- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.521
Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin canım ben uzun uğraşlar sonunda ikizlerimi kucağıma aldım şükürler olsunkızlar çoğunuzun çoluğu çocuğu var bişey sorucam adetime 1 hafta kala kanda betahcg yaptırdım 0.700 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptır dediler adetime 4 gün kala yaptırdım yani bugün 0.1 çıkmış yani negatif ama anlamadığım bu değer neden 0.700de kalmadı da 0.1e düştü zaten gebeliik olsaydı değer 0.700ü çoktan geçerdi ama benim anlamadığım değer neden aynı kalmadı da düştü
canım o yumurtlama aralığında falanda biraz yükseliş gösteriyor o arada kan değerine bakıldıysa ondan kaynaklanmıştır o aralık geçincede inmiştir bende zamanında çok ilgiliydim bu konularla hatta yumurtlama dönemine dikkat ettim ovulasyon testleri getirttim o tarihlere dikkat ettim çok şükür Rabbin fazla bekletmedi darısı başına canımcımkızlar çoğunuzun çoluğu çocuğu var bişey sorucam adetime 1 hafta kala kanda betahcg yaptırdım 0.700 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptır dediler adetime 4 gün kala yaptırdım yani bugün 0.1 çıkmış yani negatif ama anlamadığım bu değer neden 0.700de kalmadı da 0.1e düştü zaten gebeliik olsaydı değer 0.700ü çoktan geçerdi ama benim anlamadığım değer neden aynı kalmadı da düştü
oo tebrikler canım maşallahhhh gelsin halayınnnnnnnn66.4 :) belki yarın bildirim yapamameylemsevcan
çatlatma iğneside yükseltiyor diye biliyorum beta hcg yi..8 aydır düşünüyorum aslında çatlatna iğnesi olmuştum ile yaramadı demekki tekrar doktora gidicem
hoşgeldin aramıza
Ben buhafta kilo bildirimi yapmıycam 1 haftadır diyetteyim hiç tartılmadım regliyim şişkinliğim var oyüzden motivem düşmesin diye tartılmıyorum bidahaki bildirimde paylaşım yaparım inş. Azimli vee Kararlıyım kilo vermiş olarak döneceğime inanıyorum buhafta olmadımı yılmak yoksonraki hafta kesin olacakKKK. ..
Bugün akşam yemegimde et sote salata yoğurt ve büyük bir tabak pilav
Sende mi canım ya benim kız bide hep hasta oluyo ben o yüzdende biraz salıyorum fazla yazamıyorumAynen senle aynı durumdayım ben kilo almadım ama hiç vermedimde moralim bozuldu saldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?