Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Belki onların devreye girmesi bnm dışımda birinin kendine gel sen evlendin artık demesi belki terapiyi aklına sokarlar diye düşünüyorum. Ne bileyim bilmiyorum ki

Evet bu yalan da olabilir ama gerçekten ergenlik bu ben sevgili iken tatile gideceğimizde aileme yalan söylerdim. Evlenince buna ihtiyaç duyulmaz ki. Gerçi yalan da söylememiş gizlemeye çalışmmş direk davet etmiş

Belki onların devreye girmesi bnm dışımda birinin kendine gel sen evlendin artık demesi belki terapiyi aklına sokarlar diye düşünüyorum. Ne bileyim bilmiyorum ki
Kimse kendi oglunu suçlamaz. Emin ol seni suçlarlar. Bence arayıp muattap olma

Bence arama gerek yok Zeynep

Evi dava açmadan terketme
Elinde kanıt olması için eşine bir aile olduğunuzu çocuk olmadan başbaşa tatil yapmak istediğinin için onun ailesini istememe gibi bir durum olmadığını boşanma davası açmadan aile terapisi almak istediği kabul ederse. Eğer etmez ise avukata gidip dava açağını belirten bir mesaj at. Söz uçar yazı kalır.
Eşinin ailesi ile muhatap olma mesele eşin.

Bu anlattiginiz senaryo jurili Amerikan mahkemesinde geciyor olsa tamam ama bir Turk mahkemesinde bulundunuz mu bilmiyorum cunku bu hayal ettiginiz aciklamayi yapacak ortami bulamayacaksiniz, bizde mahkemeler daha sistematik ilerliyor, tiyatral degil.
Ha icim sogusun ya da kayinvalide oglunun kulagini ceksin diye arayacagim derseniz tamam ama kendinize buldugunuz diger bahane cok gecersiz.

Kuzum mahkemede kimse sana böyle bir şey sormayacak ki. Bizim mahkemeler yazı yoluyla işliyor, dilekçe ve yazışmalarda ne yazıyorsa o. Boş yere arayıp sinirini zıplatma derim

bunları vursaydınız yüzüne yüzüne
senin benim arkamdan çevirdiğin işler çok doğru hareketlerdi diye

kv yi arayın bakalım ne diyecek güzel güzel konuşun
eşiniz sonra çok pişman olacak

Ya abim annem babam hepsi nişanı herkesten habersiz attınız kimse nolduğunu öğrenmedi onlardan. sonra geri barıştınız. O babasından korkup anlatmıyodur bu sefer o değil sen anlat diyolar. Bni yne kovdu ben gidiyorum eğer boşanmamıza sesinizi çıkarcaksanız ikna edersiniz terapiye. yok edemem benm oğlum canım oğlum diyosanız da beni kovdu daha büyük iftiralar atmadan ben babamn evine dönüyorum diyeceğim. De kadın açmadı telefonu

Annemi aramış eşim. Sizinle konuşmak istiyorum babam da evdeyse diye. Zeynep bugün size gelebilir o gelmeden konuşabilir miyiz demiş. Annem de 5te gelcek baban akşam gel demiş. O da beni şikayet edicek heralde benm abimle kızımla yengemle bi tatil hayalim vardı zeynep mahvetti diye

Şimdi güzelde annenizle ne konuşucağınızı ne diceğinizi detaylandırın. Bana kalırsa eşiniz boşanmak istediğinzi söylicek ailenize. Buna cesareti var mı ?

Şimdi güzelde annenizle ne konuşucağınızı ne diceğinizi detaylandırın. Bana kalırsa eşiniz boşanmak istediğinzi söylicek ailenize. Buna cesareti var mı ?
Olabilir söyleyebilir. Zaten sevgili iken 1 kez tanışmaya geldi babasndan izin alıp. 6 ay nişanlılıkta 3 kez geldi 1i ailesiyle takı makı konuşmaya idi.1i biz nişanı attıktan sonra beni barıştırmak içindi. Birini de babam çağırdı gel bi konuşalım diye o kadar. evlilikte de 2 haftadan 2 haftaya ailelere gidelim diye anlaşmıştık onun dışında ne aradı ne de uğradı bizimkilere. Ha hakkını yemiyim annemin dayısını koronadan kaybettik telefonla annem bana haber verdi. o zaman başsağlığı dilemesi için telefonu uzattım o da sağolsun aldı telefonu başsağlığı diledi. Ama babamın yakın bi arkadaşını kaybettik yuh artık bunda da aranmaz başsağlığına akraba olsa neyse de diyip aramadı canım eşim.
Yani şimdi bu kadar zaman sonra arayıp görüşelim diyosa evet boşanmak, istiyorum diyebilir

Ayy benim eşim de aynı ,anası babası kardeşleri yeğenleri en sonunda bayramda memlekete gideceklerdi ben de kendime pansiyonda 1 haftalık yer ayırttım önden ödeme yaptım Dedim kocaya sana bye ben pansiyona gidiyom .Bi baktım tıpış tıpış peşimden geliyo,gelmese kesin boşanma kararı alacaktım yeter .O ne öyle koloni gibi 3 sene zor dayandım ,mecbur muyum arkadaş sen evlendin eşine zaman ayırman lazım ,ben sustukça abarttılar .Şimdi bana sormadan plan yaparsan tek gidersin diyorum...Koyun tepkinizi alala , siz alttan aldıkça vazgeçmez , ,büyüyememiş tipler .

Normalde 2 haftada 1 gidiyormuydunuz ailenize

Çok var böyle ya arada benim eşimde yapıyor

Ailenin gözünde kendisini haklı çıkartıp onların sana "kızım sen hatalısın "dedirtmeye çalışacak gerçekten boşanma gibi niyeti olsa iyiyken ailenize gitmemiş kötüyken niye gitsin.Ama bilmiyorki herkesin evladı kendine kıymetli aileniz düzgünce konuşsun konu gelirse onu evlatlarıgibi gördüklerini sizden ayırmadıklarını ama kendilerine gelmekten neden kaçındığını anlamadıklarını fala söylesin ayrıca kararına saygı duyduklarını boşanmak istiyorsa kızınızın arkasında olduklarını söylesinler yani hem yapıcı bir tavır sergilesinler hemde dik dursunlar
Hiç ayrılmanızı istemiyorum ben yaa

En iyisi valaha.Benim eşim Allahtan bana soruyor da. Sormasa bende gitmem ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…