Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Ya adam koronayı ayakta atlattı ya. 1 gece sadece uyku tutmamış sen düşün
 

Senle konuşmak istiyorum dediği ne biliyomusun zaten. Seviyorum falan diyip hoop yatağa. Oturup konusarak çözmek isteyeceğini sanmıyorum yani. O yüzden ya dinlemeye değişmeye açık gelecek ya da hiç gelmesin. Seviyor anladık ama sadece sevgiyle olmuyor işte.
 
Sizin hatanız daha en başında ben bu adamı evlenince düzeltirim demenizle başlamış kocanın da dediği gibi malzeme bu yani senin için veya bi başkası için asla kendine çeki düzen vermez böyleleri çünkü onlar melek onlar kusursuz hep bi başkaları hatalı zeynep nolur o kocaya geri dönüpte kendine bu kötülüğü yapma.adamdaki tek düşünce gelsinde bi çocuğumuz olsun nasılsa bi daha boşanamaz kafasında.
 
ben de boyle düşünüyorum. attıgı mesajdan anladigim yuzyuze görüşürüm guzel laflar söyleyip ikna ederim kafasinda. somut adim atmadan bu noktadan geri donerseniz iyi olmaz bence.
 
Şimdi yazdıklarımla tepki çekeceğime eminim o yüzden baştan söyleyeyim eşiniz çok çok yanlış davranışları olan ve ciddi psikolojik sorunları olan bir insan. Ama. Siz hata fikrine çok kapalısınız. İlerde görüşeceğiniz psikolog da belki bunu size söyleyecek belki bir ilişkide yüzde yüz mükemmel insan yoktur. İlişkiniz için çaba sarfetmek, iyileştirmek istiyorsanız hep ben haklıyım sen hep hatalısın tavrınızı esnetmemiz gerek. Terapinin amacı da bu zaten insanın farketmeden ya da bilinçli olarak yaptığı yanlışlardan vazgeçmesini sağlamak. Siz de eşinizden bunu bekliyorsunuz zaten. Bu genel geçer şeyler de olabilir, ilişkinizin dengesini bozan şeyler de olabilir. Biz tabi buraya yazdığınız kadarını biliyoruz ve ben sizi haklı buluyorum. Ama hata fikrine bu kadar kapalı olmayın bence.
 
Ama hata olatak gördüklerini ilk terapide sıraladı. Bunlar çok saçma değil miydi? Belki detay vermemişimdir yine yazıyım.
1. El öptürme muhabbeti detayını yazmıştım.
2. Zeynep aile büyüklerini özel günlerde arıyo bu iyi bişey ama ben aramayı sevmiyorum kendi dayımı annenemi de aramyrm bu sorun oluyo aramızda
3. Ben zaten çok stresli bi işte çalışıyorum akşam gelince spora gidiyorum ki stres atayım zeynep engel olmaya çalışıyo. ( şöyle açıklym bunlar 6 gün çalışıyo bi pazar evdeyiz o da yasak. Ekim kasım gibi yasaklar gelince dışarı çıkabilceğimiz 5 gün kaldı bunun da 1 günü ailelere gitmek zorundayız diyodu fix dayatması. Diğer 4 sporu yemeği hazirladı etti yedi duş aldı saat 11 en erken. Yani hiç görüşmüyoduk ben de arada arkadaşlarla buluşcağımızda yada canım çok sıkkın olduğunda bugün gitmesen spora, bu hafta 3 gün git nolcak diyodum. Neymiş ben sporuna engel oluyomuşum.)
4. Ben sigarayı bırakmak istiyodum bırakcam demiştim ama becetemedim her hafta kavga ederken bırakamadım. Bana söz verdi ama tutmadı diyo
5. Kavgalarımızı annesine ve 3 yakın arkadaşı var onlara anlatıyo whatsapp konuşmalarını gördüm dedi. (valla anlatmasam patlicak içimde fikir almaya falan anlatıyodum burda olduğu gibi)
6. Bu son tatil olayında beni ezip eltisini aradı diyo. Onu da anlatmıştım arayıp kötü bişey demedim ki zaten öyle tatlış ki eltim ben senin ablan sayılırım biz kadın kadına birbirimize destek olmalıyız bu iki kardeş bizi mahvetmesin diye falan derdi hep.

Bu kadar benden şikayetleri ama ben hla ben hata yapmışım diyemiyorum valla hangisinde gerçekten evden kovdurcak kadar büyük hata yapıp sinirlendirmiş olabilirim ciddi ciddi soruyorum. Az çok benm sorun olarak gördüğüm şeyleri de biliyosunuz. Ciddi sorunlar var benm gördüğüm ki daha anlatmadıklarım da var tabi ki.
 
Tatlış tabi ki şakaydı iki yüzlülüktü yaptığı
 
Bida okudum da sigara konusunda hatalıyım ama ona karşı değşl kendime söz vermiştim ben astımım var bırakcam diye. Kendime karşı hatalıyım ama bu bi bağımlılık bırakamadım valla
 
Söylediğiniz gibi konularınızı az çok biliyoruz ve size hak veriyoruz elbette ama sorun şu ki biz olaya sizin bakış açınızdan bakıyoruz her halükarda. Mesaj da söylediğim gibi siz tabi ki böyle ufak tefek şeyler için bu tepkileri haketmiyordunuz. Hatta ben büyük ihtimal sizin kadar dayanamazdım bile. Benim söylemek istediğim şu an ilişkinizi düzeltmek adına emek sarfediyorsunuz. O yüzden ben yüzde yüz haklıyım karşımda ki yüzde yüz haksız gibi dar kalıplara sokmazsanız ilişkinizi geliştirebilirsiniz
 
Ben bu yazılanlarda hakettiğiniz bişey görmedim. Ufak konular yani aize vakit ayırmasını isteyebilirsiniz ailenizle dertleşebilirsiniz sadece arkada iz bırakmayın. Sigara bırakmak zordur sizin suçunuz değil. Ben sadece eltiyi aramanızda hata bulmuyorum sinirle herşeyi söylediğiniz için okların size çevrildiğini düşünüyorum. Eltinize “ abla ben başbaşa gitmek istiyorum nerden çıktı bu fikir sana sormak istedim sonra eşimle konuşucam birlikte gidilcekse gelmeyi düşünmüyorum ben ayrı giderim gerek yok sürekli görüşüyoruz zaten tarzında konuşsaydın seni laflarınla vuramazlardı. Ben sizi anlıyorum benim görümcem kaynanamda yapışık ikiz çanta gibi sürekli birlikte olmak istiyor daral geldi o kadar çok dilimin ucuna geliyor ki senin söylediklerni söylemek “gidin siz göbeğiniz birmi kesildi herkesin ayrı hayatı var istemiyorum vs vs. Ama bunlar beni kötü göstericek. Yinede herşeye rağmen ben sizin o lafları hakettiğinizi düşünmüyorm. T
 
Eğer evet tatilden haberim var vs deseydi öyle konuşurdum ama aaa ne tatili beni zaten adam yerine koyup söylemezler siz kavga mı ettiniz sesin kötü falan diyince aldandım. Eşimden dert yandım aslında ona bi laf etmedim ama kırk yılda bi dışarı çıkarcaktı kocası hevesi kırıldı tabi o yüzden nasıl lanse etti nasıl anlattı kim bilir
 
Benim sende hata olarak gördüklerim ,
1.Sigarayı bırakıcam diye söz vermen.Bak sigarayı bırakmaman demiyorum öyle beleşten Söz vermemeliydin bu ne kadar basit gibi görünsede aslında yapması zor bir olay bu sözün karşılığında o sana ne verdi mesela ?
2.Whatsap mesajlarını yakalatman eminim çok kırılmıştır kendi içimizdeki sorunları başka birine anlatıldığını görmek şahsen beni çok kırardı
Bence başka hata yok elti aranmalıydı kayınvalidede öyle hepsi yerinde ve dozundaydı Bazen açık net durmak aile içindeki geleceğin için önemlidir bak kayınvalide ne demiş bundan sonra en ufak bişey desek sorun olur Seni diğer gelin gibi ezemeyeceğini sindiremeyeceğini anladı..bin kere de tavır yapsan,ima etsen ,kocana ağlansan şu olguyu kayınvalidenin kafasına sokamazdın.Normalde eltini aramana bu kadar çok takılmazdı ama sen onu aramakla hem yalanlarını ortaya çıkarttın hemde planlarını bozdun o yüzden hazmedemedi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…