- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.541
Canım yarın bildirim günü yanlış hatırlamıyorum değilmi ?canım yanlız ağır spor değil mesela kollarını oynat ellerini oynat ayaklarını oynat çık yürü yeter zaten çok ağır sporluk kilonuz yok hafif olsun devamlı olsun haftanın 2-3 günü olsun yeter
Çok hafif bi yemek olmuş canımBugün akşam yemegimde et sote salata yoğurt ve büyük bir tabak pilav
HoşbuldumYeni katılan arkadaşlar var galiba ben bu ara girmedim kaçırdım hepiniz hoşgeldiniz kızlar
Geçmiş olsun benimde 4.5 aylık bebeğim çok öksürüyorSende mi canım ya benim kız bide hep hasta oluyo ben o yüzdende biraz salıyorum fazla yazamıyorum
HoşgeldinHoşbuldum
Evet bildirim günüCanım yarın bildirim günü yanlış hatırlamıyorum değilmi ?
Sanada çok geçmiş olsun canım ya ben kızıma ballı zencefil verdim iyi olur inşallah seninki daha küçük ama bilmemki ona versen olurmuGeçmiş olsun benimde 4.5 aylık bebeğim çok öksürüyorinş iyi olur küçük kızımda hasta ay çocuklar hasta olunca dünya duruyor resmen
Ağır gelir bal verilmiyor zatenSanada çok geçmiş olsun canım ya ben kızıma ballı zencefil verdim iyi olur inşallah seninki daha küçük ama bilmemki ona versen olurmu
Ay varya bana ne oldu hiç bilmiyorum. 1 dikkat etsem 5 dikkat etmiyorum şimdiye baya kilo vermiştim ama çocuk ev koca stresEvet bildirim günü
Bu arada kalori hesabı yapmaya başladım böyle daha iyi oluyır sanki.
Olur bitanem olur onun hasta olması srnin hatan değilki allah şifa versin inşallah kuzunaAğır gelir bal verilmiyor zatenbende zencefilli ıhlamur elma kabuğu felan çay yaptım ondan verdim biraz. Bol bol emzircem artık emiyo zaten.
Ama el kadar çocuk niye öksürüyor nasıl hasta ettim anlamadım
bizde de aynı şey yeni oldu atlattık, öksürük şurubu verme canım bazı doktor yazıyo, 6 ay önce kesinlikle verilmiyo, balgamı arttırıyor, bebek balgam çıkaramayacağı için daha kötü oluyormuş, ben ıhlamur çayı ile elma armut suyunu ılık ılık verdim boğazına iyi geliyor, sadece ıhlamur çayı içerse ılık ılık ver bizimki tek başına içmediği için meyve suyu ile verdim hep faydasını gördük, burnunu açık tutmak önemli ventolin buhar verip deniz suyu burnu çektirmek işe yarıyo, terleyip soğumak hasta ediyo bizim oğlanı, hiç bitmiyo sıkıntılar, çoook geçmiş olsunGeçmiş olsun benimde 4.5 aylık bebeğim çok öksürüyorinş iyi olur küçük kızımda hasta ay çocuklar hasta olunca dünya duruyor resmen
Yok canım vermem zaten doktora götürmedim aynen ıhlamur felan çay yaptımbizde de aynı şey yeni oldu atlattık, öksürük şurubu verme canım bazı doktor yazıyo, 6 ay önce kesinlikle verilmiyo, balgamı arttırıyor, bebek balgam çıkaramayacağı için daha kötü oluyormuş, ben ıhlamur çayı ile elma armut suyunu ılık ılık verdim boğazına iyi geliyor, sadece ıhlamur çayı içerse ılık ılık ver bizimki tek başına içmediği için meyve suyu ile verdim hep faydasını gördük, burnunu açık tutmak önemli ventolin buhar verip deniz suyu burnu çektirmek işe yarıyo, terleyip soğumak hasta ediyo bizim oğlanı, hiç bitmiyo sıkıntılar, çoook geçmiş olsun
Bende saldım öyle aynen ama şimdi sıkı yapıcam eşim yurtdışına gitti dün o gelene kadar kaçamaksız yapıcam inşAy varya bana ne oldu hiç bilmiyorum. 1 dikkat etsem 5 dikkat etmiyorum şimdiye baya kilo vermiştim ama çocuk ev koca stres
Evet canım ya ama orucluydum gözüm döndü resmenhaftayı sağlam kapattım diyosunn
aynen canım o hepimizin başında var stres topu gibi olduk Allah sonumuzu hayır getireAy varya bana ne oldu hiç bilmiyorum. 1 dikkat etsem 5 dikkat etmiyorum şimdiye baya kilo vermiştim ama çocuk ev koca stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?