- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.561
hiç az olurmu eksi eksi aynı kalmasından artı olmasından çok daha iyidir bravo tebriklerrrrrrIlk bildirim benden gelsin 72.6 azıcık vermisim ama olsun o bile sevindirdi beni sabah yürüyüş de yaptım 100 de mekik
öncelikle hoşgeldiniz sizide şimdi ekliyorum boyunuzu ve 2015 son bildirimimizde olmak istediğiniz kilonuzu yazın bekliyorumKilo bildirimi baslangic 72,2 bugun 71,9 giden 300 gramcik..hedef 68..Zayiflyorumm...
bir kilo vermisim bayanlar 101 kilo geldm sabah. benim cokkk fazlaligim varilk resim benden gelecek heralde az sonra koyacam inşallah
olsun bak 1 kilo vermeyi başarmışsın demekki 10 kiloda 20 kiloda verebilirsinbir kilo vermisim bayanlar 101 kilo geldm sabah. benim cokkk fazlaligim var
Ah ah 56 yı görmek çok uzak gibi geliyor bana yaaaaabenimde daha öncede dediğim gibi 56.6 oleyyyyyyy azda olsa azaldımmmmm çok sevinçliyimmmmmm
kendime halay göndereyim ayolllll
GünaydııınGünaydın arkadaşlar :) 66.200 de benden bugün :)
Evet 1.3 kadar verdim :)Günaydııın
Vermişmisin ?
Hosbulduk..boyum 161cm son bildirim kilom 68 biraz ütopik gibi ama yinede boyle iste..öncelikle hoşgeldiniz sizide şimdi ekliyorum boyunuzu ve 2015 son bildirimimizde olmak istediğiniz kilonuzu yazın bekliyorum
Evet 1.3 kadar verdim :)
TeprikleeeeeeerrrrrEki Görüntüle 1695092 Q sonuç 66,7 den 64 , 7 ye
Teşekkür ederim daha çok kilolar verelim hep birlikte inşallahMaşallah
Şu kalori hesabını hiç yapamam maşallah sanaKahvaltım
1 dilim t.b ekmeği
Dil peyniri 15 gr
Yarım yumurta haşlanmış
1 snikers çikolata
Toplam: 354 kcal
Allah kabul etsin telafi edersinEvet canım ya ama orucluydum gözüm döndü resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?