- 12 Ekim 2017
- 278
- 334
- 23
- 40
Çok haklısınız gerçekten annesiyle tanıştık beni gerçekten sevdiğini hissettim,adeta melek sürekli evlenin diye baskı yapıyordu. Ama dün bu söylediklerimi annesine söylemiş gelinin böyle böyle diyor diye kadının ses kaydını dinletti bana şok oldum. O kadar ters karşılamış ki en son e ne demeye evlenmek istiyor,babasının evinde otursun,ben sana su getirtmedim elin kızına hizmet et diye mi diye bi cümle kurmuş. Sanki beni annem babam paşaya hizmet etsin diye doğurdular. Yeminle annemin evinde daha rahatım şimdi nöbetten çıktım yorgunum diye kıyamaz annecim kahvaltıyı hazırlar beni bekler. Bunu diyince de seni onlar şımartmış oluyor.
Konu sahibi peki sevgilin erkek olarak ne yapacakmış? Onun görevi neymiş?
Damızlık aygır olarak kendine iyi baktırıp üremeyi düşünüyor bence.. Saraylı validesi buyurdular ya bunun için yetiştirmiş..
Hiç gocunmuyorlar da damızlık olmaya.
yuhhh gercekten yuhhÇok haklısınız gerçekten annesiyle tanıştık beni gerçekten sevdiğini hissettim,adeta melek sürekli evlenin diye baskı yapıyordu. Ama dün bu söylediklerimi annesine söylemiş gelinin böyle böyle diyor diye kadının ses kaydını dinletti bana şok oldum. O kadar ters karşılamış ki en son e ne demeye evlenmek istiyor,babasının evinde otursun,ben sana su getirtmedim elin kızına hizmet et diye mi diye bi cümle kurmuş. Sanki beni annem babam paşaya hizmet etsin diye doğurdular. Yeminle annemin evinde daha rahatım şimdi nöbetten çıktım yorgunum diye kıyamaz annecim kahvaltıyı hazırlar beni bekler. Bunu diyince de seni onlar şımartmış oluyor.
Yardım edeni o kadar eder tabi de kadının işi olarak görmeyip yapanı harikalar yaratıyor vallahi. Ben şahidim yıllardır. Hem de bir değil bir çok erkek gördüm öyle.
Ben anaerkil bir sülaleden geliyorum.ya benim tanıdığım en ev işini kadın işi olarak görmeyen adam buydu, yapmıyor mu yapıyor ama komutla. yahu be adam eve geldik aynı anda içeri girdik, ben yemeğe mutfağa giriyorsam gel sen de bişeyin ucundan tut. yani 3 yaşında mısın? düşünemiyor musun???? hele bir de şimdi "yapacaksan sen yap yapmayacaksan ben yaparım" zırvalığını çıkardı ki çok sinirliyim bu konuda. yaptığı yemekler sadece ızgara et-tavuk-balık vs. her gün bunlar yenmeyeceğine göre bu evde sebze pişmek zorunda. geçen gün kabartma tozunun yerini sordum , kalkıp salondan geldi gösterdi diye dırdır yaptı ya!!! yemeğin altını kapattım, yemek falan yok git ne istiyorsan onu ye diye oturdum. bir sürü kavga gürültü
4. senemiz evleneli bu da yeni çıktı. onu kocam olarak değil ev arkadaşım olarak görüyormuşum, ben çalışırken onun oturmasından rahatsız oluyormuşum, o yüzden işi olmasa da iş çıkarıyormuşum ki sırf o oturmasın. oturmasın zaten aynı anda giriyorsak eve kalksın bir işin ucundan da o tutsun, yarım saatte bitirip birlikte oturalım...
ha bu arada benim eş bütün arkadaş eş dost konu komşu içinde en ev işini sahipleneni. sen nasıl bir yerde yaşıyorsun o erkekler nereye gizlenmiş yaaaçevremde azıcık olsa çabamın arkası dolacak
İnşallah hep böyle devam ederler. Kayınvalidem çok iyi yetiştirmiş ama ben evde iş yaptırdığımı söyleyince pek hoşuna gitmiyor :) bi kere pazarda kurutmalık biber aldık bi torba. Eşim taşıdı torbayı arabaya kadar haliyle. Eve gidene kadar kayınvalidem söylendi oğlum taşıdı o ağır torbayı filan . Sinirlendim. Ben mi bu halimle taşıyayım dedim erkektir yapacak tabi dedim. (hamileyim) sustu. Bazen de böyle oluyo işte. Eşim her işi yapar sağolsun ama anacığı ona kıyamıyo:)Kesinlikle yetiştirme ile alakalı..
Kv biz daha nişanlıyken "yapacaksın tabi" derdi eşime.. Hiç aksini söylediğini bilmem.
Haftasonu cam silinecek derdim salonun fransız camı ve balkon camı onundu. Arka camlar benimdi. 1 saatte bütün evin camları silinmiş olurdu. Hamile kalınca komple onun oldu. Şimdi de "sen çıkma ben yetişirim" der.
Tek başıma başlasam en az yarım günümü alır. Kadına yazık günah değil tabi bencil heriflere göre.. Hatta hiç unutmam cam silerken "aşkım komşular bakıyor" demişti "ne güzel işte aşkım özeniyorlardır, kıskanıyorlardır evin hanımını" demiştim..
O kahveyi öğrenmesi çok iyi bir şey dimi? Benim eşim de yapamazdı ilk zamanlar şimdi biliyor
Merhaba kk üyeleri;
Özellikle evli üyelerin yorumlarını daha çok merak ediyorum. Sorum açık aslında,erkek arkadaşımla ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor.Geçen gün laf arasında sofrayı kurarken kaldırırken yardım edersin heralde bi cümle kurdum. O günden bugüne uzlaşamıyoruz bu konuda.
Açık açık böyle bi beklenti içine asla girme o senin görevin dedi. Savunması da,işte bütün gün yorulucam,kafam sürekli dolu evde huzurla oturmak istiyorum. Bu arada beyimiz çalışan kadın istiyor onu belirtiyim. Tamam benim işim onunkisine göre daha rahat,onun işi biraz riskli. Ama bende bütün gün işte olucam sonuçta birbirimize yardımcı olmak varken niye tek bi kişiye yıkalım bütün işi diyorum, bu seferde senin bunları zevkle yapmann,evine bakman gerekir diyor. Baya diretmeme rağmen geri adım atmıyor ben öyle bi erkek değilim diyor. Baya iş ayrılığa kadar geldi bende düşünücem dedim.
Şimdi sorum şu;evet düşünceleri beni dehşete düşürdü(benim erkek kardeşim var şimdiden alıştırıyorum onu böyle bi öküz olmasın diye sofrayı biz kurduysak o kaldırır mesela), ondan yardım beklemek çok mu ütopik ,erkeklerin doğası mı böyle yoksa eşeleriniz size yardım ediyor mu? Ve ilerde ben tatlı dille yavaş yavaş bişeylere alıştırabilir miyim?
Merakla bekliyorum yorumlarınızı.
Ben anaerkil bir sülaleden geliyorum.Annemin akrabası var erkek, gelin size şunu pişireyim diye evine çağırıyor gidiyoruz, karısı da bi köşede oturup izliyor.
Merhaba kk üyeleri;
Özellikle evli üyelerin yorumlarını daha çok merak ediyorum. Sorum açık aslında,erkek arkadaşımla ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor.Geçen gün laf arasında sofrayı kurarken kaldırırken yardım edersin heralde bi cümle kurdum. O günden bugüne uzlaşamıyoruz bu konuda.
Açık açık böyle bi beklenti içine asla girme o senin görevin dedi. Savunması da,işte bütün gün yorulucam,kafam sürekli dolu evde huzurla oturmak istiyorum. Bu arada beyimiz çalışan kadın istiyor onu belirtiyim. Tamam benim işim onunkisine göre daha rahat,onun işi biraz riskli. Ama bende bütün gün işte olucam sonuçta birbirimize yardımcı olmak varken niye tek bi kişiye yıkalım bütün işi diyorum, bu seferde senin bunları zevkle yapmann,evine bakman gerekir diyor. Baya diretmeme rağmen geri adım atmıyor ben öyle bi erkek değilim diyor. Baya iş ayrılığa kadar geldi bende düşünücem dedim.
Şimdi sorum şu;evet düşünceleri beni dehşete düşürdü(benim erkek kardeşim var şimdiden alıştırıyorum onu böyle bi öküz olmasın diye sofrayı biz kurduysak o kaldırır mesela), ondan yardım beklemek çok mu ütopik ,erkeklerin doğası mı böyle yoksa eşeleriniz size yardım ediyor mu? Ve ilerde ben tatlı dille yavaş yavaş bişeylere alıştırabilir miyim?
Merakla bekliyorum yorumlarınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?