Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

ben bile eşinin biraz bile olsa değişeceğini düşünüyordum demek ki değişmemiş sadece değişmiş gibi yapmış
can çıkar huy çıkmaz
boşanman hayırlı gibi görünüyor
bunca zaman boşuna çabalamışsın maalesef

O pazartesi gelecek yarin eve gideceğim. En azindan benim için önemli olan bi kaç parça esyami alacagim
resmi belgelerini kıyafetlerini ailenle ilgili hatıralarını al öncelikle
bizim bir tanıdığımız yurt dışına gidecekti adam evde unuttuğu pasaportunu vermemek için ne çirkinlikler yaptı
kadına şurada vereceğim diye çağırıp boş boş mu bekletmedi kadın pasaportum kayıp bile diyemedi adam çıkarır verir diye

ama Allah büyük şu an o kadın yurt dışında yaşıyor çok mutlu evli yeniden
kocası olacak adam kendisinin üstüne bir nişan bozdu bir kere daha boşandı

ben sizin de çok mutlu olacağınıza inanıyorum bu yaptığın fedakarlıktan belki bu evlilikte sonuç alamadın ama başka bir yerden mutlaka ödülünü alırsın

Sevgili Minnie kendimi çok benzettiğim üyelerdensin
@adamolacakkız ın dediği gibi sanırım senin eşinde benim ayrı olduğum eşim gibi narsistik kişilik bozukluğu na sahip
asla kendilerini suçlu görmezler
burç davranışlar üzüntüler hep aynı
Allah yardımcımız olsun

Bi kaç ay bende öyle düşündüm ama sonradan başladı

Çok fazla bişey almadım ama önemli olan her şeyi aldım bu arada eşimin araba anahtarı ve ruhsat bende ne olacak bilemiyorun

sen ne durumdasin ayri mi yoksa bir arada misiniz ınan çok direndim ama olmuyor işte

Ben en doğru olanını yaptığını düşünüyorum canım. Umarım kararından dönmezsin geri. Eski meselelerini bilmiyorum ama annen hakkında bu şekilde konuşabilecek kadar saygısız biriyle yaşamamalısın.

ben artık kafam rahat yaşamak istiyorum takıntılı bi insanla daha fazla yapamayacağım.ayrıca saygisizliginin bedelini ödeyecek

minnie ne durumdasın umarım sakince konuşabilmişsinizdir
Konuştuk daha doğrusu what s up tan yazistik kendisi döndü yurt dışından eve gel diyor ben ozrumu dilerim telafi edeceğim diyor ama artik sadece konuşmak için bir araya geleceğimizi söyledim kabul etti.bir iki güne dışarda buluşup konuşup halledecegiz

rabbim hakkında hayırlısını versin çok naifsin illaki zor olacak ama kırılmadan dökülmeden bitirebilirsin umarım

Amin .bazı olaylar söylemde kolay ama eyleme dökulunce zor oluyor evi nasıl boşaltan onu düşünüyorum herşey zor allah yardimcim olsun
Amin inşallah sancılı olacak vs ama lütfen duygusallığına iyi niyetine kapılıp fikrinden dönme
sen önemlisin çünkü annene sığın

Buluştunuz mu?

Henüz bulunmadık açıkçası ayaklarım geri geri gidiyor konuşmak dahi istemiyorum. Zaten aramadı what s ustam ne yazarsak o

Henüz bulunmadık açıkçası ayaklarım geri geri gidiyor konuşmak dahi istemiyorum. Zaten aramadı what s ustam ne yazarsak o

Dilekçeni vermiştin sanırım. Bir avukatın var mı? Tam olarak ne konuşmayı planlıyorsun? Eşya paylaşımı falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…