- 7 Nisan 2021
- 403
- 658
- 23
- Konu Sahibi eftalya0732
-
Tamam teşekkür ederim peki benm mail adresim görünebiliyo mu ona bakabilir misiniz rica etsemYasak. Ceza alırsınız.
Ayrıca korkmayın. Full inkar her zaman işe yarar :)
Onu yapamaz teşekkür ederim sağolunAncak eşin senin telefonunu iyice bi karıştırıp burayı görürse bulabilir o bile çok zor sitenin işleyişini bilmek lazım
Mail adresi gözükmez ama mesleğini ve şehri değiştirebilirsin.Bulması çok zor bence ama için rahat ederTamam teşekkür ederim peki benm mail adresim görünebiliyo mu ona bakabilir misiniz rica etsem
O zekayı ne sizin eşinizde ne de ailesinde göremedim. Diğer arkadaşların da dediği gibi sizin konunuza benzer yüzlerce konu var bdv'de.Farkedip burda aratmazlar heralde diye umuyorum. Aratırlarsa bütün detaylarıyla aa biz derlerherşeyi de döktüm
Rica ederim. Görünmüyor.Tamam teşekkür ederim peki benm mail adresim görünebiliyo mu ona bakabilir misiniz rica etsem
Mesleği yaşadığım yeri değiştirdim profil gizlemeyi bulamadım amaMailiniz görünmüyor ancak yaşadığınız yeri kan grubunuzu vs değiştirin bence hatta profilinize bakılmayıda kapatabilirsiniz
gizlenmiş profilMesleği yaşadığım yeri değiştirdim profil gizlemeyi bulamadım ama
Ay çok teşekkür ederimMesleği yaşadığım yeri değiştirdim profil gizlemeyi bulamadım ama
Ay çok teşekkür ederim
Bu adam saf değil derken ne manaya geliyor peki açıklayın saf değilse akıllıdır.Akıllı demedim. Saf değil dedim. İkisi farklı.
Umarım herşey tatlıya bağlanır bunlar düzebilicek şeyler adam yeterki ego yapmasın bu akşam kayınvalide oğluna nasihat verir biraz frenlerEşimin bana karşı fesatlığı benle geliyo senle tatil yapalım şöyle olur böyle olur hayal kurduruyo. Sonra gelip mecbur kalcam çağırmaya gelmeyin diyemem diyip oraya gidiyo e birlikte gidelim siz de gelin diye davet ediyo. Bütün fesatlığı bana
Çark etti herhalde kafasina. Barışırsan da artik kirmizi çizgini gördü. Tebrik ederim seni Zeynep. Böyle böyle hizaya gelecekler boyle boyle azalacak hastalikli zihniyetler. Inan bu hikaye sadece senin hikayen degil.Şöyle oldu bekledim gelmedi. 9a 10 kala çıktım msj attım gelmiyosan çıkıyorum diye. Aradı sana sevdiğin hamburgeri almıştım o yüzden geç kaldım nereye dedi. Annemlere, sen bi gece kafanı dinledin geldin iyi gelmemiş ertesi gün daha kötü oldu,biraz kafamızı dinleyelim dedim iyi dedi kapattı. Beni hamburgerle kandıracak heralde. Ben çıktım annemlere geldim.
Birşey olmaz aynı sorunlar bendede var ayşede de fatmada anlamazlar kiAma eşim tarafından kimse bilmiyo
“Saf değil” den akıllılık/zeka anlamını çıkarmanıza şaşırdım açıkcası. Saflık içinde temizliği barındırır. İçinde hiç art niyet olmayan, kötülük barındırmayan hatta biraz da kolay kandırılabilen kişiler için kullanılır genelde. Akıllı ise adı üstünde aklı başında, neyin doğru neyin yanlış olduğunu tartabilen kişidir. Zaten bir insanı saf ya da akıllı şeklinde sadece iki gruba ayıramayız. Bu adam saf değil. Yani temizlik yok. Ama akıllı da değil. Doğruyu yanlışı tartamıyor. Sadece Kendini kurnaz sanan tiplerden işte. Umarım açıklayıcı olmuştur.Bu adam saf değil derken ne manaya geliyor peki açıklayın saf değilse akıllıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?