveliyatında neler var bilmiyorum ama annenize de bu kadar dolmasının, bu kadar nefret etmesinin nedenini merak ettim. Yaptığı çok yanlış. Ne kadar kızarsa kızsın süprüntü ne demek.. Benim de eşimle annem arasında bir olay olmuştu. Konum üzerine bayağı konuşulmuştu.. Ne hissettiğini az çok anlıyorum. Ama bunlar çok ağır sözler. Eşiniz annenize neden bu kadar dolu ben bunu merak ettim. Anneniz ilişkinize karışır mıydı?
Evet gün boyu o bir odada benbaşka odada oturdum
Her tartışma böyle açıyor ağzınıCanım allah hakkında hayırlısını versin,laf yetiştiren koca zor vallahi,adam abartmış hakikaten,tartışma konusunda yüzünün astarı yırtılmış Belliki,böyle en ufak krizde eteğindeki taşları hep dökecek se zaten hayır gelmez,önceki konularını bilmiyorum bu arada
Evet gün boyu o bir odada benbaşka odada oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?