Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Onlar çalışıyolar onlara kapanma yok. işini sormayın çok saçma ama bi kılıfını bulmuşlar
Buluyorlar kılıfını işin garip tarafı devlette birşey demiyor eşiniz ile iletişime geçmeyin artık herşeyden vazgeçmiş bir zeynep olun birşey talep etmeyin anlaşmalı şekilde boşanalım altınları eşyalarımı alırım de geç. Madem düzelmiyorsun önümü kapatma herkes yoluna baksın de.

Canım benim çözersiniz inşllah ya bakalım hakkında hayırlısı olsun. Umarım eşin anlar. Aslında çözüm terapi falanda değiş iş ve şehir değiştirseniz çözülür problem kalkar ortadan

Doğru yoldasın. Özlem ağır bastıysa demek başlamış geri adım atmaya. Ya sordun mu netflixi niye değişmiş diye

Adam size mikroskobik bi adım attı diye niye tamam ben de hataliyim diyesiniz canım, üstelik hiç hatanız yokken. Hataliysaniz hataliysinizdir değilseniz değilsinizdir, hatası olmayan birini "tamam sen hep kendini haklı haklı goruyosun" falan diye suçlamak ne demek ya öyle görüyorum çünkü haklıyım?? Ben bunun da bu adamın sizi masaya oturtmak için bi bahane olduğunu düşünüyorum o.masaya oturduktan sonra onun değil sizin hatalariniz konuşulacak, sizi manipüle etmeye çalışacak ben tamamen böyle görüyorum durumu.

Ya cidden benim hatam ne? Eltimi arayıp söylediklerimi yazmıştım çom mu kötü konuşmuşum hakaret mi etmişim anlamıyorum. Cidden sizce benm hatam ne ya? Ona da şöyle bir msj attım

Bi de söyler misin hatalarımı benim? Arkadaşlarımla görüşmeye sen de gel demem mi? Başbaşa tatile gitmek istemem mi? Birinin nikahına düğününe kocamla gitmek istemem mi? Gebelik kontrollerine babasıyla gitmek istemem mi? Ofise tabela yapılcağında kocam olduğu için ondan istemem mi? Küfrettiğini evden kovduğunu annene anlatmam mı? arayıp ya onlarla tatile gideriz yada hiç gitmeyiz diyo ömür boyu böyle olcakmış demem mi? Annenler bana hakaret etse gurursuzluk yapmayacak olmam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence anlattiklarinizda kesinlikle yanlış bi taraf yok. Kocanız ailesini evliliğine bu kadar sokarsa aranızdaki problemler eltinize de sizin ailenize de yansır, kan kusup kızılcık şerbeti içtim mi diyceksiniz? Ben böyle sabit fikirli bi adamın geri adım atacağına inanmıyorum tek derdi sizi eve döndürmek. O yüzden geri atmış gibi yapıyo bence. Ne cevap verdi mesajınıza? Cevap verememistir konuyu başka yere çekmiştir kesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunuza bir kac kere yazdim size bosanin diyemem haddim degil ama bosanmanizda yarariniza gorunuyor adam hala kendini hakli goruyor emin olun hataliydim dedigi kisim tatil olayini bastan kendisinin eltigillerle sizden gizli planlamis olmasi yoksa emin olun onlarla gitmeyi onlari her aniniza kuyruk gibi takmak istemesi ona gore hala hata degil bana bosuna ugrasiyormussunuz gibi geliyor o adam ailesinden kopmaz kopmaz derken zaten kussun yollari ayirsin demiyor kimse ama siz evliginizi devam ettirseniz bile bu evliligi iki kisilik yasayamayacaksiniz gibi geliyor

Sen oturup konuşmak istersen haber ver konusalim Ben tartismak istemiyorum
Fırsat verirsen birbirimizi dinleyerek konusmayi basarabiliriz. Ama benim once senle konuşmaya ihtiyacım var. Bazı şeyleri senle konusup çözmem gerekli. Sonra terapiye devam edip duzeltmek bunlarin tekrarini yasamamak istiyorum.
Demiş. Ama inanın oturup konuşsak. Ben seni seviyorum sen sevmiyo musun hiç mi özlemedin hiç mi sevmedin dicek yani yine çözümle gelmiyo sadece boş boş konuşcak. O yüzden cevap atmadım artk ben de

Doğru ona göee abisiyle yapışık ikiz olması, ama benm abimle görüşmemesi normal doğru diypsunuz.

Doğru ona göee abisiyle yapışık ikiz olması, ama benm abimle görüşmemesi normal doğru diypsunuz.
Abinizle bir sikinti yasamis olsa bir derece normal onunda istegi diyecegim ama sizin anlattiginiza gore oyle bir seyde yok ee hadi kendisi ve ailesi icin cok bagliyiz gibi gosteriyor ee ama az cok aile baglari kuvvetli olan esinin ailesi ilede sikinti yasamadiysa oyle olur ama bu adam bir tek kendi ailesine ve yegen disinda anasina babasina abisine sevgisinden oldugunude sanmiyorum onunki bagimlilik bir tur korku gibi once bunu kabul etmesi lazim o terapilerin ise yaramasi icin

Kendisi aile ilişkileri kopuk olsa, bayramda seyranda kimseyi aramasa, akrabadan uzak dursa zorla el öptürülmesi, bayramda kandilde zorla aratılması konusunda haklılık payı var diyeceğim ama kendisi ailesiyle göbekten bağlıyken, tek bir tatil hakkını bile abisiyle geçirmek isterken, bütçesi bile ortak olup en özel zamanlarda bile babasından izin alamazken aile akrabalık ilişkilerine bu kadar tepkili olması çok ironik.

varsa yoksa abisi kızı ve annesi. Gerisi önemli değil. Cidden anneannesi korona olmuş annesi 1 hafta sonra söylemiş. Bu da 3 4 belki 5 hafta sonra falan aradı geçmiş olsuna. Mesela amcası var sevmez hiç, babası amcası küsler hatta. Ama borç meseleleri var aralarında. Ödeme zamanı geldiğinde babası mı abisi mi kim söylüyosa artık, amcasının iş yerine gidiyo görüşüyo falan. Emirle çalışıyo çocuk yani

Çıkış yolu bulamıyo "evet zeynep tüm şartlarını kabul ediyorum" demek istiyor aslında ama bunu yapabilmesi için babasına başkaldırması lazım halbuki babasının karşısında dirayetli ve kararlı dursa kendini güzelce ifade etse hayatı daha güzel daha kolay olacak karısıyla başbaşa çıktığında içinde gereksiz vicdan azabı oluşmayacak ama baba bunları nasıl sindirdiyse adam hayal bile edemiyor babasıyla konuştuğunu kendini ifade edebildiğini ..psikolojik olara gücü yok o yüzdende hep sen geri adım at istiyor böyle böyle adam olacak...ah bi farkına varsa sadece evliliğini kurtarmak için değil olgunlaşması için psikolojik olarak güçlü bir adam olması için de gerekli inşaallah geç olmadan gözü açılır
Ya bide bişi sorcam -çok zalimce olcak ama bu kayınpederin yakınlarda ölme ihtimali falan var mı yani sağlığı falan nasıl ..gözünü sevem bizi gömer deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…