- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ertesi gun asla yemez artık yemek saklıyorumpilav yapsam yarısını saklıyorum ertesi gun tekrar oisirmis gibi yapiyorum valla artık yemek kalmadı günluķ yemek yapmaktan yoruldum bide begenilmiyo
Ayni annemBabam her gun farkli yemek ister. Annem de o gun yaptigi sulu yemegi ayirir. Tenceresiyle buzluga koyar. 4-5 gun sonra yeni yapmis gibi yutturur babama. 30 yildir hala cakmadi adamcagiz
Kesinlikle oyleÇok güldümBu evliliklerin uzun ömürlü olması bundan sanırım. Tartışmadan yutturmak
laf ediyorsa yemek seciyordur acik ve net. vallah. o an derim ki diger sefere daha iyi yaparim derim konuyu kapatirimEsiniz yaptığınız yemeklere laf ederse nasil bir yol izlersiniz kızlar?
Bu durumdan son derece muzdaribim.
Artık yemek yapmayı düşünmüyorum.
Valla benim hatam biraz da canım.Offf bu erkekler hep mi sıkıntı ? Hanımın vazifesi miymiş ki bir de eleştiri yapacak beğenmeyecek, ne haddine... kendi damak tadına uygun yapıp pişirip yesin bir zahmet !
Kesinlikle özellikle erkeklere ne kadar fazla taviz verirsen karşılığını nankörlük olarak alıyorsunValla benim hatam biraz da canım.
Aman ev düzenimiz bozulmasın diye kendinden ödün verirsen adam böyle hakkımı verir işte.
Kesinlikle oyleAnnecigimin izinden gidiyorum bende 2 yildir cakmadi bakalim
Babamda öyledir benim. Elim lezzetlidir, ne yapsam bunun şusu eksik der der hepsini yerYiyip yiyip eleştiriyor.
Her sabah yulaf ezmeli bir kahvaltılık hazırlıyorum ona diyet yaptığı için... üstelik benden istiyor..
Ancak değer bilmeyen bir eşim var. Bundan sonra onu da yapmayacağım.
Çok biliyorsa kendisi yapsın.
Sürekli laf ederdi. Beraber hazırlardık artık o yapıyor :)Esiniz yaptığınız yemeklere laf ederse nasil bir yol izlersiniz kızlar?
Ayni ben hahahaBen bu yemeğin tuzu fazla bile dese direk yeme bence boşuna diyip yemeği alıyorum önünden yok canım onu demek istemedim diyip tabağı geri alıyor
Beğenmiyorsan kendin yap, bulmuş da bunuyorsun, git dışarıda ye o zaman ne yapayım(favorim bu), ben kendi yaptıklarımı çok beğeniyorum gb seyler söylenebilir. Ters teper derseniz bir süre yemek yapmayın aklı başına gelsin.Esiniz yaptığınız yemeklere laf ederse nasil bir yol izlersiniz kızlar?
Her aksam he deyip geçilemiyor maalesef.Yahu he deyin geçin buraya konu açacak kadar önemli bir mevzu degil bence.
Her akşam her akşam da olmaz ki. Emeğe saygı. Ac bırakacaksın önüne taş koyup yedireceksin. Hep anneleri şımartıyor bunlari.Her aksam he deyip geçilemiyor maalesef.
Bazı sabir noktalarımı çok fena kırdı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?