Niye cikmiyor yukari? Derdi ne? Evlilik bu mu ki seni yalniz birakiyor.. Onca sozun ustune bir de..Bu arada bundan bir ay önce yeğenim oldu eşim hastaneye gelmedi telefonla tebrik etti sonra ablamllarin evlerine gittik bebeği görmeye bebeğin.doğduğu gün aşağıya beni almaya gelse de yukarı çıkmayacağını söyledi. Bebek doğmadan bi gün öncede kavga çıkardı bana yalama başkalarının mutluluğunun maşasi ded
Boyle dusunme.. Annenin hatasi yok.. Velevki hatali; boyle zehir gibi laflar mi etmesi lazim esinin, senin hic mi hatrin yok?Yok dönmem denedim ve olmadi güya tedaviye baslayacaktik düzeldiğini zannettim ama yanildim annemin hatası çok mu buyuk
NeResmen eşinin sözlerini yaptıklarını okudukça göğsümden yukarıya bi öfke dalgası geliyor, ne kadar kötü kalpli güzellikten nasibini almamış bir adam. Ulan sen kendin kaç paralık adamsın da sürpüntü diyorsun karının annesine ya. Şu lafından belli ne kadar tıynetsiz olduğu. Azıcık karakteri olsa bunları yapmaz silik herif.
Böyle insanlar seni çok aşağı çekerdi zaten minnie, gelmiş geçmiş olsun çok
Annem evime üç ayda bir gelir ramazan ve bayramda gelir o kadar bizde fazla gitmeyiz ben tek giderim genelde ayrıca annem karışmaz birşeye aksine kendi ailesi yakın bizeEski konularınızı okumadım ama benim merak ettigim anneniz evliliginize çok fazlamı mudahele etti yada kendini bu evlilik de söz sahibimi hissetmek istedi?
Çunkü şunu kabul etmek lazım,bir evlilikde yaşanan sorunlarin en buyuk sebebi,ailelerin, çocuklarının kendilerinden bagımsız bir hayat kurmalarını kabullenememek ve surekli birşekilde evliliklerin içinde olmaya çalısmak.Böyle bir durum varmiydi evliliginizde?
bu zamana kadar ne kadar aşağı çektiklerini tahmin bile edemezsin .eşimin agzindan çıkanlar çok yaraliyici bana seni seviyorum diyor bideResmen eşinin sözlerini yaptıklarını okudukça göğsümden yukarıya bi öfke dalgası geliyor, ne kadar kötü kalpli güzellikten nasibini almamış bir adam. Ulan sen kendin kaç paralık adamsın da sürpüntü diyorsun karının annesine ya. Şu lafından belli ne kadar tıynetsiz olduğu. Azıcık karakteri olsa bunları yapmaz silik herif.
Böyle insanlar seni çok aşağı çekerdi zaten minnie, gelmiş geçmiş olsun çok
Bence de ben gorememisim bu zamana kadarÖnceki konularınızı bilmiyorum ama kocanız hiç iyi birisi değil.
Asla kararınızdan geri dönmeyin.
bu zamana kadar ne kadar aşağı çektiklerini tahmin bile edemezsin .eşimin agzindan çıkanlar çok yaraliyici bana seni seviyorum diyor bide
Zorluklar muhakkak olacak ama böyle bi adamla yaşamak da zor.tek düşüncem çocuk konusu ve de evin evimi çok seviyordumbazı arkadaşların dediği gibi son zamanlarda benimde aklıma geliyordunuz,
naif kırılgan ve akıllı bir kadın olduğunuz hissettim hep, kendime üzülürken size de zaman zaman üzüldüm.
sizin ilk dilekçe verdiğiniz zamanlarda bende eşimden boşandım, başlarda zor oluyor ama insan alışıyor helede kendisini mutsuz eden bir insandan ayrılmak zamanla rahatlatan bir şey.
minnie inşallah mutlu olacağınız kararı verirsiniz.
Çocuk konusuna gelince bu konu açıkçası beni de düşündürüyor, 31 yaşındayım 4 yıllık evliliğimi bitirdim, anne olmak nasibimizde varsa, hayırlısıyla inşallah bizlere de nasip olur.
Haklısın enerjimi somurdu resmen iki gündür vücudum berbat durumda bitirdi beniböylelerine enerji vampiri deniyor işte. Bende bir vampirden ayrıldım, hergün ağrı kesici içerek güne başlıyordum, stresten midem başım ağrıyordu, 8 ay oldu ancak kendime gelmeye başladım. 2 kişilik mutsuzluk kesinlikle daha zor
Anasini bilmiyomu sanki kimin anasinin sülük olduğunun farkinda degilmi cikmasaymis anasinda orada kalaymis edepsiz anasından babasından terbiye gormemiskiHangi birine delireyimm annemi kastediyor gelir gider demek istiyor kendi annesi bizden çıkmazdı öyle bi durumda .Bi de bunun annesi çok sinsi açıktan hiç bisey yapmaz o yuzdemnsurekli benim annem öyle demez böyle yapmaz deyip.duruyor
Önce birşey demiyordu ben neden dalga geçiyorsun deyince manyaklasti.Ben evde de ilim zaten şu anAnneniz bir şey dememiş ki!
Resmen adam (pardon adam dedim ama ağız alışkanlığı) kavga çıkarmaya yer aramış.
Kendi pisliğini bir güzel kusup, suçu da annenize atarak defolup gitmiş.
Döndüğünde ya olduğunuz eve giremesin ya da sizi o evde bulamasın, lütfen!
Çünkü ben size değil, damadından bu lafları işiten bir anneye üzüldüm...
Zorluklar muhakkak olacak ama böyle bi adamla yaşamak da zor.tek düşüncem çocuk konusu ve de evin evimi çok seviyordum
Annesi çok iyiymiş benim annemle bir olamazmis bu zamana kadar bana demiş ne yapmisAnasini bilmiyomu sanki kimin anasinin sülük olduğunun farkinda degilmi cikmasaymis anasinda orada kalaymis edepsiz anasından babasından terbiye gormemiski
Annem suçlu olarak kaldı ortada ona üzülüyorum annem zaten evden ayrilacagimi bilmiyordu kızım ben senin hatrina konuşuyordum bundan.sonra muhattap olmam dediO kadar olumsuz etkisine ragmen sen hic onun annesi icin boyle seyler soyledin mi?
Yaptıklarını unutup olayı annenin üzerine yikmasina izin verme sakın..
Hem ne yaparsan yap istediğini dusunecek..
Kararli isen artik vazgecme.. Istersen her seyi anlatan bi mektup yazip birak.. Istedigi kadar anneni suclasin; gun gelir o yazdiklarin dank eder ona.. Allah var gam yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?