Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Niye cikmiyor yukari? Derdi ne? Evlilik bu mu ki seni yalniz birakiyor.. Onca sozun ustune bir de..

Bütün konularınızı biliyorum ve umarım bu kez geri adım atmaz da o adamı boşarsınız diyorum.
Anneniz yüzünden değil, diyelim öyle olsun.
Bunun bir önemi yok,bir an evvel yollarınızı ayırıp hayatınızı yeniden kurmanız için sebebe bile gerek yok.

O adam ve annesi yıllarınızı yedi resmen..

Sizin eşiniz çok kötü biri. Gerçekten kötü biri ve sizi hiç hak etmiyor hiç hem de..
Senelerdir size gün yüzü göstermedi, annesi türlü abukluklarla sizi sinirlendirdi, üzdü siz sabrettiniz ama eşiniz tamamen koruma anacıyla söylenen iki söze sabredemedi. Siz senelerce onun anasını çektiniz şu lafların yarısını söyleseniz acaba sizin gibi içinden acaba annem de abarttı der miydi? Hiç sanmıyorum. Annesine toz kondurmaz sizi yıpratırdı siz neden annenizi sorguluyorsunuz ki?
Umarım bu kez son olur, sizi zerre hak etmeyen bu adama bir şans daha vermez bu sefer şansı kendinize verirsiniz. Çünkü sizin eşiniz asla düzelmez asla mutluluk vermez
Anneniz tamamen annelik etmek istemiş korumak için edilen sözleri söylemiş, düşünüldüğünü belli eden iki söz söylemiş. Söyledikleri ne kadar çirkin ne kadar hazmedilmez laflar.
Umarım bu kez gerçekten kurtulursunuz bu sorunlu adamdan.

Ya ben çok sevindim senin ayrılmana. Geçenlerde senin adını arattım önceki konularını takip ediyordum merak etmiştim resmen içime doğmuş. Eşin olacak o ruh hastasını hayatından çıkarmak için geç bile kaldın. Anne olmak içinse hiç geç kalmadın merak etme! İnsanlar artık 30 larda evleniyor geç çocuk yapıyorlar. Ben senin mutluluğu bulacağından adım gibi eminim yeterki bu pis insanlardan kurtul..

Konularinizi simdi okudum bana soylemesi kolay ama kardesim arkadasim senin kurtuluş günün olur boşanmak hicte uzulme allah inşallah karşına cok güzel insanlar çıkarsın kv ayni benimki gibi benimkide kaynimin borclari icin evini kiraya verip bize yerrlesecekti izin vermedim bende hala mücadele halindeyim allah sonumuzu hayr etsin

En azından tüm micadeleni vermiş oldun. Bundan sonrası hayırlısı.

Ne
Annem evime üç ayda bir gelir ramazan ve bayramda gelir o kadar bizde fazla gitmeyiz ben tek giderim genelde ayrıca annem karışmaz birşeye aksine kendi ailesi yakın bize

bazı arkadaşların dediği gibi son zamanlarda benimde aklıma geliyordunuz,
naif kırılgan ve akıllı bir kadın olduğunuz hissettim hep, kendime üzülürken size de zaman zaman üzüldüm.

sizin ilk dilekçe verdiğiniz zamanlarda bende eşimden boşandım, başlarda zor oluyor ama insan alışıyor helede kendisini mutsuz eden bir insandan ayrılmak zamanla rahatlatan bir şey.

minnie inşallah mutlu olacağınız kararı verirsiniz.

Çocuk konusuna gelince bu konu açıkçası beni de düşündürüyor, 31 yaşındayım 4 yıllık evliliğimi bitirdim, anne olmak nasibimizde varsa, hayırlısıyla inşallah bizlere de nasip olur.

Önceki konularınızı bilmiyorum ama kocanız hiç iyi birisi değil.
Asla kararınızdan geri dönmeyin.

bu zamana kadar ne kadar aşağı çektiklerini tahmin bile edemezsin .eşimin agzindan çıkanlar çok yaraliyici bana seni seviyorum diyor bide

bu zamana kadar ne kadar aşağı çektiklerini tahmin bile edemezsin .eşimin agzindan çıkanlar çok yaraliyici bana seni seviyorum diyor bide

böylelerine enerji vampiri deniyor işte. Bende bir vampirden ayrıldım, hergün ağrı kesici içerek güne başlıyordum, stresten midem başım ağrıyordu, 8 ay oldu ancak kendime gelmeye başladım. 2 kişilik mutsuzluk kesinlikle daha zor

Zorluklar muhakkak olacak ama böyle bi adamla yaşamak da zor.tek düşüncem çocuk konusu ve de evin evimi çok seviyordum

Haklısın enerjimi somurdu resmen iki gündür vücudum berbat durumda bitirdi beni

Anasini bilmiyomu sanki kimin anasinin sülük olduğunun farkinda degilmi cikmasaymis anasinda orada kalaymis edepsiz anasından babasından terbiye gormemiski

Önce birşey demiyordu ben neden dalga geçiyorsun deyince manyaklasti.Ben evde de ilim zaten şu an

Zorluklar muhakkak olacak ama böyle bi adamla yaşamak da zor.tek düşüncem çocuk konusu ve de evin evimi çok seviyordum

ailemin yanına döndüm ben, evlenmeden önceki bekarlık günleri gibi olmuyor biraz zorlukları var, ama o adamla yaşamaktansa ailemle yaşamak gül bahçesi gibi geldi. Ayrı eve çıkmama ailem razı gelmediği için onları kıramıyorum. Koca kişisini değilde düzenimi özlediğim günler çok oldu, ama inan ki huzur gibisi yok, tek bir odaya sıkışıp huzurla nefes almak paha biçilmez. İnsan olayın içindeyken fazla anlamıyor şimdi düşününce o psikolojik şiddete nasıl katlanmışım diyorum.

Annem suçlu olarak kaldı ortada ona üzülüyorum annem zaten evden ayrilacagimi bilmiyordu kızım ben senin hatrina konuşuyordum bundan.sonra muhattap olmam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…