O daha da kötü sahıpsız görup ezmek ama sabret dua et bol bol canım sabrın sonu selamettır sen rahat yasarken o pısmanlık ceker hayat böyle eden bulur yanına kalmaz sen ıyılık et Rabbim kat kat karsılıgını verır ben su memur ısı cıkalı artık akısına bıraktım takmıyorum gırısken davranıyorm belkı ayrılıcaz sene sonuna kalmadan kısmette varsa ıyı kalıyım barı kalan gunlerı zehır etmıyım kendımeERKEKLER YOK KALMADİ VALLAH. AİLEMDEN UZAK OLDOĞUM İÇİN RAHAT RAHAT BENİ EZDİRİYOLAR HELA Kİ ÇOCUKLAR VARKEN DAHA ÇOK EZDIRIYOLAR. DUADAN BEDVADAN YORULDUM ALLAHİM. GUNAH ALIYORUM BİLİYORUM AMA YAPAMİYORUM. AİLEM İLE KONUŞURKEN HİSSEDIYOLAR MUTLU OLMADİĞİM BURDA
Bizde çıkmıs sorulardan falan çalısıcaz esımle ısten geldıkten sonra bakabıldıgı kadar bakar artık ben elımden gelenı yapıyım oda yapsın gerısı nasıp ınsaAllah tutar güzel bir sonuc alınır canım Allah zıhın acıklıgı versınSınava çalışıyorum deli gibi valla
4 yıllık evliyim 4 yıldır beraberimAllah kolaylık versın canım ya gercekten zor oluyor sen ne zamandır beraber oturuyorsun kaç yıllık evlısın
Ben 1 yılı doldurmadan bunalmaya basladım Allah kolaylık versın canım ayrı eve cıkma durumunuz yokmu esın ne dıyor bu duruma4 yıllık evliyim 4 yıldır beraberim
19 yaşındayım canımAmin canım benımSenin yaş kaç
Canım sabret Allah'ım bi kolaylık verir,sabrın sonu selamettir hepimiz için hep dua ediyorumÇok sinirim bozuk ve konuşacak kimsem yok mutlu gibi davranmaktan yoruldum huysuz bi kocam var aslında çok seviyorum ama ayrılmak da istiyorum kaynanayı bıraktım artık ona taktım bi insan bu kadar kötü mü davranır karısına ya ayrılsam babama gidemem zaten başı kalabalık ve bi de çocuğumla bana bakamaz napıcam ben ya bi akıl verin
Eş çok önemli canım ya beraber oturmalarda dahada cok önemli kv kp senı bunaltınca ona sıgınmak ıyı gelıyor ınsana ama oda canını sıkınca nereye kaçabiliceksın kıÇok sinirim bozuk ve konuşacak kimsem yok mutlu gibi davranmaktan yoruldum huysuz bi kocam var aslında çok seviyorum ama ayrılmak da istiyorum kaynanayı bıraktım artık ona taktım bi insan bu kadar kötü mü davranır karısına ya ayrılsam babama gidemem zaten başı kalabalık ve bi de çocuğumla bana bakamaz napıcam ben ya bi akıl verin
Daha çok gencsın yanı canım tam toz pembe yaslarımız zaten ve sen 1.5 yıllık evlıyım demıstn sanırm baya erken evlenmıssın o zaman19 yaşındayım canım
Hep sabret hep sabret hamileliğim bile zehir oldu bana ya hala aynı insan biraz değişir bem daha 19 yaşınsayım daha ne kadar kaldırabilirim bilmiyorum her gün aşağılanmaktan anneme babama laf söylemesinden bıktım hep bi umut bekliyorum ama olmuyor işteCanım sabret Allah'ım bi kolaylık verir,sabrın sonu selamettir hepimiz için hep dua ediyorum
Sana epey olmuş ben 1 buçuk senedir beraberim ama artık kendi evime ayrılmak istiyorum4 yıllık evliyim 4 yıldır beraberim
Aynen 18 yaşına girdim evlendim şimdide 19 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama kendi evimizde olmak istiyorum artıkDaha çok gencsın yanı canım tam toz pembe yaslarımız zaten ve sen 1.5 yıllık evlıyım demıstn sanırm baya erken evlenmıssın o zaman
Annene babana nıye laf söylüyor kı senın yaptıgın fedakarlıgı görmeden böyle davranması pes yanıHep sabret hep sabret hamileliğim bile zehir oldu bana ya hala aynı insan biraz değişir bem daha 19 yaşınsayım daha ne kadar kaldırabilirim bilmiyorum her gün aşağılanmaktan anneme babama laf söylemesinden bıktım hep bi umut bekliyorum ama olmuyor işte
Anlıyorum canım kayınvaliden kayınvalideliği gereğince yapiyoHep sabret hep sabret hamileliğim bile zehir oldu bana ya hala aynı insan biraz değişir bem daha 19 yaşınsayım daha ne kadar kaldırabilirim bilmiyorum her gün aşağılanmaktan anneme babama laf söylemesinden bıktım hep bi umut bekliyorum ama olmuyor işte
Nasip olsun canım inşaAllah eşinle anlasabılıyrsan sana destekse şükret en azından ıdare etmeyı bıraz kolaslastırıyorAynen 18 yaşına girdim evlendim şimdide 19 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama kendi evimizde olmak istiyorum artık
Aynen, ama çok yanlış yapiyo ilerde yaşlanınca çok pişman olur kızına aynısı yapılsa hoşmuAnnene babana nıye laf söylüyor kı senın yaptıgın fedakarlıgı görmeden böyle davranması pes yanı
Can'ım benim tercihimdi aynı evde yaşamak çok pişman değilim aslında da işte arada bunaldınız Zaman'lar da oluyorBen 1 yılı doldurmadan bunalmaya basladım Allah kolaylık versın canım ayrı eve cıkma durumunuz yokmu esın ne dıyor bu duruma
Eşi söylüyor sanırım canım kvsı degıl yanlıs anlamadıysamAynen, ama çok yanlış yapiyo ilerde yaşlanınca çok pişman olur kızına aynısı yapılsa hoşmu
O zaman ne mutlu sana canım masaAllahCan'ım benim tercihimdi aynı evde yaşamak çok pişman değilim aslında da işte arada bunaldınız Zaman'lar da oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?