ben bile eşinin biraz bile olsa değişeceğini düşünüyordum demek ki değişmemiş sadece değişmiş gibi yapmışÖnceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler
resmi belgelerini kıyafetlerini ailenle ilgili hatıralarını al öncelikleO pazartesi gelecek yarin eve gideceğim. En azindan benim için önemli olan bi kaç parça esyami alacagim
Gelişme var .eşim yarin öğlen ikide gelmiş olacak bana geliş saatlerini falan bildiriyor evde olmamı umuyor sanırımVar mı gelişme?
Bi kaç ay bende öyle düşündüm ama sonradan başladıben bile eşinin biraz bile olsa değişeceğini düşünüyordum demek ki değişmemiş sadece değişmiş gibi yapmış
can çıkar huy çıkmaz
boşanman hayırlı gibi görünüyor
bunca zaman boşuna çabalamışsın maalesef
Çok fazla bişey almadım ama önemli olan her şeyi aldım bu arada eşimin araba anahtarı ve ruhsat bende ne olacak bilemiyorunresmi belgelerini kıyafetlerini ailenle ilgili hatıralarını al öncelikle
bizim bir tanıdığımız yurt dışına gidecekti adam evde unuttuğu pasaportunu vermemek için ne çirkinlikler yaptı
kadına şurada vereceğim diye çağırıp boş boş mu bekletmedi kadın pasaportum kayıp bile diyemedi adam çıkarır verir diye
ama Allah büyük şu an o kadın yurt dışında yaşıyor çok mutlu evli yeniden
kocası olacak adam kendisinin üstüne bir nişan bozdu bir kere daha boşandı
ben sizin de çok mutlu olacağınıza inanıyorum bu yaptığın fedakarlıktan belki bu evlilikte sonuç alamadın ama başka bir yerden mutlaka ödülünü alırsın
sen ne durumdasin ayri mi yoksa bir arada misiniz ınan çok direndim ama olmuyor işteSevgili Minnie kendimi çok benzettiğim üyelerdensin
@adamolacakkız ın dediği gibi sanırım senin eşinde benim ayrı olduğum eşim gibi narsistik kişilik bozukluğu na sahip
asla kendilerini suçlu görmezler
burç davranışlar üzüntüler hep aynı
Allah yardımcımız olsun
Ben en doğru olanını yaptığını düşünüyorum canım. Umarım kararından dönmezsin geri. Eski meselelerini bilmiyorum ama annen hakkında bu şekilde konuşabilecek kadar saygısız biriyle yaşamamalısın.Önceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler
ben artık kafam rahat yaşamak istiyorum takıntılı bi insanla daha fazla yapamayacağım.ayrıca saygisizliginin bedelini ödeyecekBen en doğru olanını yaptığını düşünüyorum canım. Umarım kararından dönmezsin geri. Eski meselelerini bilmiyorum ama annen hakkında bu şekilde konuşabilecek kadar saygısız biriyle yaşamamalısın.
Konuştuk daha doğrusu what s up tan yazistik kendisi döndü yurt dışından eve gel diyor ben ozrumu dilerim telafi edeceğim diyor ama artik sadece konuşmak için bir araya geleceğimizi söyledim kabul etti.bir iki güne dışarda buluşup konuşup halledecegiz
rabbim hakkında hayırlısını versin çok naifsin illaki zor olacak ama kırılmadan dökülmeden bitirebilirsin umarımKonuştuk daha doğrusu what s up tan yazistik kendisi döndü yurt dışından eve gel diyor ben ozrumu dilerim telafi edeceğim diyor ama artik sadece konuşmak için bir araya geleceğimizi söyledim kabul etti.bir iki güne dışarda buluşup konuşup halledecegiz
Amin .bazı olaylar söylemde kolay ama eyleme dökulunce zor oluyor evi nasıl boşaltan onu düşünüyorum herşey zor allah yardimcim olsunrabbim hakkında hayırlısını versin çok naifsin illaki zor olacak ama kırılmadan dökülmeden bitirebilirsin umarım
Amin inşallah sancılı olacak vs ama lütfen duygusallığına iyi niyetine kapılıp fikrinden dönmeAmin .bazı olaylar söylemde kolay ama eyleme dökulunce zor oluyor evi nasıl boşaltan onu düşünüyorum herşey zor allah yardimcim olsun
Buluştunuz mu?Konuştuk daha doğrusu what s up tan yazistik kendisi döndü yurt dışından eve gel diyor ben ozrumu dilerim telafi edeceğim diyor ama artik sadece konuşmak için bir araya geleceğimizi söyledim kabul etti.bir iki güne dışarda buluşup konuşup halledecegiz
Henüz bulunmadık açıkçası ayaklarım geri geri gidiyor konuşmak dahi istemiyorum. Zaten aramadı what s ustam ne yazarsak o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?