- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi eftalya0732
-
Bana da bizim sülalede diyorlarO yüzden de dikbaşlı deniyor onların ailesinde bana. Ben de hiç kötü olarak düşünmüyorum dikbaşlılığı valla
GittimYa babamlar diyo ki ister 1 hafta ister 1 ay hiç düşünme hiç bişey yazma o da yazarsa cevap atma bi durun artık bi kafan rahatlasın artık bzm evimizdesin diyo. O yüzden hakikaten biraz durcam sonrasında yazabilirim sizin yazı güzel olmuş
Abisi gil hiç dışarı çıkmazmış plan yapmazmış o yüzdenmiş. Aslında biraz da abisinin evliliğini kurtarıyo heraldeZeynep sen kızım kızım yazdıkça ekrana kusasım geliyor.
Acayip irite oldum. Bu yeğen sevgisi değil. Sanki kendi kızı.
İnsan evliliğinden yeğeni için vazgeçer mi ya.
Malesef işte fark edip evlenmıs. Nisalıyken de bes para etmez huyları varmıs adamın.Ama barışmış.
Evet zeynep bazen eşimle bu tarz kavga ettiğimizde ikimizde işteyken soğuk davranırım sonra anlatırım okur konu kapanır. Okusun isterse yırtsın isterse cevao vermesin. Okusun beyninin biyerlerine işlesin.Ya babamlar diyo ki ister 1 hafta ister 1 ay hiç düşünme hiç bişey yazma o da yazarsa cevap atma bi durun artık bi kafan rahatlasın artık bzm evimizdesin diyo. O yüzden hakikaten biraz durcam sonrasında yazabilirim sizin yazı güzel olmuş
Altın muhabbetinden geldik nişan atmaya. Babam ne düşünüyosunuz bzde aslında siz ne yakıştırırsanız onu takın derler ama bi konuşalım istedik dedi. Kv 3 bilezik takcam birini zaten nişanda taktım dedi. Aralarda konuşmalar var özet geçiyorum. Dul biri evlense daha çok takarlar benim kızımın bileziği kolunda mesleği var altın yumurtlayan kaz o gibi bişey dedi. Kv de de yumurtluyosa yumurtluyo bana mı yumurtluyo dedi. Babam sinirlendi tabi. Babası da tamam yeter çocuklar kendi arasında konuşsun anlaşsınlar dedi. Babam da çocuğun maaşı yok kendi mi alcak bilezikleri siz alcaksınız onları kendi aralarında germeye gerek yok dedi. Babası da babama siz bilirsiniz... Bey bu çocuklar 3 senedir geziyo bi altın meselesinden bozcaksanız da siz bilirsiniz dedi. Ben de o sıra araya girdim ya çok yanlış anlaşılmalar oluyo farklı kültürlerden sanırım bence daha fazla germeyelim daha sakin konuşalım dedim. Sonra herkes bana baktı bunlar daha sonra konuşuruz diyip kalktılar. Sonra arabada ne konuşukduysa benm hakkımda 1 saat sonra bi aradı eşim sen nasıl karışırsın büyüklere sen ne sesini çıkarıyorsun şimdi bana zeynep ne karışıyo bizim lafımıza dicekler vs dedi ve ilk küfrü orda geldi.bu arada ben konuşmaya fırsat bulamadan nişanı atıyorum bitti dedi. Canıma minnet dedim. 2 gün sonra aradı konuştu özürler mözürler istemiyorum dedim. 1 süre sonra sonra bida. 1 süre sonra ben ameliyat olmuştum geçmiş olsuna geldi babamlarla konuştu sonra özürler bilmem neler. Yaklaşık 1 ay sonra barıştık sanırımNişan atma olayın tam olarak neden ve nasıl oldu? Nasıl barıştınız O mu iknaya çalıştı merak ettim.
Bende akılsızlık var işteo zaman sözler verdi ailemi hiç karıştırmıcam diye. Ha hakkten o zamandan beri annesi ve babasıyla çok mesafeliyiz ne ev alışverişine ne set bakmaya ne gelinliğe hiç birine onunla gitmedik. Ama abi? O üvey değilse o da aileden onunla sınır yok tabi kiAltın muhabbetinden geldik nişan atmaya. Babam ne düşünüyosunuz bzde aslında siz ne yakıştırırsanız onu takın derler ama bi konuşalım istedik dedi. Kv 3 bilezik takcam birini zaten nişanda taktım dedi. Aralarda konuşmalar var özet geçiyorum. Dul biri evlense daha çok takarlar benim kızımın bileziği kolunda mesleği var altın yumurtlayan kaz o gibi bişey dedi. Kv de de yumurtluyosa yumurtluyo bana mı yumurtluyo dedi. Babam sinirlendi tabi. Babası da tamam yeter çocuklar kendi arasında konuşsun anlaşsınlar dedi. Babam da çocuğun maaşı yok kendi mi alcak bilezikleri siz alcaksınız onları kendi aralarında germeye gerek yok dedi. Babası da babama siz bilirsiniz... Bey bu çocuklar 3 senedir geziyo bi altın meselesinden bozcaksanız da siz bilirsiniz dedi. Ben de o sıra araya girdim ya çok yanlış anlaşılmalar oluyo farklı kültürlerden sanırım bence daha fazla germeyelim daha sakin konuşalım dedim. Sonra herkes bana baktı bunlar daha sonra konuşuruz diyip kalktılar. Sonra arabada ne konuşukduysa benm hakkımda 1 saat sonra bi aradı eşim sen nasıl karışırsın büyüklere sen ne sesini çıkarıyorsun şimdi bana zeynep ne karışıyo bizim lafımıza dicekler vs dedi ve ilk küfrü orda geldi.bu arada ben konuşmaya fırsat bulamadan nişanı atıyorum bitti dedi. Canıma minnet dedim. 2 gün sonra aradı konuştu özürler mözürler istemiyorum dedim. 1 süre sonra sonra bida. 1 süre sonra ben ameliyat olmuştum geçmiş olsuna geldi babamlarla konuştu sonra özürler bilmem neler. Yaklaşık 1 ay sonra barıştık sanırım
Şimdi zeynepcim açık konuşacağım. Altın muhabbetleri hoş olmamış özellikle babanın kaz benzetmeli örneği. Herkesin adeti farklı tabi ama şu kadar tak, bu kadar tak muhabbeti bizde olmuyor mesela. Sonrasında da onların kendi aralarında konuşup eşinin gaza gelmesi çok yanlış olmuş ve tabi ki küfür etmesi, hemen nişanı atıyorum demesi vs. Orada bi kendini belli etmiş zaten. Aile sözlerinin etkisinde kalan biri olduğu alenen belli olmuş. Sonrasında da bir şekilde alttan girip üstten çıkarak ikna etmiş bilemedim. Ama küfür etmeye de devam etmiş. Demek ki yapmam bi daha dediği şeyleri yapmaya devam eden biri.Altın muhabbetinden geldik nişan atmaya. Babam ne düşünüyosunuz bzde aslında siz ne yakıştırırsanız onu takın derler ama bi konuşalım istedik dedi. Kv 3 bilezik takcam birini zaten nişanda taktım dedi. Aralarda konuşmalar var özet geçiyorum. Dul biri evlense daha çok takarlar benim kızımın bileziği kolunda mesleği var altın yumurtlayan kaz o gibi bişey dedi. Kv de de yumurtluyosa yumurtluyo bana mı yumurtluyo dedi. Babam sinirlendi tabi. Babası da tamam yeter çocuklar kendi arasında konuşsun anlaşsınlar dedi. Babam da çocuğun maaşı yok kendi mi alcak bilezikleri siz alcaksınız onları kendi aralarında germeye gerek yok dedi. Babası da babama siz bilirsiniz... Bey bu çocuklar 3 senedir geziyo bi altın meselesinden bozcaksanız da siz bilirsiniz dedi. Ben de o sıra araya girdim ya çok yanlış anlaşılmalar oluyo farklı kültürlerden sanırım bence daha fazla germeyelim daha sakin konuşalım dedim. Sonra herkes bana baktı bunlar daha sonra konuşuruz diyip kalktılar. Sonra arabada ne konuşukduysa benm hakkımda 1 saat sonra bi aradı eşim sen nasıl karışırsın büyüklere sen ne sesini çıkarıyorsun şimdi bana zeynep ne karışıyo bizim lafımıza dicekler vs dedi ve ilk küfrü orda geldi.bu arada ben konuşmaya fırsat bulamadan nişanı atıyorum bitti dedi. Canıma minnet dedim. 2 gün sonra aradı konuştu özürler mözürler istemiyorum dedim. 1 süre sonra sonra bida. 1 süre sonra ben ameliyat olmuştum geçmiş olsuna geldi babamlarla konuştu sonra özürler bilmem neler. Yaklaşık 1 ay sonra barıştık sanırım
Çocuğun maaşı yok derken eşimin maaşı yok. Babası abisi ne verirse işte o yüzden öyle bi laf geçiyo. İhtiyacım var 500 diyo bazen 100 veriyolar. Bazen 100 ihtiyacım var diyo 200. Ben böyle anladım yani bugüne kadarAltın muhabbetinden geldik nişan atmaya. Babam ne düşünüyosunuz bzde aslında siz ne yakıştırırsanız onu takın derler ama bi konuşalım istedik dedi. Kv 3 bilezik takcam birini zaten nişanda taktım dedi. Aralarda konuşmalar var özet geçiyorum. Dul biri evlense daha çok takarlar benim kızımın bileziği kolunda mesleği var altın yumurtlayan kaz o gibi bişey dedi. Kv de de yumurtluyosa yumurtluyo bana mı yumurtluyo dedi. Babam sinirlendi tabi. Babası da tamam yeter çocuklar kendi arasında konuşsun anlaşsınlar dedi. Babam da çocuğun maaşı yok kendi mi alcak bilezikleri siz alcaksınız onları kendi aralarında germeye gerek yok dedi. Babası da babama siz bilirsiniz... Bey bu çocuklar 3 senedir geziyo bi altın meselesinden bozcaksanız da siz bilirsiniz dedi. Ben de o sıra araya girdim ya çok yanlış anlaşılmalar oluyo farklı kültürlerden sanırım bence daha fazla germeyelim daha sakin konuşalım dedim. Sonra herkes bana baktı bunlar daha sonra konuşuruz diyip kalktılar. Sonra arabada ne konuşukduysa benm hakkımda 1 saat sonra bi aradı eşim sen nasıl karışırsın büyüklere sen ne sesini çıkarıyorsun şimdi bana zeynep ne karışıyo bizim lafımıza dicekler vs dedi ve ilk küfrü orda geldi.bu arada ben konuşmaya fırsat bulamadan nişanı atıyorum bitti dedi. Canıma minnet dedim. 2 gün sonra aradı konuştu özürler mözürler istemiyorum dedim. 1 süre sonra sonra bida. 1 süre sonra ben ameliyat olmuştum geçmiş olsuna geldi babamlarla konuştu sonra özürler bilmem neler. Yaklaşık 1 ay sonra barıştık sanırım
Abisi gil hiç dışarı çıkmazmış plan yapmazmış o yüzdenmiş. Aslında biraz da abisinin evliliğini kurtarıyo heraldediyorum ya benmkini evlatlık alsınlar birlikte yaşasınlar eltim gezmiş olur benmki yeğeniyle sürekli vakit geçirir. E tamam işte
para çalarsın şirketten mi?Nişan atma sonrası küfür konusunda sözler verdi. Ve benm tek isteğim orda herkes kavga edebilir biz ikimizin bir olarak durabilmesiydi dedim biz gerekirse sen para çalarsın şirketten ben de bi bilezik alırım bi şekilde halledilir diyebilmeliydin sen daha dün bir bugün iki karşıma geçtin dedim. Ki sonra yalvarışlar anladım hatamı lar bişeyler. Benm babam sıkıntılı bi adamlar. Napaym bu adama denk geldim ben bile nefret ediyorumlar. Senin hep yanında olmalıydım ve olucam da lar. İşte faso fiso diyorum ya o zaman yemiştim bunları.
Ayakları üzerinde duran kızlarının, maaşı olmayan, babasının verdiğini kabul etmek zorunda ola biriyle evlenmesi tezatlığına ne demeli peki?Ki çözüm zaten benm dediğim gibi oldu bi bilezik ben aldım bi bilezik o annesi gile verdik taktılar kendileri almış gibi. Altın yumurtlayan kaz da şurdan geldi. Babam eğitimli kültürlü kız siz de yokluk içinde değilsiniz fabrikanız var şirketiniz var 60 çalışanım var diyosunuz. E şimdi biz de kendimize değil iki ortak çocuğumuz oluyo onlara istiyoruz yarın öbür gün kendi evlerini alırlar vs dedi. Benm kızım da çalışıyo sizin oğlunuz da işinde gücünde yatırım yaparlar birlikte dedi. Kayınpeder de keşke çalışmasa okutmuşsunuz tamam anladık da ben isterim ki gelinlerim evde oturup çocuk baksın dedi. Babam da biz o kadar emekle getirdik bu hale kendi ofisi var kendi ayağınınn üstünde kimseden para istemez o dedi öyle muhtaç olmadı hiç dedi kendi arabasını aldı iş yerini kurdu. Mübarek altın yumurtlayan kaz yani dediöyle ağır bi laf değildi söyleyişi
Niye şirketten para çalsın eşiniz bilezik için ?Nişan atma sonrası küfür konusunda sözler verdi. Ve benm tek isteğim orda herkes kavga edebilir biz ikimizin bir olarak durabilmesiydi dedim biz gerekirse sen para çalarsın şirketten ben de bi bilezik alırım bi şekilde halledilir diyebilmeliydin sen daha dün bir bugün iki karşıma geçtin dedim. Ki sonra yalvarışlar anladım hatamı lar bişeyler. Benm babam sıkıntılı bi adamlar. Napaym bu adama denk geldim ben bile nefret ediyorumlar. Senin hep yanında olmalıydım ve olucam da lar. İşte faso fiso diyorum ya o zaman yemiştim bunları.
Çalarsın değil ya alırsın işte siz de var yapara çalarsın şirketten mi?
gerekirse mi?
La havle vela kuvvete. Şu mübarek günde ağzımı bozdurtacak senin kocanYa sevgiliyken böyle bi tatil planladık biz sonra hatırladığım kadarıyla laf arası abimler de oraya gelcek dedi. Takılır mıyız aynı otele alalım mı dedi. Ben de saçmalama dedim bitti konu. Nasıl halletti ne dedi de o tatilde aynı ilçede 1 kez bile görüşmek istemeden tatili geçirdi bilmiyorum. Tabi o zaman yeğeni yoktu. Yine sevgili iken pazarları biz takılırdık hiç abisini çağırdığını bilmem. Zaten kendi de diyo ben kızım doğana kadar onlara 1 yada 2 kez gittim falan diye. Küslerdi eltimle bi ara hatta. Nişanlı iken zaten ailesi çok ayıplar etti o yüzden başka konuklarımız vardı tartışacak eltimle de abisi ile de görüşmüyoduk böyle. Çok nadir hadi bi kahve içelim çocuk sevelim derdi. Ne olduysa evlilik sonrası oldu ben de tanıyamamışım belki de.
Nişanlılıkta aileler gerildiğinde ben dik durdum ama o beni suçladı sen ne karışıyosun diye. O zaman b nişan attık işte sonra geldi anladım, hatamı vs düzeldiydi
Hem fikirim o zamanlar güzel gazımı aldılar hep böyle olcak değil herkes ailesini kuruyo elbet bir maaş sistemi olur vslerAyakları üzerinde duran kızlarının, maaşı olmayan, babasının verdiğini kabul etmek zorunda ola biriyle evlenmesi tezatlığına ne demeli peki?
Kendi işi gücü, maaşı olan biri olsa karşınızda aile ile böyle nahoş bir konuşmaya da gerek olmazmış.
Bizim kv ye anne diyodu çocuk o zaman yeni konuşmaya başlamış tabi 1 2 kelime çıkıyo biri anne. bana anne dedi diye seviniyolardı. Çarpık aile ilişkisi. Ben çok söyledim eşime ben olsam alınırım amcam diye sev falan derim dedim. Bzde öyle değil kardeşime de kızım diyorum ben bz öyle alıştık diyodu. Harbiden öyle liseli kardeşine kızım diyoLa havle vela kuvvete. Şu mübarek günde ağzımı bozdurtacak senin kocan"Kızım doğana kadar" ne ya. Hay ne sen olaydın ne kızın. Srnin eltin de bir tuhaf. Benim kaynım olsa çocuguma kızım dese höst derim çocugun bi adı var. Kadın da ne rahat abi. Hiç rahatsız olmuyor mu bublar karı koca bu kelimeden, bu adamın çocuğa bu kadar yapışmasından. Kim olursa olsun anne babanın yerine geçmeye ça-lı-şa-maz. Senin öküzün ağzına kürekle vurmak istiyorum ya.
Düzeltme çalarsın değil alırsın. Şirkette muhasebe bölümü var hiç kimse gidip izinsiz alamaz bilginizeNişan atma sonrası küfür konusunda sözler verdi. Ve benm tek isteğim orda herkes kavga edebilir biz ikimizin bir olarak durabilmesiydi dedim biz gerekirse sen para çalarsın şirketten ben de bi bilezik alırım bi şekilde halledilir diyebilmeliydin sen daha dün bir bugün iki karşıma geçtin dedim. Ki sonra yalvarışlar anladım hatamı lar bişeyler. Benm babam sıkıntılı bi adamlar. Napaym bu adama denk geldim ben bile nefret ediyorumlar. Senin hep yanında olmalıydım ve olucam da lar. İşte faso fiso diyorum ya o zaman yemiştim bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?