Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Orası hiç belli olmaz, doktorlara saygım sonsuz ama herşey modern tıp değil,olan olmayan herseyin bir sebebi vardır ben böyle düşünüyorum
Haklısın başka sebep lerde olabilir her zaman tek düze düşünmemek lazım.kaldi ki onun da sağlık problemi vardır belki
Bi de bana diyor ki bi de tedaviye gidelim diyorum bebek olsa başımıza neler geleceği belli diyor (annemi kastediyor )asıl kendi ailesi evinizden çıkmazdı bebek olsaydi

Yani bak bir de bu açıdan düşün, düşün düşün delir yani

Çomak sokmuş oldu zaten moralim bozuldu ablamin yanında hastanede kalmaktan vazgectim

Yani bak bir de bu açıdan düşün, düşün düşün delir yani
Hangi birine delireyimm annemi kastediyor gelir gider demek istiyor kendi annesi bizden çıkmazdı öyle bi durumda .Bi de bunun annesi çok sinsi açıktan hiç bisey yapmaz o yuzdemnsurekli benim annem öyle demez böyle yapmaz deyip.duruyor

Bilemiyorum oidipus kompleksini bende okudum doğumla beraber başlıyormuş. Başından beri normal bi cinsel hayatımızda olmadı

Cok acmadan ne tur problemler vardi? Anne duskunu insanlarda genel seyler vardir da merak ettim.

Tedirgin olma nedenim iki kez ameliyat geçirmem dr lar zaman kaybetme dedi çok bile kaybettim ama artik kaderimde ne varsa razi olmak zorundayim

Boyle biriyle yapilmaz cocuk. Boyle biri eve bile sokulmaz. Umarim her sey gonlune gore olur. Artik acabalarin da kalmadi. Bir de sucu annene atmasina izin verme. Son olay onunla ilgilidir belki ama oncesinde kendi annesinin yasattigi sayisiz sey var. Onu da unutmasin.

Minnie hakkında hayırlısı olsun, kolay kolay böyle şeyler hissetmem konularda ama inan sevindim ayrılıyor olmana doğru kararı verdin çünkü.

Herşey çok çabuk yoluna girecek hiç merak etme. Tek sıkıntın neden bu kadarına izin verdim diye bir kendine kızgınlık hissi olur sonra o da geçer gider. Kendimden biliyorum.

Bebek sahibi olmaktan bahsetmişsin ama, geleceği yalnızca allah bilir. Bu adamla mutlu bir evliliğin olup da tıbbi nedenlerle çocuğunuz olmayabilirdi ya da çocuğunuz ölebilirdi. Şimdi de çok düzgün bir adamdan güzel çocukların olabilir, ya da allah sana evli olsan da olmasan da hiç çocuk nasip etmeyebilir. Binlerce ihtimal var ve bunların hepsinin olasılığı eşit aslına bakarsan. Biraz karışık ifade etmiş olabilirim demek istediğim geleceği bilemezsin, bunlara kafa yorma şimdi. Sana düşen gönlündekini nasip etmesi için yaradana dua etmek.

Misle durursan sen de mis olursun, çamur insanlarla olursan sen de çamura batarsın. Etrafında seni aşağı çeken seni mutsuz eden insanları tutma.

Ben de işk ayrıldığım zamanlar çok acı çekiyordum ama babam bana hep 'yavrum inan üzüleceğin bişey yok değmez bile, senin çok güzel zamanların olur daha' diyordu. O anki duygusallıkla bunlar uzak geliyordu ama dediği gibi oldu. Bir kez bile pişman olmadım, güzel bir hayatım var hamdolsun. Stresten saçlarım dökülürdü midem ağrırdı yüzüm bile solmuştu iyice. Şimdiyse aynaya bakınca daha güzelleştiğimi görüyorum, etrafımdaki insanlar da hep derler sen zaman geçtikçe güzelleşiyorsun diye. Bunlar mutlu, huzurlu ve daha güçlü olmanın etkisi, inanıyorum ki sende de bunlar olacak.

Benim eşim de çok dedi tekrar deneyelim çok pişmanım bilmem ne diye, onu hala sevdiğim ve özlediğim halde o gururumun incinmesini, mutsuzluktan sürekli midemin başımın ağrımasını, boğazımdaki o yumruğu hatırladım ve kendime engel oldum. Başta biraz zor oluyor ama yapıyorsun, sakın geri dönme olur mu.

Allah yardımcın olsun, herşey iyiye gidecek merak etme

yani resmen aklıma şu karısının yiğenin yüzüne asit atan enişte geldi
O kadarini yapmaz büyük yegenim maalesef eşime aşık eşimi özler bir araya gelince yanından ayrılmaz birbirlerini severler ama yeni bebek psikolojik olarak etkiledi sanırım bizim yok ya

O kadarini yapmaz büyük yegenim maalesef eşime aşık eşimi özler bir araya gelince yanından ayrılmaz birbirlerini severler ama yeni bebek psikolojik olarak etkiledi sanırım bizim yok ya

yok canım yapar diye demedim, o enişte de o çocuğun ailede çok sevilmesini çok kıskanıyormuş ya, o da onların mutluluklarına çomak sokmuş oldu, niyeyse öyle aklıma geldi...

tabii etkilemiş olabilir ama bi erkek için genç bile çocuk sahibi olmak için, ama karı koca bu konuda sizin psikolojinizi bilemem tabii, yaşayan bilir sanırım

Eski konularınızı okumadım ama benim merak ettigim anneniz evliliginize çok fazlamı mudahele etti yada kendini bu evlilik de söz sahibimi hissetmek istedi?

Çunkü şunu kabul etmek lazım,bir evlilikde yaşanan sorunlarin en buyuk sebebi,ailelerin, çocuklarının kendilerinden bagımsız bir hayat kurmalarını kabullenememek ve surekli birşekilde evliliklerin içinde olmaya çalısmak.Böyle bir durum varmiydi evliliginizde?

Resmen eşinin sözlerini yaptıklarını okudukça göğsümden yukarıya bi öfke dalgası geliyor, ne kadar kötü kalpli güzellikten nasibini almamış bir adam. Ulan sen kendin kaç paralık adamsın da sürpüntü diyorsun karının annesine ya. Şu lafından belli ne kadar tıynetsiz olduğu. Azıcık karakteri olsa bunları yapmaz silik herif.

Böyle insanlar seni çok aşağı çekerdi zaten minnie, gelmiş geçmiş olsun çok

İnşallah kendilerinin iki katı kötü niyetli çirkef bir kadın gelin diye gelir de evlerine dünyaları dar olur.

Ve de inşallah sen hak ettiğin gibi, kendin gibi güzel bir adamla olursun. Amin en içteninden

Son düzenleme:
Annenizin hic bi sucu yok kadin kotu bi soz soylememis aksine ne guzel tedbirli olmasini istemis eger onun annesiyle probleminiz varsa ki arama mesafe koydum gelip gitmeler azaldi dediginize gore hem esiniz annenize bilenmis kv de koruklemistir o benle mesafeliyse sen daha kotu ol diye hic uzulmeyin suanki karariniz konularinizi bilmiyorum ama su son konuyla en dogru karar

O kadar olumsuz etkisine ragmen sen hic onun annesi icin boyle seyler soyledin mi?
Yaptıklarını unutup olayı annenin üzerine yikmasina izin verme sakın..
Hem ne yaparsan yap istediğini dusunecek..
Kararli isen artik vazgecme.. Istersen her seyi anlatan bi mektup yazip birak.. Istedigi kadar anneni suclasin; gun gelir o yazdiklarin dank eder ona.. Allah var gam yok..

Anneniz bir şey dememiş ki!
Resmen adam (pardon adam dedim ama ağız alışkanlığı) kavga çıkarmaya yer aramış.
Kendi pisliğini bir güzel kusup, suçu da annenize atarak defolup gitmiş.
Döndüğünde ya olduğunuz eve giremesin ya da sizi o evde bulamasın, lütfen!
Çünkü ben size değil, damadından bu lafları işiten bir anneye üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…