Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın kızlar
Sabah kahvaltım
2 dilim tam b. Ekmeği
25 gr tel peynir
Çeyrek domates-1 küçük salatalık
1 tane şeker ilavesiz tadella
Toplam:297 kalori

Bundan sonra kalori hesaplıycam yapcak bişey yok

kızlar çoğunuzun çoluğu çocuğu var bişey sorucam adetime 1 hafta kala kanda betahcg yaptırdım 0.700 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptır dediler adetime 4 gün kala yaptırdım yani bugün 0.1 çıkmış yani negatif ama anlamadığım bu değer neden 0.700de kalmadı da 0.1e düştü zaten gebeliik olsaydı değer 0.700ü çoktan geçerdi ama benim anlamadığım değer neden aynı kalmadı da düştü

Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin canım ben uzun uğraşlar sonunda ikizlerimi kucağıma aldım şükürler olsun
Sonuç belki adetine dahacok yaklaştığı için düşmüştür ama sen bunlara takılma bu ay olmadı gelecek ay olacak inşallah de tabi ne kadar dir istiyorsun bilmiyorum

canım o yumurtlama aralığında falanda biraz yükseliş gösteriyor o arada kan değerine bakıldıysa ondan kaynaklanmıştır o aralık geçincede inmiştir bende zamanında çok ilgiliydim bu konularla hatta yumurtlama dönemine dikkat ettim ovulasyon testleri getirttim o tarihlere dikkat ettim çok şükür Rabbin fazla bekletmedi darısı başına canımcım

Ben buhafta kilo bildirimi yapmıycam 1 haftadır diyetteyim hiç tartılmadım regliyim şişkinliğim var oyüzden motivem düşmesin diye tartılmıyorum bidahaki bildirimde paylaşım yaparım inş. Azimli vee Kararlıyım kilo vermiş olarak döneceğime inanıyorum buhafta olmadımı yılmak yok sonraki hafta kesin olacakKKK. ..

Öğlen yemeği ve ara öğün
1 kepçe çorba
1 tane patatesli börek
1 küçük muz
1 küçük kase üzüm
Çeyrek trabzon hırması
2 tane kuru medine hurması
Üzerine 1 sade maden suyu

Toplam:390 kcal

Bu saate kadar toplam 687 kcal aldım 50 mekik 20 bacak hareketi yaptım
Birde dışarda gezdim ama baya yavaş çocuklarla olunca onu yürüş olarak görmüyorum o yüzden
Bakalım yarın ne çıkacak

Vermeliyiz bu kiloları

Selam arkadaslar...bugunun ozetini geciyorum...sabah yatim pogaca,1 dilim ekmek 4 zeytin ,beyaz peynir...ara yok...ogle 3 kadinbudu kofte patates puresi, kase corba...ara yarim portakal,1 elma...ara turk kahvrsi1 tutku...aksam 1 kase corba,yarim tabak bulgur pilavi...1muz. Zayifliyorumm..

Bugünkü menüm sabah 7o 2bardak su 1kase yoğurt 10:00 gibi sirkeli ballı çayım yarım saaat sonra k.k.peynir birlokma Eskikaşar 5.6 zeytin domts, salata,yeşil biber 2 galeta sınırsız (şekersiz)çay... 12:30 2 kayısı 2 ceviz 13:00 gibi şekersiz duble Türk Kahvesi
14:30 gibi yarım tabak etli nohut 1 galeta 1kase yoğurt
Aralarda yeşil çay ve 1lt limonlu salatalıklı kabuk tarçınlı su(gün içinde gidip gelip tüketiyorm)18:00 gibi 2 muşmula
19:00 kahvaltı yaptım peynir 3.4 zeytin 2dlm pastırma dmtes salata 2 galeta tabiki çay
9ogibi 1 mandalina yerim

Akşam yemeğim
1 porsiyon balık
Turşu
Trabzon hurması

Toplam:242 kcal
929kcal günü kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…