Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Nedenini bilemiyorum ama bu bir gerçek. Ne kadar nemrut beceriksiz sorunlu olursan o kadar kıymetli olursun ben bunu canli canli gördüm
Bende çok görüyorum. Kadınlıkla işi yok ama gel görki el bebek gül bebek.
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Esin cok kaba ve agzi bozuk biri anlasilmasi cok cok zor belliki ustelik hep insanlari suclayici bi tvri var cekilicek gbi dgil bnce iyi ypmissin

minnie merhaba,

Konularını eskiden beri takip ederdim, benzer sıkıntılarımız olmuştu, şimdi bu konunu okuyunca üzüldüm; bazen ne yaparsan yap olmuyor demek ki.

Şimdi son durum ne, bir gelişme var mı merak ettim ben de.

Hakkında en iyi olanı diliyorum.

Arkadaşlar anlasmali bosandik altinlarin parasi olan para ile araba alınmıştı yarisini verdi eski eşim
Çok direndi eve gelmem için bu arada.
Ev halen eşyalarla duruyor çünkü çok yeni herşey bir ay oldu.
Çok zordu halen de zor benim için çok üzgünüm kafam karma karışık iyi değilim boşlukta duruyorum sanki

Umarim hersey daha iyi olacak. Ilk zamanlar boyle hissetmen normal. Zamanla atlattikca keyfini cikarmaya o zaman baslayacaksin.

Hayırlısı olsun artık o boşlukları sosyalikle doldurmaya çalış. Bu saatten sonra sakın geri boşluktan kandırmasına izin verme herşey daha karman çorman olur senin için.
su an sosyalleşme hiç birşey yapmak istemiyorum içimden gelmiyor zaman gerekiyor galiba
Bu saatten sonra kandirmasi gibi bi olasılık yok

Hakkında hayırlısı olsun canım bende yaşadım.9 aydır ayrıyız ama bizim dava çekişmeli devam ediyor.ilk ay çok zordu sonra oh be diyorsun sonra tekrar boşluk hissi.ben kendimi okula derse verdim film izliyorum arkadaşlarla dışarı çıkıyorum.keyif alıyor muyum hayır.alışıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…