Haklısın başka sebep lerde olabilir her zaman tek düze düşünmemek lazım.kaldi ki onun da sağlık problemi vardır belkiOrası hiç belli olmaz, doktorlara saygım sonsuz ama herşey modern tıp değil,olan olmayan herseyin bir sebebi vardır ben böyle düşünüyorum
Evet simardi rahat batiyorAnneannemler çok yeliktin başına gelecek var derler,yelikme şımarmak demekmiş eşine demek lazım
Haklısın başka sebep lerde olabilir her zaman tek düze düşünmemek lazım.kaldi ki onun da sağlık problemi vardır belki
Bi de bana diyor ki bi de tedaviye gidelim diyorum bebek olsa başımıza neler geleceği belli diyor (annemi kastediyor )asıl kendi ailesi evinizden çıkmazdı bebek olsaydi
Çomak sokmuş oldu zaten moralim bozuldu ablamin yanında hastanede kalmaktan vazgectimkesinlikle haklısın, bence eşin sana ettiği ve annene ettiği hakaretler kendisi, yani ezik olan kendisi bence, ve bence oldukça da kıskanç bi insan, resmen ailedeki bebek mutluluğunu kıskanmış, nasıl çomak soksam diye dört dönmüş
yani resmen aklıma şu karısının yiğenin yüzüne asit atan enişte geldi
Hangi birine delireyimm annemi kastediyor gelir gider demek istiyor kendi annesi bizden çıkmazdı öyle bi durumda .Bi de bunun annesi çok sinsi açıktan hiç bisey yapmaz o yuzdemnsurekli benim annem öyle demez böyle yapmaz deyip.duruyorYani bak bir de bu açıdan düşün, düşün düşün delir yani
O kadarını yapamaz yapmaz ama kiskandi bizim bebegimiz olmuyor ya bi drBenim de yeminle, yazacaktım da ne alaka dedim ama öyle bi his geldi o adamın yüzüyle eşleştirdim bu adamı
Bilemiyorum oidipus kompleksini bende okudum doğumla beraber başlıyormuş. Başından beri normal bi cinsel hayatımızda olmadı
Tedirgin olma nedenim iki kez ameliyat geçirmem dr lar zaman kaybetme dedi çok bile kaybettim ama artik kaderimde ne varsa razi olmak zorundayim
O kadarini yapmaz büyük yegenim maalesef eşime aşık eşimi özler bir araya gelince yanından ayrılmaz birbirlerini severler ama yeni bebek psikolojik olarak etkiledi sanırım bizim yok yayani resmen aklıma şu karısının yiğenin yüzüne asit atan enişte geldi
O kadarini yapmaz büyük yegenim maalesef eşime aşık eşimi özler bir araya gelince yanından ayrılmaz birbirlerini severler ama yeni bebek psikolojik olarak etkiledi sanırım bizim yok ya
Cok acmadan ne tur problemler vardi? Anne duskunu insanlarda genel seyler vardir da merak ettim.üstü kapalı anlatmaya çalışayım kusura bakmayın şimdiden özür dilerim.birinci problem ilk günden beri hep aynı pozisyonu yani altı yıldır bi kez bile degismedi.ikincisi on sevişme öpüşme yok denecek kadar az.istek yok o isterse oluyor onun haricinde ben yanasirsam reddeder bi de biz uzun süre flört ettik o zaman birlikte olmadık ama opusrdi istekli olduğunu anlardın.
Üçüncü sorun surtunerekzevk almaya çalışması tam birlikteliği her zaman istemez
Boyle biriyle yapilmaz cocuk. Boyle biri eve bile sokulmaz. Umarim her sey gonlune gore olur. Artik acabalarin da kalmadi. Bir de sucu annene atmasina izin verme. Son olay onunla ilgilidir belki ama oncesinde kendi annesinin yasattigi sayisiz sey var. Onu da unutmasin.
O kadar olumsuz etkisine ragmen sen hic onun annesi icin boyle seyler soyledin mi?Önceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?