- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.501
canım yanlız ağır spor değil mesela kollarını oynat ellerini oynat ayaklarını oynat çık yürü yeter zaten çok ağır sporluk kilonuz yok hafif olsun devamlı olsun haftanın 2-3 günü olsun yeterTamam inşallah diyet yapma konusunda sıkıntım yok zaten rahatsızlığımdan dolayı çok su içmem gerekiyo teksorunum spor yapamıyorum
Aynen senle aynı durumdayım ben kilo almadım ama hiç vermedimde moralim bozuldu saldımGünaydın herkese uzun zamandır yazamadım geçen tartıldım 66 kilo gelmiştim tartıda 67 görünce moralim alt üstü oldu bıraktım ha bre yedim şimdi tekrar devam edicem desteğinizle kızlar
Eylem çok iyisin ya maşallahşimdi çektim
sağol canımmmmEylem çok iyisin ya maşallah
Benim bugünlerde motivasyonum yerlerde
canım çok iyi yaa maşallah o kadar kısma pilavıda ye arada 3-5 kaşıkda olsa herşeyden vitamin almamız lazım hemde sende emziriyorsun şeyma gibi aman herşeyden tüm gıdalardan ye paketliler hariçbu akşam aylar sonra ilk defa pilav yedim, ekmek yemediğim için telafi edilebilir diye düşündüm, 2 haftada 1 kilo verdim bence iyi bir ilerleme üstelik sadece tatlı kek börek keserek verdim bu bir kiloyu, emzirdiğim için ayda 2 kilo ideal, zayıflamışşın kelimeleri çevreden gelmeye başladı, son 3 ayda 6 kilo gitti, hepsi gitcek inşaallah
canım ama çok az yemişsin gibi geldi bana?Slm arkadaslar gunun ozeti:
SAbAh
1 kepekli ekmek arasinda yarim kibrit kutusu kadar peynir ve 2 bardak cay
ARA
Nescafe
ÖGLE(14.00)
2 tabak hatta biraz fazla pirasa yemegi pirincsiz
Aksam ogunum yok fazla yedigim icin cezaaa sadece 18.00 de 2 kasik pilav okadarcik insallah acikmamm
maşallahhhhhh bravoooooo süpersinnnnnBugünkü menüm sabah 7 de 2bardak şu 1kase yoğurt 10:30 da önce ballı sirkeli çay sonra peynir 5.6 zeytin domates salata yeşil biber 1 galeta şekersiz çay sınırsız 12:30 3 kayısı 2 ceviz tabiki su 14:00 gibi 2 parça kırmızı et yeşil salata 1 galeta tabiki suu tabiki aralarda yeşil çay ıhlamur 17 gibi 1 muşmula oğlumun dondurmasından 1 ısırık (napıyım buhafta hiç tatlı yemedim bide regl günlerim) birazdan 7 gibi nohut yiyecem yoğurtla 1 galeta vee 9 gibi 1 meyve var mandalina yada greyfurt sınırsız çay yada su hee birde 40 dk yürüş 50 mekik Jimlastik hareketleri ehh artık daha ne olsun
Hiç veremedim aynı kaldım gr oynamadı hatta bazen 100-200 gr fazla çıkıyosağol canımmmm
motiven neden düştü ne güzel başlamıştın canımmmm???
maşallahhhhhh bravoooooo süpersinnnnn
maşallahhhhhh bravoooooo süpersinnnnn
canım ya kusra bakma.. çocuk hastalandı .. dün öğleden sonra izin alıp çıktım..nerdeee inşallah 54 e düşersem fit olacağıma bende inananacam
bende seni merak ettim canımmmmm
olsun canım sıkma canını ne zaman müsait olursan o zaman koy çocuğun neyi var tatlım geçmiş olsunnnnnncanım ya kusra bakma.. çocuk hastalandı .. dün öğleden sonra izin alıp çıktım..akşamda onunla ilgilendim fırsatım olmadı.. inş en kısa zamanda çekip koyacağım:)
sağol canım.. nezle olmuştı.. sonrada karnım ağıyor falan demiş etüt te öğretmenine.. bende işi şansa bırakmıyım dedim. enfeksiyon falan olur diye.. izin alıp gittim.. tahlili yaptırdık şükür bişi çıkmadı..olsun canım sıkma canını ne zaman müsait olursan o zaman koy çocuğun neyi var tatlım geçmiş olsunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?