Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

İlk evlendiğimizde 1 2 haftalık falandık. Hatta şey demiştim yani 1.5 senedir küfretmemeyi öğretebildim böyle emekleme öğretir gibi aile ne demek eş ne demek ben uğraşamam demiştim. Ha bi de nişanlıyken küfrü vardı nişan attmıştık işte. Sonra yalanlar dolanlar barışmalar

Kv aranız düzelsin istiyor aslında evet olay çok saçma oldu bence de inş düzelir ama eşin geri adım atmayı öğrenmeli

Güya erkeklik denilebilir buna. Nasıl da sallamıyorum karımı oh iyi oldu nasıl da dersini verdim geri adım atmam hayatta gibi düşünceler içerir. Bence aile kaynaklı baba bçylr abi böylr e bu da kader motifi. Ama sizin dediğiniz gibiyse de her türlü terapi gerekiyor

Kv aranız düzelsin istiyor aslında evet olay çok saçma oldu bence de inş düzelir ama eşin geri adım atmayı öğrenmeli
Kv de de bana öyle dedi erkek kadın farklıdır siz hep dikine gidiyosunuz sen de geri adım atmıyorsun ki dedi hakkımı savunmak dikine gitmek mi dedm ben de. Bi kadın kocasıyla sadece başbaşa kalmayı istiyo bu adamı mutlu etmeli ya karım beni seviyo benle vakit geçirmek istiyo napsın diyebilmeli.

Zeynepçim karar senin hakkında hayırlısı olsun. Umarım eşin düzelir huzurlu yuvan olurda boşanmana gerek kalmaz.

Eşin öğrenmiştir annesinden konuştuklarınızı umarım kayınvaliden doğru aktarır ve Senin koca kafalınında kafasına dank etmiştir inşaallahh
Ama cidden kendini çok güzel ifade etmişsin Annene mesajla bari iletseydin kayınvalidenle olan konuşmaları

Éşiniz hatalı kabul ediyorum ama arka plândaki eltiyi çok net görüyorum eltin seni kendi girdiği kalıba sokmaya çalışıyor ben çektim zeynep de çeksin kafası eşin ve ailesine kendini cici olarak gösterip altan alta eşini gazlamış ve kaynını.
Eşin ve kaynın bence saflar bir kadının hislerini yapmak istediğini algılamışlar. Ve eşin fena gaza gelmiş umarım terapisti kabul eder ayrilmanı istemiyorum.

Gittim anl
Anneme gidip anlattım biliyolar. Kv oğşum kız sadece başbaşa vakit geçirmek istiyo sen niye bizi abini dahil ediyosum hep demezki

Eltiye neden bu kadar fazla misyon yükleniyor anlamadım. Kadını kocası gezmeye dolaşmaya götürmüyor. Tek çıkar yolu zeynepli gezmeler. Yani burnunu dışarıya zeynepin kocası sayesinde çıkarıyor bi nevi. Bu yüzden ses etmiyor. Her davete atlıyor. Olur diyor. Zeynepin istememesi onu bağlamıyor çünkü o dışarı çıkabilmekten mutlu. Yok bir kalıba girmiş zeynepide o kalıba sokmak istiyor falan çok dizivari bir yaklaşım.

Eşin saf maf olduğu da yok. Saf olan adam ayakta kırk yalan atmaz, atamaz. Sorun eş. Sorunu saf diye düşünüp sempatik algılayamıyorum ben.

Benzer bişeyi söyledim kayınvalideye bak o çözümü bulmuş dedi. Baban da benmle hiç bi yere gelmez ailemle görüşmez konuşmaz bile dedi. Bu ailede kadınlar kabullenmiş ya beni de öyle yapmak istiyorlar.

Benzer bişeyi söyledim kayınvalideye bak o çözümü bulmuş dedi. Baban da benmle hiç bi yere gelmez ailemle görüşmez konuşmaz bile dedi. Bu ailede kadınlar kabullenmiş ya beni de öyle yapmak istiyorlar.
Tamam çözümü bu eltinin. Ailesiyle dahi görşmemeyi ya da az görüşmeyi seçmiş. Sizi kalıba sokmak isteyen eşiniz. Abisini idol aldığı için onlar gibi olmak istiyor. Siz baş kaldırdıkça hoyratlaşıyor. Ki hiç hakkı yok.

Evet bu adam saf alta yatan etken abiye yaranma var biz iki kardeş takılalım karımızda arkadaş olsunlar başkasına ihtiyaç yok kafası ortak iş ortak kese erkekler saf kadınları kendileri gibi düşünüyorlar fesatlık yok çoğu erkekte bildiğin düz kafalı bunlar.

Artı burda gerçekten akıllı bir adam mı var farkındamısın adam kimseyi kandıra bildiği yok tüm foyası ortaya çıkmış zeytinyağ gibi üstte çıkmaya çalışan bir adam var.

Ohooooooooo herife bak sen neler olmuş ya. O adamı ben varya boğarım. Bu ne biçim koca ne biçim insan. Toplan git kızım kovulduğun yerde 1 dk durma. Sonradan ne olursa olsun şuanki tavrın hatırlanır unutma. Sen bu adama baya bir fazlasın baya hem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…