Esiniz yaptiniz yemeklere laf ederse?

Benim k.validenin yemeği herkes tarafından beğenilir nişanlımla geçen sene tatil yaptık arkadaşlar falan büyük bi villa tuttuk hepimize iş bölümü verildi bana yemek yapma kısmı denk geldi çok ağır olmayan doyurucu bişeyler hazırladım arkadaşların hepsi beğendi ve bizimkine şanslısın falan dedi nişanlımda annemin yerini almandan korkuyorum bizimki buna çok alınır böyle güzel yemek yapma dedi.. ama annesinin yanında yemek yaptığımda bunu annem mi yaptı dedi hayır ben yaptım diyince belli zaten annem bu kadar baharat koymaz dedi o an masayı kafasına geçiresim geldi evlenince aynısını derse gerçekten eleştirmek için denilmiş bi lafsa git yumurta kır beraber yiyelim derim

Ciğ kuru fasulyeyi bile ses etmeden yiyen bir kocam var. gerci bende artik biraz cozdum gibi isi ama yine de arada kaciyor elimin ayari. Ses etmeden yiyor sanirim nobetten cok ac ve yorgun geldiginden ne yedigini anlamiyor. Bir de bence benim artım kaynanamin da yemek yapmayi bilmemesiydi. Sabah aksam patlican patates kizartmasi yapan bir kadin. Daha bir kere sulu yemegini yemedik. Yazlari gittigimizde esim beni durter corba falan yapsana diye. Bu konuda sansliyim

Ertesi gun asla yemez artık yemek saklıyorum pilav yapsam yarısını saklıyorum ertesi gun tekrar oisirmis gibi yapiyorum valla artık yemek kalmadı günluķ yemek yapmaktan yoruldum bide begenilmiyo

Ayni annem Babam her gun farkli yemek ister. Annem de o gun yaptigi sulu yemegi ayirir. Tenceresiyle buzluga koyar. 4-5 gun sonra yeni yapmis gibi yutturur babama. 30 yildir hala cakmadi adamcagiz

Ayni annem Babam her gun farkli yemek ister. Annem de o gun yaptigi sulu yemegi ayirir. Tenceresiyle buzluga koyar. 4-5 gun sonra yeni yapmis gibi yutturur babama. 30 yildir hala cakmadi adamcagiz

Çok güldüm Bu evliliklerin uzun ömürlü olması bundan sanırım. Tartışmadan yutturmak

Offf bu erkekler hep mi sıkıntı ? Hanımın vazifesi miymiş ki bir de eleştiri yapacak beğenmeyecek, ne haddine... kendi damak tadına uygun yapıp pişirip yesin bir zahmet !
Valla benim hatam biraz da canım.
Aman ev düzenimiz bozulmasın diye kendinden ödün verirsen adam böyle hakkımı verir işte.

Valla benim hatam biraz da canım.
Aman ev düzenimiz bozulmasın diye kendinden ödün verirsen adam böyle hakkımı verir işte.
Kesinlikle özellikle erkeklere ne kadar fazla taviz verirsen karşılığını nankörlük olarak alıyorsun
Olsun geç olsun güç olmasın, beğenmeyen yemesin açıkça söyleyin , nimete kusur bulunmaz çok kötü bir davranış bir kere .

Bir kere de kötü yapın isteyerek
Onu begenirse zıkkım ye dersiniz

Babamda öyledir benim. Elim lezzetlidir, ne yapsam bunun şusu eksik der der hepsini yer

Güzelini sen yapta yiyelim de, geç

Yada benim kocam gibi olanları örnek ver Et, balık, tavuk,sakatat yemeklerine elimi sürdürtmez sağolsun Hatta mercimek çorbasını, çoğu zamanda kahvaltılarımı hazırlar. allahım nazarlardan saklasin

Esiniz yaptığınız yemeklere laf ederse nasil bir yol izlersiniz kızlar?
Bu durumdan son derece muzdaribim.
Artık yemek yapmayı düşünmüyorum.
Beğenmiyorsan kendin yap, bulmuş da bunuyorsun, git dışarıda ye o zaman ne yapayım(favorim bu), ben kendi yaptıklarımı çok beğeniyorum gb seyler söylenebilir. Ters teper derseniz bir süre yemek yapmayın aklı başına gelsin.
Çocuk beğenmeyince annemden kalma alışkanlık "Taş ye o zaman" diyorum, hemen çorbasını içmeye başlıyor :)) Koca adama denir mi bilemedim.

Ya adama kızıyorsunuz da surda sadece 3 yıldır sizinle ama doğduğundan beri annesinin yaptığı yemekleri yemiş dolayısı ile damak tadı da ona göre gelişmiştir.Hem diyet yapıyor diyorsunuz tabiki yağlı olan böreği de yemek istemeyecek.
Böyle konularda eğer yemek yapma sorumluluğunu siz üzerinize aldıysanız o zaman tartışmak yerine onunda hoşuna gidecek yemekler yapmaya çalışın.madem ki annesinin böreği gibi istiyor öğrenin kv denizden sizde yapın
Yinede beğenmiyorsa o zaman annesinde yesin.Tatlılıkla halletmek varken böyle basit konularda hayati üzülerek geçirmek inatlaşmak tartışmak kime fayda sağlar ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…