Bende çok görüyorum. Kadınlıkla işi yok ama gel görki el bebek gül bebek.Nedenini bilemiyorum ama bu bir gerçek. Ne kadar nemrut beceriksiz sorunlu olursan o kadar kıymetli olursun ben bunu canli canli gördüm
Ne oldu minnie simdi son durum? Dilekce vermiştin, işleme girdi mi? Dava acilacak mi? Bi avukatla gorustun mu?Amin inşallah
bu surecte esinle hic konusmadin mi. Barismak duzeltmek icin hic caba sarfetmedimi. Benim tek gorduum ailenin gelip konustuguAmin inşallah
Bence de baristi hayirlisi olsun insallah bu sefer kadir kiymet bilir esi.Ahminnie ne zaman böyle uzun gelmesen barışmalı bir şey oluyor. Hakkında hayırlısı olmuştur inşallah.
eğer başka eve çıkıp annesinden köpek gibi özür dilemediyse değişmez.Bence de baristi hayirlisi olsun insallah bu sefer kadir kiymet bilir esi.
Bilmiyorum şu an bi keyif almıyorum evimi özlüyorum bazen. BosluktayimUmarim hersey daha iyi olacak. Ilk zamanlar boyle hissetmen normal. Zamanla atlattikca keyfini cikarmaya o zaman baslayacaksin.
Bilmiyorum şu an bi keyif almıyorum evimi özlüyorum bazen. BosluktayimUmarim hersey daha iyi olacak. Ilk zamanlar boyle hissetmen normal. Zamanla atlattikca keyfini cikarmaya o zaman baslayacaksin.
Hayırlısı olsun artık o boşlukları sosyalikle doldurmaya çalış. Bu saatten sonra sakın geri boşluktan kandırmasına izin verme herşey daha karman çorman olur senin için.Bilmiyorum şu an bi keyif almıyorum evimi özlüyorum bazen. Bosluktayim
su an sosyalleşme hiç birşey yapmak istemiyorum içimden gelmiyor zaman gerekiyor galibaHayırlısı olsun artık o boşlukları sosyalikle doldurmaya çalış. Bu saatten sonra sakın geri boşluktan kandırmasına izin verme herşey daha karman çorman olur senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?