- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
Kesinlikle cocuk yapma geri donsen bile ben yaptim o hatayi (bu arada cocugumu hata olarak gormuyorum o benim yaşama sebebim) sadece eşimden dolayi pismanim cocugum kcuk oldugu icin bosanamadim ailemde sahip ckmadiYok dönmem denedim ve olmadi güya tedaviye baslayacaktik düzeldiğini zannettim ama yanildim annemin hatası çok mu buyuk
K.v nin etkisi var mi bilemem ama eşim anneme takik ne yapsa kötü oluyorAnnenizin hic bi sucu yok kadin kotu bi soz soylememis aksine ne guzel tedbirli olmasini istemis eger onun annesiyle probleminiz varsa ki arama mesafe koydum gelip gitmeler azaldi dediginize gore hem esiniz annenize bilenmis kv de koruklemistir o benle mesafeliyse sen daha kotu ol diye hic uzulmeyin suanki karariniz konularinizi bilmiyorum ama su son konuyla en dogru karar
Çocuğum yok olmuyor zaten. Sendeuzme kendini evladina tutunKesinlikle cocuk yapma geri donsen bile ben yaptim o hatayi (bu arada cocugumu hata olarak gormuyorum o benim yaşama sebebim) sadece eşimden dolayi pismanim cocugum kcuk oldugu icin bosanamadim ailemde sahip ckmadi
Amin kötüyü görür de anlar ne olduğunu inşallahİnşallah kendilerinin iki katı kötü niyetli çirkef bir kadın gelin diye gelir de evlerine dünyaları dar olur.
Ve de inşallah sen hak ettiğin gibi, kendin gibi güzel bir adamla olursun. Amin en içteninden
O benim herşeyim dayanmaya calisiyorum allah hepmizin yardimcisi olsunÇocuğum yok olmuyor zaten. Sendeuzme kendini evladina tutun
ne güzel yazmissin umarım herşey dediğin gibi iyi olur Çok sagolMinnie hakkında hayırlısı olsun, kolay kolay böyle şeyler hissetmem konularda ama inan sevindim ayrılıyor olmana doğru kararı verdin çünkü.
Herşey çok çabuk yoluna girecek hiç merak etme. Tek sıkıntın neden bu kadarına izin verdim diye bir kendine kızgınlık hissi olur sonra o da geçer gider. Kendimden biliyorum.
Bebek sahibi olmaktan bahsetmişsin ama, geleceği yalnızca allah bilir. Bu adamla mutlu bir evliliğin olup da tıbbi nedenlerle çocuğunuz olmayabilirdi ya da çocuğunuz ölebilirdi. Şimdi de çok düzgün bir adamdan güzel çocukların olabilir, ya da allah sana evli olsan da olmasan da hiç çocuk nasip etmeyebilir. Binlerce ihtimal var ve bunların hepsinin olasılığı eşit aslına bakarsan. Biraz karışık ifade etmiş olabilirim demek istediğim geleceği bilemezsin, bunlara kafa yorma şimdi. Sana düşen gönlündekini nasip etmesi için yaradana dua etmek.
Misle durursan sen de mis olursun, çamur insanlarla olursan sen de çamura batarsın. Etrafında seni aşağı çeken seni mutsuz eden insanları tutma.
Ben de işk ayrıldığım zamanlar çok acı çekiyordum ama babam bana hep 'yavrum inan üzüleceğin bişey yok değmez bile, senin çok güzel zamanların olur daha' diyordu. O anki duygusallıkla bunlar uzak geliyordu ama dediği gibi oldu. Bir kez bile pişman olmadım, güzel bir hayatım var hamdolsun. Stresten saçlarım dökülürdü midem ağrırdı yüzüm bile solmuştu iyice. Şimdiyse aynaya bakınca daha güzelleştiğimi görüyorum, etrafımdaki insanlar da hep derler sen zaman geçtikçe güzelleşiyorsun diye. Bunlar mutlu, huzurlu ve daha güçlü olmanın etkisi, inanıyorum ki sende de bunlar olacak.
Benim eşim de çok dedi tekrar deneyelim çok pişmanım bilmem ne diye, onu hala sevdiğim ve özlediğim halde o gururumun incinmesini, mutsuzluktan sürekli midemin başımın ağrımasını, boğazımdaki o yumruğu hatırladım ve kendime engel oldum. Başta biraz zor oluyor ama yapıyorsun, sakın geri dönme olur mu.
Allah yardımcın olsun, herşey iyiye gidecek merak etme
Kendini de aileni de ezdirme.. Suclu da hissetme.. Icinde tutamayip kusmuş her seyi, suc bastirmis herif resmen.. Insan esinin hatrina susar bari, kiyamaz ona; hele ki yasadiginiz onca seyden sonra..Annem suçlu olarak kaldı ortada ona üzülüyorum annem zaten evden ayrilacagimi bilmiyordu kızım ben senin hatrina konuşuyordum bundan.sonra muhattap olmam dedi
Hep öyle olur zaten herşeyi çok iyi biliyoda isine gelmiyo hepsi böyle bunlarin esim daha gecen gün ilk defa kendini anasina karsi savundu benim kvdede esimi diger ogullarina daha cok ezer hic önemsemez gayette gozle gorulur sonraki günler konu konuyu acti esim demezmi annem en cok beni seviyor dedim he he somurerek yapışarak isi dusunce seviyo sen oyle san dedim kendi farkinda degilmi benimki anama laf edemez ama annem esime sevgisini hep gosteriyo bisey derse siddete karşıyım ama doverim vallaAnnesi çok iyiymiş benim annemle bir olamazmis bu zamana kadar bana demiş ne yapmis
Hayır böyle düşünmeyinAnnem suçlu olarak kalsın istemiyorum ortada üzüntüm bu
Ne yaptıysam olduramadim elimden gelenler bitti artık bundan sonrası benim ruh sağlığımı bozar .anneme dediği laflar cigerime ok gibi saplandı bi ömür unutamam allahtan dileğim yaşadıklarımı birisi de ona yasatsin biriside onu ve annesini yerden yere vursunHayır böyle düşünmeyin
Diyelim ki anneniz sonuna kadar suçlu , yine de asla eşiniz annenize süprüntü diyemez
Burada kaynana yüzünden boşanan insanları okuyoruz ben kimseden böyle bir laf duymadım, ister erkek annesi olsun ister kız annesi asla bir anneye süprüntü denilemez
Ben sizin bütün konularınızı bilyorum Allah da görüyor ne kadar çabaladıgınız olmayınca olmuyor demek ki
Olur canım benim hiç merak etme, hayatını bir yol gibi düşün bazen dümdüz asfalt yoldur bazen çakıl taşlarıyla doludur. Uzun süredir taşlarla dolu bozuk bi yoldaydın çok yoruldun, artık ruhunu dinlendirme ve mutlu olma vakti. Sen içini duygularını hislerini temiz tut emin ol allah kalbine göre veriyor herşeyi. Allah benim yanımda ben yalnız değilim diye düşün.ne güzel yazmissin umarım herşey dediğin gibi iyi olur Çok sagol
Hayir işim yok on lisans mezunuyumşuan çalışıyormusunminnie
+1Bir daha son şans diyip dönmeyeceksin değil mi?
ben alti yildir cakilli yollarda yürüdüm hep ağladım evlenmeden öncede iki ameliyat geçirdim nerdeyse sekiz yıldır yüzüm gulmedi kendi aileminde sıkıntıları oldu artik gulemem gıbı geliyorOlur canım benim hiç merak etme, hayatını bir yol gibi düşün bazen dümdüz asfalt yoldur bazen çakıl taşlarıyla doludur. Uzun süredir taşlarla dolu bozuk bi yoldaydın çok yoruldun, artık ruhunu dinlendirme ve mutlu olma vakti. Sen içini duygularını hislerini temiz tut emin ol allah kalbine göre veriyor herşeyi. Allah benim yanımda ben yalnız değilim diye düşün.
En kısa zamanda bir iş bulmaya çalış olur mu canım, belki ilk zamanlar tempo yorar seni ama bu aşamada yorulman daha faydalı olur daha kolay atlatırsın bişeylerle oyanalnınca. Hem kendi geçimini sağlamış olursun.Hayir işim yok on lisans mezunuyum
Ruh hastasi bence hani anneniz kvniz gibi davransa hakli ki genelde kiz anneleri aman kizim mutlu olsun gerisi önemli degil der durduk yere kafayi takmasi çok sacma annesinin illaki payi olduğunu düşünüyorum erkeklerin bi cogu anneminde soyledigi gibi sokma akil oluyoK.v nin etkisi var mi bilemem ama eşim anneme takik ne yapsa kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?