- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Ablacım 18 yaşından büyük insanlarsınız, reşitsiniz. Bir zahmet arabanızı kendinizi alın. Onlar sizden ev araba parası istese burada sayfalarca yazı yazarsınız. Siz neden onlardan para bekliyorsunuz? Sizin bütçeniz ayrı, onlarınki ayrı. Siz artık ayrı bir ailesiniz.Acıkcası biraz destek olmalarını istiyoruz evet etrafımızda insanlar oğullarına hep ev araba alıyor düğün yapıyorlar arabayı ben aldım mesela kendi paramla
Olması gerekeni yapmışsınız. Kendi paraları ister yaparlar ister yapmazlar. Yapmıyorlar dıyede laf etmek absürttür. Evlenirken aileler ev araba alır dıye mı evleniyorsunuz? Sonra kv benım evım ıstediğim an gelirim aylarca kalırım sanane der.
Eşinizin ailesi neden size para versin ya?
Bu beklentileri de anlamıyorum. Aile doğursun, iyi eğitim aldırsın. Bitti mi? Yoo. Bol altınlısından güzel bir düğün yapsın, yetmedi evlenince de destek olsun. Üstüne çocuk olunca çocuğa da baksın. Yine yetmedi kapımızda köle olsun, bütün hayatları biz olalım, bize çalışsınlar. Olduu.
Peşinatınız olmaması eşinizin problemi, zira 22 yaşında insanlar değilsiniz. 35 yaşına kadar gelip birikim yapamayan eşiniz düşünsün bence bunu
Maaşlarımız yetmediğinden ve hayat pahalılığından olabilirmi sizce hanımefendi birikim sıkıntımız ??????Eşinizin ailesi neden size para versin ya?
Bu beklentileri de anlamıyorum. Aile doğursun, iyi eğitim aldırsın. Bitti mi? Yoo. Bol altınlısından güzel bir düğün yapsın, yetmedi evlenince de destek olsun. Üstüne çocuk olunca çocuğa da baksın. Yine yetmedi kapımızda köle olsun, bütün hayatları biz olalım, bize çalışsınlar. Olduu.
Peşinatınız olmaması eşinizin problemi, zira 22 yaşında insanlar değilsiniz. 35 yaşına kadar gelip birikim yapamayan eşiniz düşünsün bence bunu.
Bu hayatta kimseden bir şey beklemeyerek yaşarsanız mutlu olursunuz. Kimse kimseyede yardım etmek zorunda değil. Gücünüz ev almaya yetmiyorsa kirada oturmaya devam ederseniz. Herkesin evi olacak diye bir şey yok.Durumları standart bir aileye göre iyi geçim dertleri yok en azından 3 5 bişi versinler bizde ferahlıyalım artık istiyoruz
Maaşlarımız yetmediğinden ve hayat pahalılığından olabilirmi sizce hanımefendi birikim sıkıntımız ??????
Yaa eminim öyledir ya.Evet cn
cnm gelirimiz normalin biraz üstünde diyebilirim ama 2 tarafın ailesindende hiç destek yok hayırlısı bakalım
tabıkı kendı arabanızı kendınız alacaksınız paranızla :) etrafınızda cocuklarına alanlar kendı guclerıne gore ısteklerınce alıyorlarmıs herkes almak zorunda degılAcıkcası biraz destek olmalarını istiyoruz evet etrafımızda insanlar oğullarına hep ev araba alıyor düğün yapıyorlar arabayı ben aldım mesela kendi paramla
Yaa eminim öyledir ya
hahaaa egonuzu tatmin ediyorsunuz sanırım :))))Yaa eminim öyledir ya.
Sizin sıkıntınız hayat pahalılığı ya da maaş yetmesi değil.Maaşlarımız yetmediğinden ve hayat pahalılığından olabilirmi sizce hanımefendi birikim sıkıntımız ??????
Hayırdır avukat mi kesildiniz başımaSizin sıkıntınız hayat pahalılığı ya da maaş yetmesi değil.
Bakın araba almışsınız. Araba almak yerine ev peşinatı yapabilirdiniz?
Sizin amacınız insanların size birşeyler alması, ev peşinatı vermesi.
Onlar sizden istese ortalık karışır ama siz isteyince birşey yok dimi? Siz ayrı bir ailesiniz neden size peşinat versinler? Siz ayrı bir bütçesiniz.
Paranızla araba almanız son derece normal değil mi? Beynim yandıarabayı ben aldım mesela kendi paramla
Öncelik bence çocuk olmalı yaş gidiyorMerhaba Hanımlar,
Canım çok sıkkın ,6 yıllık evliyim eşimin ailesinde para var ama vermiyorlar .6 yıldır kiralardayız maddi korkulardan çocuk yapamadık .ben artık evimiz olsun cocuk yapalım yaşım 35 oldu diyorum eşime .eşimde bu sene krediye girelim ev alalım diyor .açıkcası artık bıktım birşeyler olsun istiyorum .sizler nasıl yaptınız ev kredisine girip cocuk sahibi olanlar biraz fikir verirseniz
Eee sorarlar madem öyle niye evleniyorsun? Ya da niye eş aılesı hep kendı aılenızden nıye istemiyorsunuz? Hayat pahalı ama arabada alabılıyorsunuz. Ev bu kadar önemliyse arabaya değil o parayı eve peşinat yapardınızMaaşlarımız yetmediğinden ve hayat pahalılığından olabilirmi sizce hanımefendi birikim sıkıntımız ??????
Egomu tatmin edeceğim en son konu bu olabilir sevgili D Daphne87 hanımcım :) neden avukat kesileyim doğruları söylüyorum ben.Hayırdır avukat mi kesildiniz başıma
Durumları standart bir aileye göre iyi geçim dertleri yok en azından 3 5 bişi versinler bizde ferahlıyalım artık istiyoruz
Araba dediğim 15.000 tl lik yerli araba mercedes diil yani :)))Eee sorarlar madem öyle niye evleniyorsun? Ya da niye eş aılesı hep kendı aılenızden nıye istemiyorsunuz? Hayat pahalı ama arabada alabılıyorsunuz. Ev bu kadar önemliyse arabaya değil o parayı eve peşinat yapardınız
Daha yerli araba çıkmadı neyse kötü espriydi buAraba dediğim 15.000 tl lik yerli araba mercedes diil yani :)))
Bıkkınlık hanımefendi eşek gibi çalışıp hiçbir şeye sahip olamamak ama bir yandan da keyif içerisinde eşimin ailesinin yaşadığını görmekcidden sizi bu düşünceye iten miktarlar ne
yani 6 yıldır evlisiniz sizin kaç lira birikmişiniz var
eşinin ailesinde kaç lira var
geçen bir konuya daha yazdım benim evim yokken annemin bankada parası gayet de rahat bir harcamalı yaşantısı vardı ama hiç bana versin diye düşünmek aklıma gelmedi
hani eşimin ailesi vermeyi teklif etti alsak mı diye sorsanız bir yorum yaparız da bize para vermiyorlar nasıl bir his
hadi onlar vermedi çocuk mu ev kredisi mi ikilemi nasıl oldu
yani genelde insanlar ya evlenip krediye girip biraz kolaylayınca çocuk yapıyor ya evlenip çocuk yapıyor sonra ev alıyorlar
geçtiğimiz 6 yılda bu ikisinden biri için harekete geçmeyip de sizi şimdi "ikisi de olsun" a iten güç nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?