Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

O supruntu lafı halen kulaklarımda ne olsa unutamam o laf için özür diledi ama o özür geçersiz benim icin

BENİM ANNEME SÜPRÜNTÜ DİYECEK ADAMIN AĞZINI İKİYE AYIRIR İÇİNE ÇORAP TIKARIM. annen dünyalar kadar suçluda olsa bu arkadaşın dediği gibi ne kaynanalar var kimse kocasının karşısına geçipte senin annen süprüntü bilmem ne diyemez. bence sen o adama çok taviz vermişssin bu lafları edebilmiş , şimdi bişey diyecemde ban yicem demiyorum. Allahım doğuruyoruz büyütüyoruz ama kaderini yazamıyoruz işte evlatlarımızın kaderini iyi eyle raabbim böyle adamlarla karşılaştırma ki katil olmayalım...

Onun annesi melek benim annem demez benim annem yapmaz....kendi çok karakterli takılır ama dediğin gibi tam bi sokma akil

Valla başından bi evlilik geçmiş ayrılmış biri olarak şunu söyleyebilirimki erkekler degişmiyor şans vermek hep boşuna.şans verince bisürü rol yapıyolar sonra hoppp yine aynı.hele bide ailelere dil uzatmak aşagılamak falan gerçekten hazmedilmiyor.evlilik yıkmak zor tabi ama kimseninde kölesi olmaya gelmedik dünyaya

Sağolun inşallah.O konuştukça annem çok mu hatalı diye düşünüyorum hep
Annem hatalı mı diye düşünüyorsan gerçekten eski konularını bir dışardan göz gibi aç oku. Kv hayatınızın ortasına çökmüş , annen bir cümle etmiş "süprüntü" denmiş tövbe estafurullah. Boşanırsın barışırsın senin kararın ama lütfen "annem hatalı mı " psikolojisine itmesine izin verme eşinin. Ne demiş kadın? Neresi hatalı olabilir ? Hangi anne bu lafı hakeder?

Onun annesi melek benim annem demez benim annem yapmaz....kendi çok karakterli takılır ama dediğin gibi tam bi sokma akil
Dedim ya kabul etmezler hayatta bzaten benimki benim yanimda savunmadi kendini zaten sagolsun sevgili babam gelmişti kv bizdeydi esim ameliyat oldugu icin babam tutup kadina demesi mi ogullarin varken neden kiz kardesinle kaliyosun (babamlada ayrica gorusucem zamani gelince) kvde laf saymaya basladi bende o sira lavaboya girdim kardesime yaziyorum babam yuzunden ortalık karisti diye esim ben yokum diye savundu kendini iste benim duyduğumu ogrnincede annem en cok beni s eviyo oldu ondan hep ezikliyomus yok annemin b.unu yerim dedi dedim ye sen sende o agiz olduktan sonra cok yersin annemle ilgili hicmi laf söylemedi bi iki oldu sizinki gibi ağır olmadi ama kestim hemen onunu valla parçalarım adami

vala bacım o lafları sana söyleseydi senin tercihin boşan yada boşanmaman belki affederdin ama annene bunları diyen bir adamı ayaklarında süründüğünü görsen affetme. şahsen ben bana yapılan herşeye göz yumabilirim , katlanabilirim belki ama Anneme edilen en ufak bir laf ( heleki süprüntü ) , söz beni canavara dönüştürür ne koca tanırım ne baba ne başkasını silerim defterden..

can çıkar huy çıkmaz anneni sevmio seni nasıl sevsin ömür boyu çekmektense çocuk yokken sil çocuk olursa daha ayrılmaz diye hem aileni hem seni üzer bir bağ kalmaması hayırlısI

Yuh adam bildigin akil hastasi ,kendine bir dunya kurmus onun icinde yasiyor ,soyledikleri yenilir yutulur degil ,
Ustelik siddet meyillisi ,
Sen kurtulduguna dua et,
Sadaka ver ,

Anneme öyle laf söylecek adamın(!) alnını karışlarım.
Annenin hatalı olduğunu da düşünmüyorum analık iç güdüsüyle dikkat etsin kendine bişey olmasın diye temenni niyetiyle söylenmiş bi laf ve sende annem böyle demekle hatalı gibi düşünüp hak veriyorsan yazık seni doğuran kadıncağıza. Bence boşanma kaynananla kocanla yaşa
Aşırı sinirlendim şuan

Simdiye kadar her hemen hemen her konunu okudum ve yorum yazdım.Ama gerçekten anlayamiyorum bu kadar eziyeti kendine neden yapıyorsun.Böyle bir adamla nasıl aynı evde durabiliyorsun.Bide bebek için uğraşıyorsun.Yapma lütfen acı kendine artık.Kendinede ailene de hakaret ettirme.Bir an önce boşan ve düzenini kur.

Yola giden insana öyle laf denilmezmis soyleymis böyleymiş sıkıldım artik

Dayanacak gücüm kalmadi zaten konularimi biliyormussun kilim bitti buraya kadar ama şu var kendime denileni yutsamda aileme anneme denileni kaldramiyorum

Kalbi kurtlu insan öyle düşünür.
Kesinlikle boşanmalısın o adamdan.
Annenin haberi yoksa mevzuudan boşuna söyleyip üzme.
Varsa da bence annenin kendini suçlu hissetmemesi için elinden gelenin en iyisini yapmalısın.

o tatptigi annesi o kadar terbiye vermis agzina geleni sayıyor sonrada özür diliyor ama dilden çikan zehir gibi ozur dilensede gecmiyor

Anneme soyledim ama kullandigi ığrenç kelimelerden haberi yok tabi annem direkt kizim senin hatrina konusyordum bundan sonra muhatap olamam dedi

Kötü söz sahibine aittir derler
Ne de isabetli bir söz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…