- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Yok ben şimdiki nişanlını sormuştum:)iki yorum benzer diye alıntıladım.
Evet son derece takıntılı ve mutsuz bir karaktersizdir kendisi.
Ama o kadar ödlek ki kimsenin yüzüne bir şey diyemez ve yapamaz.
Ancak ağlar zırlar ve sürekli söylenir.
Ya çok teşekkür ederim. Sevgiler karşılıklıdır.Yaşasın görsün hanımefendi (!) o zaman Allah mutlu etsin ne diyelim.
Bu arada neden bilmiyorum ama seni çok sevdim. Lütfen üzülme ❤❤❤❤
Nişanlım hem takıntılıdır hem de çok serttir.Yok ben şimdiki nişanlını sormuştum:)
Eğer hesabı kapatmamış olsaydı inanın bunu aynen olduğu gibi yollardım."Sizi tebrik ederim, umarım benim bulamadığım huzuru siz bulursunuz. Fakat hayat gündeminiz neden benim, onu anlayabilmiş değilim. Bu mesajı atmanızdaki amacı da hiç anlayamıyorum. Evlenmek kadar boşanmakta normal ve biz boşandık; birbirimizin hayatından çıktık. Tek bir ağızla kimin kime ne yaptığını, kimin kiminle ne yaşadığını bilmeden beni taciz etmeniz ve aşağılamaya kalkmanızı bir kadın olarak hemcinsim olan size yakıştıramadım. Biz boşandık ve ben hayatıma mutlu olduğum insanla, geçmişi anmadan devam ediyorum. Ne yaşamış olursak olalım, iyi kötü bir hayatı paylaştık ve bitti. Kimseye, özellikle hayatıma girmiş kişiye geçmişimdeki insanı anlatmam, dert yanmam. Özellikle bu kadar takacak derecede geçmişi yeni ilişkime bulaştırmam. Kendinize öyle bir dert edinmiş ki ilişki gündeminiz sanki ben mişim gibi mesaj atmışsınız. Bu yaptığınızın manevi zarar verecek bir taciz olduğunun farkında olun lütfen ve bir daha beni rahatsız etmeyin; mutluysanız mutluluğunuza bakın. Boşandığım insanın hayatı ile ilgilenmiyorum; hayatımdaki insan da boşandığım insanı sosyal medyada fake hesaplar açıp stalklayıp, mesaj yoluyla hakaretvari şeyler yazıp taciz etmiyor. Size de aynısını tavsiye eder ve mutlu olmanızı dilerim. Son olarak bende evlenmeden önce, mükemmel bir adamla evlendiğimi sanıyordum. Bana göre mükemmel olmayan tabii ki başkasına göre mükemmel olabilir. Hakaretvari tacizinize devam ederseniz, yasal haklarıma başvuracağımı da iletirim," diye uzun bir mesaj yollar. Okuduğundan emin olduktan sonra da engeli basardım.
Yok artık sizin adınıza fake hesap mı açmışfake hesaplarla bogustum bosanma suresi boyunca ve bosandiktan sonra. ilk kez benim adima acilan o fake hesabi gordugumde kulaklarimda tiz hic kesilmeden devam eden bir ses olustu. benimle konusan insanlari 'disardan' duyuyordum sanki. cok tuhafti. uzulmustum. anlamamistim. kizmistim.
sonra bu defalarca tekrarlaninca gulmeye basladim, canimi sikmadim hic. ilk kez boyle birseyle karsilastigin icin biraz sok olmussun. iyiki cevap filan yazmamissin. bosver. ama bikez basladiysa devami gelebilir sanki. ozellikle sen karsilik vermedigin icin kudurur sanki.
Takabilir değil takar aslında.(kesinlikle takar yani)O mesajı yazan bence eski eşinizin ta kendisi. Gerçekten nişanlanmış olsa fake hesaptan yazmazdı, hatta onu yazacak kadar kıskanç bir "yeni nişanlı" bilerek kendi hesabından yazardı ki o aşk dolu (!) fotoğraflarını bizzat görün diye. Hesabı engelleyin, mesajı da unutun derim. Durduk yere nişanlınızla tatsızlık da çıkmasın, nişanlınız da kafaya takabilir şimdi bu gereksiz durumu.
Takabilir değil takar aslında.(kesinlikle takar yani)
Ve inanın o saaten sonra beni nasıl huzursuz ettiyse misli ile ödetir.
Takma kafana üzülme. Herkes kendi pisliğinde boğulur. Eski eşin ya da sevgili hiç fark etmez karaktersizler. Bu bence son değildir. Böyle kadınlar sever huzur bozmayı, mutluluklarını göze sokmaya çalışmayı. Bir daha sizi rahatsız edecekler veya etmeye kalkacaklardır. Yukarıdaki gibi bir mesaj gönderin ve elinizde delil olsun olmasın nişanlınız ile görüşüp yasal haklarınıza başvurun. Taciz bu. Nişanlınızdan da gelen mesajı saklamayın, anlatın. Daha sonra öğrenirse bozulabilir.Eğer hesabı kapatmamış olsaydı inanın bunu aynen olduğu gibi yollardım.
Ama herhalde görüldüyü görünce amacıma ulaştım dedi ve kapattı.
Haklısınız bir daha mesaj atarlarsa suç duyurusunda bulunacağım.Takma kafana üzülme. Herkes kendi pisliğinde boğulur. Eski eşin ya da sevgili hiç fark etmez karaktersizler. Bu bence son değildir. Böyle kadınlar sever huzur bozmayı, mutluluklarını göze sokmaya çalışmayı. Bir daha sizi rahatsız edecekler veya etmeye kalkacaklardır. Yukarıdaki gibi bir mesaj gönderin ve elinizde delil olsun olmasın nişanlınız ile görüşüp yasal haklarınıza başvurun. Taciz bu. Nişanlınızdan da gelen mesajı saklamayın, anlatın. Daha sonra öğrenirse bozulabilir.
Ne yaparsanız yapın, bazı insanların içi leş gibi kalıyor işte.Haklısınız bir daha mesaj atarlarsa suç duyurusunda bulunacağım.
Belki beni konuşturup nişanlıma mesajları atacaktı. Çok adi bir yaratık ya.
Keşke dünyadan silinip gitse.
kimin actigini bilmiyorum, benim adima acip benim butun cevremi hatta cevrem olmayan tanidik insanlari da eklemis. profilde ismimin arkasinda onun soyadi, evlilik fotolarimiz filan.Yok artık sizin adınıza fake hesap mı açmış
Ne cürret ya? Amaç ne? Keşke mahkemeye verseydiniz de bir güzel rezil olsaydı.
Ay çok utanmaz bir durum bu ya. Rabbim beter etsin inşallah !
Kim yaptıysa çok büyük adilik.kimin actigini bilmiyorum, benim adima acip benim butun cevremi hatta cevrem olmayan tanidik insanlari da eklemis. profilde ismimin arkasinda onun soyadi, evlilik fotolarimiz filan.
annemle babami ve beni 'aaa esinle barismissin tebrik ederim' diye arayanlar oldu.
sonradan onun acmadigini ogrendim, onun yapacagi biseyde degildi acikcasi. cokta seyapmadim sonradan, napabilirimki. kimligini bulamadim, polis yardimci olmadi derken oyle kaldi iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?