Arkadaşımın bosanma avukatı var onunla görüşeceğim. Konuşmak istediğim konu eşyalar değil eşyalar o yada bu şekilde paylaşılır dağıtılır. Önemli deil.benim sıkıntım altınların bozuldu ve araba alındıkendi payıma düşeni sessiz sedasız verirse anlaşmalı olarak boşanmak istiyorumDilekçeni vermiştin sanırım. Bir avukatın var mı? Tam olarak ne konuşmayı planlıyorsun? Eşya paylaşımı falan mı?
Arkadaşımın bosanma avukatı var onunla görüşeceğim. Konuşmak istediğim konu eşyalar değil eşyalar o yada bu şekilde paylaşılır dağıtılır. Önemli deil.benim sıkıntım altınların bozuldu ve araba alındıkendi payıma düşeni sessiz sedasız verirse anlaşmalı olarak boşanmak istiyorum
Amin .bu saatten sonra fazla yara almadan halletmek istiyorumUmarım her şey güzelce hallolur. Allah yardımcınız olsun.
Amin Inşallah bugün annesi ve babası geliyor konuşmak istiyorlarmışeşinizin ağzıda ne kadar bozuk hiç duymadığım kelimeler bence çok doğru bir karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun
Umarım görüşme iyi gider ve artık daha fazla yaralanmazsınAmin Inşallah bugün annesi ve babası geliyor konuşmak istiyorlarmış
Umarım.... Ne sebeple geliyorlar ne diyecekler bilmiyorum mune abla.babam evime gelecek insanları reddetmem dedi.gelmelerini kabul ettikUmarım görüşme iyi gider ve artık daha fazla yaralanmazsınminnie .
Baban görgülü bir adammış, eve gelenin yüzüne kapı kapatılmaz ama eminim ters birşey söylerlerse baban usulünce cevabını verir ağızlarını kapatır, hakkında hayırlısı olsun be ablacım, az çok konularından biliyorduk eşinin huyunu suyunu, sen fazlaydın ona, taşıyamadı seni.Umarım.... Ne sebeple geliyorlar ne diyecekler bilmiyorum mune abla.babam evime gelecek insanları reddetmem dedi.gelmelerini kabul ettik
Baban görgülü bir adammış, eve gelenin yüzüne kapı kapatılmaz ama eminim ters birşey söylerlerse baban usulünce cevabını verir ağızlarını kapatır, hakkında hayırlısı olsun be ablacım, az çok konularından biliyorduk eşinin huyunu suyunu, sen fazlaydın ona, taşıyamadı seni.
Bu kızı barıştırmaya çalışmaları hiçte yerinde bir davranış olmaz, kaç defa denedi olmuyor işte, dünürler bana gelse kızım için barıştıralım dese cevabını alırlardı şahsen, kimse evladını bilerek yine yeniden ateşe atmaz.Keske ters bir sey soyleseler. Gercek yuzlerini gosterseler. Ozur dileyecekler, oglumuz cok pisman diyecekler. Gelin biz buyukluk yapalim cocuklari baristiralim diyecekler.
minnie boyle bir durumda tavriniz nasil olur?
ters birşey söylemediler daha çok özür içerikli bi konuşma oldu.babam zaten çok konuşan bi adam değildir. Annemde kırgınlığını belirtti.aslında baya uzun bi konuşma oldu.bende konustum rahatsızlık duyduğum şeyleri anlattım. Konu geldi çocuk olmamasına kadar dayandı. K.pederim bugüne kadar bu konu ile ilgili bu girişiminiz olmadı bildiğim kadarıyla falan dedi.çocuğunuz olsa belki farklı şeyler olabilirdi diye düşünüyorum dedi.bende bu konuda eşimin desteğini hissetmedigimi ayrıca evlilik ortamimve eşimin huyuna evliliğinin huzuruna guvenmedigim için bu konuda bi çaba gostermedigimi söyledim. Yani babamın yanında çocuk konusuna da girildi.adam benim dönmemi ve çocuk yapmamızı bekliyor. k.validem ağladı beni anladığını zamanında kendinin benzeri sıkıntılar yaşadığını söyledi. Belkide bugün en samimi o idi.Baban görgülü bir adammış, eve gelenin yüzüne kapı kapatılmaz ama eminim ters birşey söylerlerse baban usulünce cevabını verir ağızlarını kapatır, hakkında hayırlısı olsun be ablacım, az çok konularından biliyorduk eşinin huyunu suyunu, sen fazlaydın ona, taşıyamadı seni.
Ters birşey söylemediler dediğin gibi baristirmak için atılan bi adımdı. Ben kendimi ifade ettim.onlarda anladı. Ama ısrarla eşimle iletişime gecmemi istiyorlarKeske ters bir sey soyleseler. Gercek yuzlerini gosterseler. Ozur dileyecekler, oglumuz cok pisman diyecekler. Gelin biz buyukluk yapalim cocuklari baristiralim diyecekler.
Ters birşey söylemediler dediğin gibi baristirmak için atılan bi adımdı. Ben kendimi ifade ettim.onlarda anladı. Ama ısrarla eşimle iletişime gecmemi istiyorlarKeske ters bir sey soyleseler. Gercek yuzlerini gosterseler. Ozur dileyecekler, oglumuz cok pisman diyecekler. Gelin biz buyukluk yapalim cocuklari baristiralim diyecekler.
Ortada kötü bir laf yok.olsa bile karşılığı bu olmamaliydiIyi de annen kotu bir laf etmemis ki.
ters birşey söylemediler daha çok özür içerikli bi konuşma oldu.babam zaten çok konuşan bi adam değildir. Annemde kırgınlığını belirtti.aslında baya uzun bi konuşma oldu.bende konustum rahatsızlık duyduğum şeyleri anlattım. Konu geldi çocuk olmamasına kadar dayandı. K.pederim bugüne kadar bu konu ile ilgili bu girişiminiz olmadı bildiğim kadarıyla falan dedi.çocuğunuz olsa belki farklı şeyler olabilirdi diye düşünüyorum dedi.bende bu konuda eşimin desteğini hissetmedigimi ayrıca evlilik ortamimve eşimin huyuna evliliğinin huzuruna guvenmedigim için bu konuda bi çaba gostermedigimi söyledim. Yani babamın yanında çocuk konusuna da girildi.adam benim dönmemi ve çocuk yapmamızı bekliyor. k.validem ağladı beni anladığını zamanında kendinin benzeri sıkıntılar yaşadığını söyledi. Belkide bugün en samimi o idi.
Son olarak eşimin işi ile sıkıntıları olduğunu ve bu sorunların kaynağının sebebi olduğunu söylediler zaman zama k.pederim de çok sıkıntı yaşadığını falan anlattı.
Annem ben benimle ilgili olan olayı yok saysam bile kızım zaman zaman çok sıkıntılar yaşıyor dedi.
Babam son karar her zaman minenin ben her koşulda yanındayım dedi.
Ben geri donsem dahi bi hafta sonra benzeri şeylerin yaşanacağını bi adım ileri gidemeyecgimizi söyledim eşimin olaylardan ders cikarmadigini yazında benzeri olayların olduğunu anlattim.
Kısacası evimize geldiler en ufak kötü bir muamele ile karsilasmadilar.
Insan gibi karşıladık ikramimizi yaptık .
Açıkçası Bende anahtar ve ruhsat vardı onu almaya geldiklerini düşünmüştüm ve konusu geçseydi suratlarina atmayı planlıyor dun ama konusu geçmedi. Durumlar böyle mune ablacigim belki fazla hayat tecrübem yok ama bundan sonrası için böyle bi karar aldım onlar anne bana olarak iletişime gelmemizi ve düzelmesini istiyorlar ama bizim bundan sonraki görüşmemiz evimizin eşyalarını paylaşmaya yönelik ve benim hakkım olan meblağ olur
Evet abla aynen yazdığın gibi o tarz bi havada geldiler .olayları yumuşatmaya yönelik bir konuşma oldu.Hakkında hayırlısı olsun diyeyim yine, yazdıklarından anladığım kadarıyla aslında senle ters konuşmadan bizde böyle şeyler yaşadık, her evlilikte oluyor böyle şeyler demeye getirip barışman için ikna edecek bir konuşma yapmışlar gibi geldi bana, tabii iş sıkıntılarını anlatarak böyle olsun istemiyordu, sıkıntısı yüzünden oldu mesajı aldım ben, kısaca konuşmalarından etkilenip bir daha deneyeyim demeni beklediler hissiyatı uyandı bende minnie.
Ruhsatı falan istemezler şimdilik, umarım olay çirkinleşmez ama senin kesin kararlı olduğunu, boşanma celbini gördükleri anda söylemleri değişebilir hazırlıklı ol, yine inşaallah öyle birşey olmaz ama olursa da şaşırma.
Sen kararını verdiysen gerisi önemli değil, insan kolay kolay boşanmaya karar vermez, çok canın acımış ki ayrılmak istiyorsun, kayınvalide, kayınpeder aile büyükleri ne derse desin önce senin düşüncen önemli.
Keşke böyle olmasa yasanmasa hiç ama maalesef oluyor bazı insanların içi huzursuz yapacak birşey yok.sen ne kadar huzurum bozulmasın desende tek tarafın çabası yetersiz kalıyor.kendini uzme .kaç yıllık ev misin çocuğun var mi merak ettinAynı olayı bugün bende yaşadım.eşim olacak insan rahatça rahatça ben anneni babani sevmiyorum seni aşağıdan gelir alırım görmek istemiyorum vs dedi rahatça.ben haftada 1 giden bir insniim babam aramosti gel yemek yiyelim kiim diye.ki ben sürekli esim bana laf söylüyor diye ailesiyle iyi diilim mesafeliyim diye aman hadi iyi geçinmeye calisim derken bunu sürekli soyluyor olması çok üzücü.bıktım gerçekten
Hep mi boyleler ya.allahım kendi aileleri ilah olmuş biz ise kapı susu.ailem hakkında eleştiri laf duymak istemiyorum diyor.bıçak çekiyor bana sus sus diyor..ama ben iyi geçinmek zorundayım sanki ailesiyle..bana gelince aileni sevmiyorum diyor gelmem diyor.ama bende kocam huzurlu olsun ailesi gelsin gitsin iyi olalım diyorum.boşan bencede lanet olsun.anamin evinde olsam calisiyorum oh mis..abisiyle eltisiyle gorumcesiyle uğraş gel bide kahir çek anlamayan adamla ailesine tapan adamla uğraş.bıktım bende...bu olayi bugece yasadim.yarın ailemle konusacam bende bıktım gerçekten...
zaten olacagi kadar cirkinlesmis keson kararini ver ve degistirme hu saatten sonrs pek bisey degismez zaten aranizds hakkinda hayirlisi olur umarimÖnceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?