- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
valla yokolmasın, olupta bir hayrı mı var
Evet aliskanliklarim evim duzenim var.bunun içinde mücadele verdim yaptıklarım boşa gitmesin diye ama olmuyor tek taraflı bir çaba ve fedakarlıkBir alışkanlık var yıllardır yaşadığın biri olmayacak hayatında ne kadar sorunlu olursa olsun
Aynen öyle oluyor .Eşiniz karaktersiz bencilin teki onun annesi ne yapsa bilmeden olur sizinki ne dese kötülüğünden olur. Canına yazık ayrıl kurtul.
Amin çok sağol. Biliyorum zorlu bir yol bekliyor beni sıkıntılı günler inşallah feraha çıkarımGünaydınminnie cim.
İki,üç gündür okuyorum da yazmak nasip olmadı.
Hakkında hayırlı olsun inşallah arkadaşım.
Doğru bir karar verdiğine inanıyorum.
Allahım yolunu açık etsin,yardımcın olsun inşallah.
Evet burası benim arsivim balık hafızamı burada tazeliyorum. Çünkü ben kin tutmam unuturum. Ama eski konuları açıp geriye baktığımda cektiklerim gözümün önüne geliyor ve buraya yazmadığım niceleri.Adam 2012de meraklı melahat diyerek başlamış çirkinliğine, 2013 de kpss ye gir tavsiyesi olay olmuş bayramda seyranda gitmemiş, devamını okumadım ama 2017ye kadar artarak devam ettiği aşikar, yaptırım görmedikçe adam abartmış, devam edersen olacak olan annene fiziki şiddet, aynen bu, emin ol buna, başıma birşey gelmiyo herşey yutuluyo dövsem de olur diyecek adam
bu sefer birşeyleri gözden geçirmek için konuşmayacağım .ama su bir gerçek ki cirkeflesecek bunu bende hissediyorum.Umarım yuzyuze geldiğinizde etkilemez seni
Böyle tipler yılan gibi oluyo.Alttan giriyo üstten çıkıyo bi şekil ters pskoloji yapıp karşıdakini haksız çıkarıyo.
Lütfen yumuşama.
Mesleğin güzel tatil beldesinde çok güzel stres atarsın adam aklına da gelmez.
Büyük ihtimal boşanma aşamasında cirkeflesecek bu adam.
Önceden eve gidip özel eşyalarını toplama da fayda var
Evet 32 yaşında annesi buyumedi gitti bu diyor telefon da. Anneme kafayı cidden taktı ama ınan ortada ciddi bir sebep yok ciddenBu adama bir şans daha verirsin diye korkuyorum biliyor musun... 6 yılını yemiş adam, fırsat verme artık. Annene takmış kafayı, bu derece çirkef bir damadı ilk defa görüyorum ben. Kesinlikle sorunlu. 30 yaş üstü bir de sanırım hayatta yontulmaz o saatten sonra. Kaç kaç.
Boşanmanın yıpratıcı yanları olacak biliyorum ama böyle bi hayat yaşamak da hiç kolay degilMalesf sen değer verdıkce onlar hep daha fazlasını ıstıyolar evet boşanmak ıyı bıse y degıl ama geri kalan hayatın hep böyle kavga gürültülü mü olsun
Çocuğum yok. Sizin sorununuz ne bilemem ama benim eşim sınırları zorladı ne ben ne de ailem hatalı değiliz.Sizin durumunuz daha farklı sanırım. Siz de çocuk var miBende bosaniyorum onun ailesi yüzünden o da aynen benim ailemi ve beni suçluyor ama yine de severek bosaniyoruz ikimiz de istemeyerek ne fayda olmayinca olmuyor sizde cocuk varmi?
Kompleksli evet lafı istediği gibi çeviriyor. Ama o laf onun son dengesizliği olacakManyaga bak ya, nesini kiskansin kadin? Uyarmis dikkat et diye bunuda k.cindan anlamis esin olacak okuz. Komplekslimidir nedir
Evet cocugum var bizde aynisi oldu esim sinirlari zorladi saygisizliga tahammülüm yoktur benim ailem ona kucak açtigi halde bizi sirtimizdan vurdu ben onun ailesiyle küstüm o da öyle benimleydi ve ailesiyle baristiktan sonra çok ama çok degisti bana ve aileme karsi her seyde suçlu çikardi beni... ve maalesef ne kadar nefret etsemde ona askim bitmiyor ondada ögleÇocuğum yok. Sizin sorununuz ne bilemem ama benim eşim sınırları zorladı ne ben ne de ailem hatalı değiliz.Sizin durumunuz daha farklı sanırım. Siz de çocuk var mi
Ben altı senedir düzelir diye umut ettim ama olmuyor kaç yıllık elçisini bilmiyorum ama belli bi zamandan sonra aşkta sevgide yerin dibine batsin diyorsunEvet cocugum var bizde aynisi oldu esim sinirlari zorladi saygisizliga tahammülüm yoktur benim ailem ona kucak açtigi halde bizi sirtimizdan vurdu ben onun ailesiyle küstüm o da öyle benimleydi ve ailesiyle baristiktan sonra çok ama çok degisti bana ve aileme karsi her seyde suçlu çikardi beni... ve maalesef ne kadar nefret etsemde ona askim bitmiyor ondada ögle
Bogle diyodum ama 3 gün sonra bosaniyoruz bi özlem geldi neden bilmiyorum 10 gün önce nefret etme derecesine gelmistim yüzünü görmek istemiyordum kadin olmak çok kötü yaBen altı senedir düzelir diye umut ettim ama olmuyor kaç yıllık elçisini bilmiyorum ama belli bi zamandan sonra aşkta sevgide yerin dibine batsin diyorsun
Hakkimizda hayırlısı olsun ozlemler zorlanmalar elbette olacak.benim bi arkadaşım boşandı aşırı problemli bir evliliği vardı ona rağmen bi sene zorlandi.Bogle diyodum ama 3 gün sonra bosaniyoruz bi özlem geldi neden bilmiyorum 10 gün önce nefret etme derecesine gelmistim yüzünü görmek istemiyordum kadin olmak çok kötü ya
Hakkimizda hayırlısı olsun ozlemler zorlanmalar elbette olacak.benim bi arkadaşım boşandı aşırı problemli bir evliliği vardı ona rağmen bi sene zorlandi.
Doğru bu hayatta alisamayacagimiz bisey yok aslında.insan ölüme bile alışıyo gerisi vız gelir tırıs gider
bir daha asla sütlaç yiyemem demiştim babamın vefatından sonra, ama dün yedim, ağlamadım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?