Fuzul ev tarzı bir yerden alamaz mısınız. Hem faiz yok hem kura size çıkana kadar birikiminiz devam eder. Vazgeçerseniz paranızıda toplu bi şekilde çekersiniz.28 yaşındayım. Memurum. Maaşım 12 bin civarı kiradayız. Ev sahibi olmsk istiyorum. Ama bu konuda kendimi geç kalmış hissediyorum. Birikmiş bir miktar var elimde ama ev almaya yetmiyor. Evler almak istediğimiz semtte 1.2 milyon en az ne yapacağım bilmiyorum. 250 bin yapabildim 4 senedir çalışıyorum. Ama ben biriktirdikçe ev fiyatları uçuyor gidiyo
Hiç inanamayin bu fuzul ev felan kardeşim girdi rezil oldu koyduğu para pul oldu vazgecersende 18 bin kadar dosya masrafını vermiyolarFuzul ev tarzı bir yerden alamaz mısınız. Hem faiz yok hem kura size çıkana kadar birikiminiz devam eder. Vazgeçerseniz paranızıda toplu bi şekilde çekersiniz.
Bence elinizdeki para ile yatırım yapın ev işini 5 sene içinde alCak gibi düşünün. Arsa alın ya da başka yatırım araçları var onlarla paranızı arttırın. Yoksa memur maaşı ile bu ekonomik durumda zor. Ev almanın yaşı da yok zaten, kirada bütün evler sizin o kadar dert edinmeyin.28 yaşındayım. Memurum. Maaşım 12 bin civarı kiradayız. Ev sahibi olmsk istiyorum. Ama bu konuda kendimi geç kalmış hissediyorum. Birikmiş bir miktar var elimde ama ev almaya yetmiyor. Evler almak istediğimiz semtte 1.2 milyon en az ne yapacağım bilmiyorum. 250 bin yapabildim 4 senedir çalışıyorum. Ama ben biriktirdikçe ev fiyatları uçuyor gidiyo
merhaba çoğu kişiye aynı öneriyi yapmışımdır. youtube da Cihat Çiçek var. onu dinleyin eminim kısa sürede ev sahibi olursunuz.28 yaşındayım. Memurum. Maaşım 12 bin civarı kiradayız. Ev sahibi olmsk istiyorum. Ama bu konuda kendimi geç kalmış hissediyorum. Birikmiş bir miktar var elimde ama ev almaya yetmiyor. Evler almak istediğimiz semtte 1.2 milyon en az ne yapacağım bilmiyorum. 250 bin yapabildim 4 senedir çalışıyorum. Ama ben biriktirdikçe ev fiyatları uçuyor gidiyo
Bence elinizdeki para ile yatırım yapın ev işini 5 sene içinde alCak gibi düşünün. Arsa alın ya da başka yatırım araçları var onlarla paranızı arttırın. Yoksa memur maaşı ile bu ekonomik durumda zor. Ev almanın yaşı da yok zaten, kirada bütün evler sizin o kadar dert edinmeyin.
Evler almak istediğimiz semtte 1.2 milyon en az ne yapacağım bilmiyorum. 250 bin yapabildim 4 senedir çalışıyorum. Ama ben biriktirdikçe ev fiyatları uçuyor gidiyo
Bence borca girmeyin birikim yapmaya devam edin 2 yıl geç olsun ama sağlıkla rahatlıkla olsun Bnm fikrim28 yaşındayım. Memurum. Maaşım 12 bin civarı kiradayız. Ev sahibi olmsk istiyorum. Ama bu konuda kendimi geç kalmış hissediyorum. Birikmiş bir miktar var elimde ama ev almaya yetmiyor. Evler almak istediğimiz semtte 1.2 milyon en az ne yapacağım bilmiyorum. 250 bin yapabildim 4 senedir çalışıyorum. Ama ben biriktirdikçe ev fiyatları uçuyor gidiyo
hayır böyle söylemeyin, peşinat için hiç de az para değil. şöyle anlatayım konu sahibi de anlasın, ben bunları Cİhat ÇİÇEK den öğrendim youtube dan.Dört yıl para biriktirmek için çok uzun değil mi? Kredi çekip alsaydınız şimdiye yarısı biterdi. 250 bin peşinat bile olmaz artık nerdeyse.
Üzüldüm sizin için, inşallah nasip olur gönlünüze göre bir ev.
4 yılda 250 bin biriktirebilmiş, 2 yılda 150 daha koyar üstüne. O arada ev fiyatları ikiye katlar yeniden. Bu şekilde para biriktirmek çok anlamsız olur.Bence borca girmeyin birikim yapmaya devam edin 2 yıl geç olsun ama sağlıkla rahatlıkla olsun Bnm fikrim
İlla almak istiyorsanız borcun altına girin
benim kafadaymış kuzeniniz, keşke Türkiyede olsam da yapabilsem...Konu sahibi illa oturacaginiz evi almak zorunda değilsiniz, krediyle makul bir ev alın kiraya verin , evin değeri seneler içinde artacak maaşınız da artacak , ileride o evi satar oturacağız evi alırsınız, benim kuzenim bu şekilde 3 tane ev aldı, kirası krediyi karşılar oldu evlerinin , cebinden az para çıktı şu anda evleri satsa milyoner
kesinlikle haklısınız. borca girmeden olmaz ve en büyük yatırım evdir.İlk küçücük bir ev almıştım krediyle sonra onu datip krediyle şimdiki evini aldım. Aksi takdirde alamazsınız. Şimdi birikim yapmak neredeyse imkansız. Bir an evvel bir ev bulup alin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?