- 2 Ağustos 2018
- 607
- 539
- 103
Bence kocaniz o mesaji atan.Benlik bir durum yok elbette ama bunu yapmakta ki amaç nedir ? 2sene olacak zaten ben bir haberim kendisinden. Ne demeye bir kadın gidip böyle bir mesaj atar ki ?
Kim bilir ne dedi kadına diye düşünüyorum açıkçası..Cevap verip nisanlinizla tartismayin. Eski eş kişidi bence messj atan. Bi kadinin onursuz olmasi lazim birlikte oldugu adamin 2 yil once ayrildigi kadina mesaj atmasi icin. Be mesaj hic de bir kadin tarafindan yazilmis durmuyor
Bu manyakla senelerimi harcadım. Ben de pek normal değilim sanırım ya.Yok say, okumamış farz et.
Ne manyak insanlar var, hayret!
işin ilginç yanı hesabı da hemen silmiş olması.Bence kesinlikle bizzat eski eşiniz yazmış.
Çünkü direk kendisini övmüş.
Sizin nişanlandığınızı duymuştur tribe girmiştir bence engelleyerek en doğrusunu yapmışsınız hiç gerek yok zaten sizde başka yollara girmişsiniz. Geçmişle uğraşıp huzursuz olmaya gerek yok.
Siz eskiyi unuttukca daha cok kazanacaksinizKim bilir ne dedi kadına diye düşünüyorum açıkçası..
öyle haindir ki...
ondan her şey beklenir.
Öyle adaletsiz bir durum ki. Bazı şeref yoksunu erkekler evliyken eşlerine yaşattıkları cehennemi, boşanma sonrası hayatlarına giren Kadınlara melek oluyorlar. Ama varsa içindeki o pislikler evlenince de o kadına yapar aynısını. Ayrıca o kadının sana mesaj atma nedeni seni kıskanması bence. Duramamış seni sinir etmek istemiş. Sakın muhattap olma boşverMerhabalar.
Gece bir gram bile uyumadan sabahı zor ettim .
Acaba gördüklerim gerçek mi ,yoksa aklım mı bana oyun yapıyor ? dedim.
Akşam yatmadan evvel içim de aşırı bir huzursuzluk vardı. Hatta kuruntu yapıyorum diye kendime kızıyordum.
Sonrasında instagramıma bir girip bakayım dedim. Bir baktım gelen kutumda bir tane istek mesaj. Açıp bakmamla şok olmam bir oldu.
Eski eş kişisinin (böyle demek bile istemiyorum) sevgilisi olduğunu hatta yakında nişanlanacaklarını söyleyen bir fake hesap.
Ben tabi şok geçirdim. Bana yazdığı şey şu şekildi ; Biz x ile yeni bir yola girmek üzereyiz. Bu kadar mükemmel bir adamda çok derin yaralar açmışsın. Ben neden boşandığınızı anlayamadım. Çünkü bu adam gerçekten karakterli ve çok kaliteli. Bundan sonra ki hayatımız da lütfen hiç bir etkin olmasın.
Mesajı okumamla mesajı silip engeli basmam bir oldu. Sonrasında neden engelledim ve sildim diye kendime kızdım. Çünkü mesajda gitmiş oldu.
Sizce burada ki amaç ne ? Acaba bu kişi gerçek mi ? Çünkü eski eş kişisi boşanırken bir adım bile atmak istemedi. Yalandan bir kez boşanmayalım dedi o kadar. Bunu yapan gerçekten nişanlısıysa amacı nedir ?
Çok kötü hissediyorum kendimi. Çünkü ben nişanlandım zaten ve yoluma devam ediyorum. Hem de bu kişilerle alakam hiç bir şekilde yok.
Acaba engeli kaldırıp mesaj mı atsam ? Ama bunu da nişanlım öğrenirse çok ciddi tepki verir.
Okuyan herkese teşekkür ederim ...
Insanlar cesit cesit. Bilemezsiniz tam olarak ne oldugunu. Gercekten yazildigi gibi mi, biri esek sakasi mi yapiyor. Mesaji sildiginiz icin birine anlattiginizda kanitiniz da yok. Iyisi mi bilin ama unutun.Benlik bir durum yok elbette ama bunu yapmakta ki amaç nedir ? 2sene olacak zaten ben bir haberim kendisinden. Ne demeye bir kadın gidip böyle bir mesaj atar ki ?
Emin olduğum tek bir şey var o kimseye melek olamaz.Öyle adaletsiz bir durum ki. Bazı şeref yoksunu erkekler evliyken eşlerine yaşattıkları cehennemi, boşanma sonrası hayatlarına giren Kadınlara melek oluyorlar. Ama varsa içindeki o pislikler evlenince de o kadına yapar aynısını. Ayrıca o kadının sana mesaj atma nedeni seni kıskanması bence. Duramamış seni sinir etmek istemiş. Sakın muhattap olma boşver
Bunu eğer bir başka kişi okusa ve beni tanımasa, ne yüzsüz kadın hale bak der.Bence ortada nisanli falan yok, kendisi atmis mesaji.Sizin ne tepki vereceginizi,ne yazacaginizi merak etmis.Nisanlandiginizi falan duymus olabilir.Ne alaka yani "bundan sonra hayatımızda etkin olmasin" falan...
Ona şüphe yok zaten.Karsinizdaki insanin karaktersizligi bu durum.Siz uzmeyin kendinizi.Hicbir sey yazmamakla da cok iyi yapmissiniz.Belli ki canı sıkılmış beyin yoksununun.Bunu eğer bir başka kişi okusa ve beni tanımasa, ne yüzsüz kadın hale bak der.
Halbu ki ben hattımı bile değiştirdim. Bir alakamız olmasın diye.
Yüksek ihtimalle instagram profilimden görmüştür.Senin Nişanlandığıni biryerlerden duymuş ve Yazmış gi i geldi bana.
Boşver yahu neden her saniyende olan şeyleri bu kadar talıyorsun ki ?
Zaten mutlusun okudun geçtin.
Sizin küçük bir kızınız var mıydı?Merhabalar.
Gece bir gram bile uyumadan sabahı zor ettim .
Acaba gördüklerim gerçek mi ,yoksa aklım mı bana oyun yapıyor ? dedim.
Akşam yatmadan evvel içim de aşırı bir huzursuzluk vardı. Hatta kuruntu yapıyorum diye kendime kızıyordum.
Sonrasında instagramıma bir girip bakayım dedim. Bir baktım gelen kutumda bir tane istek mesaj. Açıp bakmamla şok olmam bir oldu.
Eski eş kişisinin (böyle demek bile istemiyorum) sevgilisi olduğunu hatta yakında nişanlanacaklarını söyleyen bir fake hesap.
Ben tabi şok geçirdim. Bana yazdığı şey şu şekildi ; Biz x ile yeni bir yola girmek üzereyiz. Bu kadar mükemmel bir adamda çok derin yaralar açmışsın. Ben neden boşandığınızı anlayamadım. Çünkü bu adam gerçekten karakterli ve çok kaliteli. Bundan sonra ki hayatımız da lütfen hiç bir etkin olmasın.
Mesajı okumamla mesajı silip engeli basmam bir oldu. Sonrasında neden engelledim ve sildim diye kendime kızdım. Çünkü mesajda gitmiş oldu.
Sizce burada ki amaç ne ? Acaba bu kişi gerçek mi ? Çünkü eski eş kişisi boşanırken bir adım bile atmak istemedi. Yalandan bir kez boşanmayalım dedi o kadar. Bunu yapan gerçekten nişanlısıysa amacı nedir ?
Çok kötü hissediyorum kendimi. Çünkü ben nişanlandım zaten ve yoluma devam ediyorum. Hem de bu kişilerle alakam hiç bir şekilde yok.
Acaba engeli kaldırıp mesaj mı atsam ? Ama bunu da nişanlım öğrenirse çok ciddi tepki verir.
Okuyan herkese teşekkür ederim ...
Yok hayır çocuğumuz olmadı çok şükür.Sizin küçük bir kızınız var mıydı?
Mesajı kendi yazmış benceO an zaten canım sıkkındı. Bildiğiniz şok geçirdim.
Ruh hastası pislikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?