Eski eşin nişanlanacağı kişiden gelen mesaj!

Cevap verip nisanlinizla tartismayin. Eski eş kişidi bence messj atan. Bi kadinin onursuz olmasi lazim birlikte oldugu adamin 2 yil once ayrildigi kadina mesaj atmasi icin. Be mesaj hic de bir kadin tarafindan yazilmis durmuyor

Cevap verip nisanlinizla tartismayin. Eski eş kişidi bence messj atan. Bi kadinin onursuz olmasi lazim birlikte oldugu adamin 2 yil once ayrildigi kadina mesaj atmasi icin. Be mesaj hic de bir kadin tarafindan yazilmis durmuyor
Kim bilir ne dedi kadına diye düşünüyorum açıkçası..
öyle haindir ki...
ondan her şey beklenir.

işin ilginç yanı hesabı da hemen silmiş olması.
Zaten gözümde değeri yoktu şimdi acıyorum da...
Yok zaten eğer nişanlım duyarsa hiç hoş olmaz.

Öyle adaletsiz bir durum ki. Bazı şeref yoksunu erkekler evliyken eşlerine yaşattıkları cehennemi, boşanma sonrası hayatlarına giren Kadınlara melek oluyorlar. Ama varsa içindeki o pislikler evlenince de o kadına yapar aynısını. Ayrıca o kadının sana mesaj atma nedeni seni kıskanması bence. Duramamış seni sinir etmek istemiş. Sakın muhattap olma boşver

Benlik bir durum yok elbette ama bunu yapmakta ki amaç nedir ? 2sene olacak zaten ben bir haberim kendisinden. Ne demeye bir kadın gidip böyle bir mesaj atar ki ?
Insanlar cesit cesit. Bilemezsiniz tam olarak ne oldugunu. Gercekten yazildigi gibi mi, biri esek sakasi mi yapiyor. Mesaji sildiginiz icin birine anlattiginizda kanitiniz da yok. Iyisi mi bilin ama unutun.

Emin olduğum tek bir şey var o kimseye melek olamaz.
Kendi anası babası bile evlendi de başımızdan gitti diye sevinmişlerdi.
Onun hayatta ki en büyük belası kalbi. O kadar kötü ve iğrenç ki, 6 aylık bir bebeğe bile berbat bir şekilde bakabiliyor.
Eğer mesajı atan cidden nişanlısıysa tam layığını bulmuş..

Bence ortada nisanli falan yok, kendisi atmis mesaji.Sizin ne tepki vereceginizi,ne yazacaginizi merak etmis.Nisanlandiginizi falan duymus olabilir.Ne alaka yani "bundan sonra hayatımızda etkin olmasin" falan...
Bunu eğer bir başka kişi okusa ve beni tanımasa, ne yüzsüz kadın hale bak der.
Halbu ki ben hattımı bile değiştirdim. Bir alakamız olmasın diye.

Bunu eğer bir başka kişi okusa ve beni tanımasa, ne yüzsüz kadın hale bak der.
Halbu ki ben hattımı bile değiştirdim. Bir alakamız olmasın diye.
Ona şüphe yok zaten.Karsinizdaki insanin karaktersizligi bu durum.Siz uzmeyin kendinizi.Hicbir sey yazmamakla da cok iyi yapmissiniz.Belli ki canı sıkılmış beyin yoksununun.

Senin Nişanlandığıni biryerlerden duymuş ve Yazmış gi i geldi bana.
Boşver yahu neden her saniyende olan şeyleri bu kadar talıyorsun ki ?
Zaten mutlusun okudun geçtin.

Senin Nişanlandığıni biryerlerden duymuş ve Yazmış gi i geldi bana.
Boşver yahu neden her saniyende olan şeyleri bu kadar talıyorsun ki ?
Zaten mutlusun okudun geçtin.
Yüksek ihtimalle instagram profilimden görmüştür.
Takmak değil aslında sadece çok can sıkıcı. Ben unuttukça kendini hatırlatmaya çalışıyor gibi...

Sizin küçük bir kızınız var mıydı?

Belli ki kadın çekememiş sizi, saçmalamış.

İyi ki silmişsiniz ve engellemişsiniz, vereceğiniz en doğru cevap zaten sessiz kalmak. Muhatap bile olmamak. İlişkide ne yaşadınız bilmiyorum ama birini eski eşine adama neler yapmışsın o mükemmel falan diyecek kadar saçma bir şekilde sahiplenmek müthiş bir eziklik bence, yazık. Yarın öbür gün hiçbir şeyin tek taraflı olmadığını tecrübeyle öğrenir. Siz üzülmeyin, bence bu konu için nişanlınızı gerdiğinize bile değmez, kapatın konuyu hiç uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…