Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Ewet sen onun annesine yapsaydin ne olurdu..iyi yapiyorsun ayrilmakla tabiki kolay degil ama onada degmezmis boswer.bnde ayrilma asamasindayim cok zor ama bu adamlada zor baksana kardesim

Ewet sen onun annesine yapsaydin ne olurdu..iyi yapiyorsun ayrilmakla tabiki kolay degil ama onada degmezmis boswer.bnde ayrilma asamasindayim cok zor ama bu adamlada zor baksana kardesim
Allah sana da yardımcı olsun.bazı şeyler zor olsada yolunda gitmesede ayrılmak ev dağıtmak zor bi olay

Eşimin savunulacak bi yani yok.yapılan saygisizlik ortada annem halen ne yaparsam yap arkandayim diyor.ben sebebin olmayim diyor gelmemnsen gelirsin öyle görüşürüz diyor ama bu dakikadan sonra oluru yok

Eşime mesaj attım yazdığı mesajdan ne kadar terbiyesiz insanlıktan nasibini alamamış bi insan olduğunu yazdım allaha şükür ki hiç bir zaman ailesine böyle bir terbiyesizlik yapmadigimi söyledim yazdığı şu hakeden kim olursa yaparim kendi annemde olsa yaparim yazmış bir de annesiyle arası bozulmuş ben mesajı olduğu gıbı annesine gönderdiğim icin

Içi pis halen abuk sabuk konuştuğunu söylüyor annemin ya sabir deyip allaha havale ediyorum

Karısının annesine saygisi olmayanzadamın kimseye olmas die düyünüyorm iyizdüşnün yinede

Eşiniz son derece kötü niyetli ve maalesef iğrenç bir düşünce şekline sahip.Annenizden bir damla bile hata görmedim. İyi niyetle söylenmiş her sözü sırf içindeki kötülük yüzünden kötü algılayan bir eşiniz var.Boşanın bir an önce..

Bu adam asla anlamaz. En fazla sen eve dönene kadar anlamış numarası yapar.
Hala hakedene yazarım söylerim tarzı bir konuşma.
Bu adamdan cacığa salatalık bile olmaz.
Uğraşma.
Dilekçeni verdin devamını getir lütfen.
Eş heryer de var ama anneni bir daha bulamazsın.
Duygu sömürüsü yaparsa inanma lütfen.
İlerde ki hayatın çok daha mutlu olacak eminim

Biri bana hata dahi yapsa o üslupla o tarz bu mesaj atmazdim .sadece kırıldığını belirtirdim. Insan olmak bunu gerektirir. Ama onda terbiye üslub yok

Aynen ne bir pişmanlık ne bir özür yok ailem dahi söylese silerim havalarında ne diyeyim ondan büyük allah var bende allaha siginiyorum.

seni hatırlıyorum önceki topiği okumuştum .. hatta neden 1 şans daha verdi diye sorgulamıştım içinde çünkü insanlar değişmez bir yerde özlerine dönerler ... ki annene saygısı olmayan bir insana katlanmak çok zor ... birde bebek düşünmüşsünüz o ortamda bir bebeğin ruh sağlığı nasıl olur .. anne olmak hepimizin hakkı .. ama bu eş ile olması senin ve bebek için hiç iyi olmaz ...

Haklısın kimse değişmiyor. Aslında değişmeyeceğini bende biliyordum ama son bi şans verdim acaba kalmadı içimde dün mesajlastik annemden ve benden özür diliyor en azindan ayrılık eşya alma kisminda insan gibi davranabilecegiz insallah

konuştunuz yani ayrılacağınızı falan söylediniz? sorun çıkarmaz inşallah da kurtulursun kazasız belasız.

böyle bir insan ile sorunsuz boşanacağını zannetmiyorum kendini ona göre ayarla derim birazda uyanıklık yap özel eşyalarını toparla almak istediğin şeyler varsa al onları

böyle bir insan ile sorunsuz boşanacağını zannetmiyorum kendini ona göre ayarla derim birazda uyanıklık yap özel eşyalarını toparla almak istediğin şeyler varsa al onları
O pazartesi gelecek yarin eve gideceğim. En azindan benim için önemli olan bi kaç parça esyami alacagim

Kayinvalidenin haberi varmi oglunun bu terbiyesizliginden?
Annenizin tahsiliyle kedilerini yaristiracak kadar kompleksli ve benciller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…