- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Herşeyleri kavgaO neymis bacim gunde 10 15 defa kavga birgun kac saat zaten. Gunde 15 saati kavgaya gidiodur bunlarin 1 2 saatide esine anlatmak o zaman. Bunlari terapiye yollayin. Kendilerine bir mesguliyet bulsunlar yuruyus, spor falan kimseyide mutsuz etmesinler yahu. Olmuyorsada ayrilirlar. Gunde 10 15 kavga nedir
Mezarlarında ters dönsünler... kahkaha attım...Anne-kız, Anne-oğul dertleşebilir, onlar bu durumdan rahatsız değilse gelin veya damadın bundan rahatsız olmaması gerekir ama devamlı baban şöyle, babaannen böyle, yengen kötü, amcan beter, ömrümü çürüttüler, beni bitirdiler, hakkımı helal etmiyorum, mezarlarında ters dönsünler gibi hem anlatanın hem dinleyenin içini tüketen negatif enerjiyle yaşam enerjisini yok eden söylenmeleri anlamıyorum, o kadar dertliyseler boşansınlar, en etkilenmiyorum diyen evlat bile etkilenir.
Boşanıp babası gile de dönmemiş kv ,Anne-kız, Anne-oğul dertleşebilir, onlar bu durumdan rahatsız değilse gelin veya damadın bundan rahatsız olmaması gerekir ama devamlı baban şöyle, babaannen böyle, yengen kötü, amcan beter, ömrümü çürüttüler, beni bitirdiler, hakkımı helal etmiyorum, mezarlarında ters dönsünler gibi hem anlatanın hem dinleyenin içini tüketen negatif enerjiyle yaşam enerjisini yok eden söylenmeleri anlamıyorum, o kadar dertliyseler boşansınlar, en etkilenmiyorum diyen evlat bile etkilenir.
Yaşını bilmiyorum yani 40 küsürlerde falandır hesap yaparsamKaç yaşında olmuş bebeği ben de hamile bayanlara o kadar özeniyorum ki kaç yaşında olursa olsun:)
Koskoca profosörünüz bebeklerin 1 yaşına kadar bilinçli kelime söyleyemiceğini söylemedi mi yoksaSiz çok gözatıyorsunuz, sizi anlatıyorsa demekki
Arkadaşım hayatınızda çok yalancı düzenbaz insanlar varsa bu benim suçum değil. Zira bebeğimle ilgili böyle bir konuda yalan söyleyecek de değilim. Ok! Bilmiyorsunuz anca muhalefet car car oldu canım “hihieved” !
Çıkarına böylesi hitap ediyor belki deAnnesi mutsuzsa neden ayrilmayi dusunmuyor? Belli ki yillardir cozememis problemleri.
Aaaa çöpleri karıştırırken benim oğlumun kakalı bezini gördünüz sanırım, nerden bildiniz pembe kakalı olduğunu helalKoskoca profosörünüz bebeklerin 1 yaşına kadar bilinçli kelime söyleyemiceğini söylemedi mi yoksa
Neyse sizin ki zaten pembe kakalılardan belli.
6 ayda nasıl bukadar oldunuz bari yaşını bekleseydiniz
Bence oğlunu bu derece ortalara atmaAaaa çöpleri karıştırırken benim oğlumun kakalı bezini gördünüz sanırım, nerden bildiniz pembe kakalı olduğunu helal
Ayrıca sizin çevrenizde olmayabilir ama benim çevremde çok var ağzınızı taklit edip söylediklerinizi tekrar eden bebekler. Tabi bu da genle alakalı zeka falanNeyse bilmediğiniz görmediğiniz bir şeyi anlatamam zaten selametle
çok da şapmayın övündüğünüz zeka seviyesi 2-C sınıfındakiler ile aynıAaaa çöpleri karıştırırken benim oğlumun kakalı bezini gördünüz sanırım, nerden bildiniz pembe kakalı olduğunu helal
Ayrıca sizin çevrenizde olmayabilir ama benim çevremde çok var ağzınızı taklit edip söylediklerinizi tekrar eden bebekler. Tabi bu da genle alakalı zeka falanNeyse bilmediğiniz görmediğiniz bir şeyi anlatamam zaten selametle
Koskoca adama babasinin dedikodusu yapilinca baba degersizlesmez. Eger degersizlesiyorsa o babanin evladinda sorun vardir. Cunku herkes annesini babasini tanir. Tanimiyorsa sorunu kendinde aramali.ama söz konusu kişi baba. ev dışındaki kimse değil ki. annenin değeri neyse babanın da değeri o olmalı bi evde . böyle hareketler sadece babayı degersizlestirir şimdi konu sahibinin çocuğu yok ilerde olunca eşi de baba olunca o çocuğa tavrı nasıl olacak olay bu anlık değil ki ailenden ne goruyosan kendi ev hayatın anneligin esligin aynı o şekilde seyir ediyor
Arkadaşlar
Bazı analar var ki sanki evladı onun acısını dinleyip onun acısı kadar acı çekip anası mutlu olduğu kadar mutlu olmak zorunda zihniyetindeler
Evdeki eşi ile eşinin ailesi ile ve diğer tüm insanlar ile olan sıkıntılarını onu dinleyecek ona esir olacak bir evladı ile en ince ayrıntısına kadar paylaşıyor
Paylaşamazsa trip atıyor
İşte bunu en net gördüğüm eşim ve annesi
Annesi yıllarca eşi ile anlaşamamış bi MELEK!!
Babası be babasını ailesi de CANAVAR !!! Eşim yıllarca aynı şeyleri dinleyerek yaşayarak büyümüş, o evde eşim Seçilmiş acıların çocuğu
Bir evlat bunu Hakeder mi arkadaşlar
Eşimle ailesi halkında me zaman konuşsak hep sorun hep kavga hep stres hep huzursuzluk hep anası mağdur ( asla değil )
Eşimden tek duyduğum bunlar
Anası sürekli babasını şikayet ediyor eşime ,
En son bugün eşimle konuluyoruz
Sabah annemle konuştuk eve ekıyamet kopmuş bilmem ne ? Konu öyle basit öyle saçma , kıyamet falan da değil !! Annesi sürekli anlatıyor telde ,
En son dedim eşime aenşn moralim bozulmuyor mu sürekli Bu tarz şeyler dinlemekten dedim
Ben alışırım zaten olayların içindeyim falan dedi( anasına laf Yok !)
Sizin fikriniz nedir
Evladınız bu denli iliğine kadar sisin sorunlarınızla meşgul olmak zorunda mı ?
Canım benim.
Çoğu konuşulanı da anlatamıyor ki insan.
Hele ki gerçekten utanıyorsan...
Ama içine attıkların dışına farklı yansıyor,maalesef ki en yakının etkileniyor o ayrı.
Kendi annen/baban kırılmasın,üzülmesin diye "he tamam,olur,haklısın" dedikten sonra eşe,işe,evlada tahammül kalmıyor ki...
Neyse...
Bu konuda gerçekten dertliyim...
Konuyu da dağıttım çok.
İyi akşamlar olsun hepimize inşallah...
Kız yoksa eltimiyizSize şunu söyleyeyim
Oğlun yeşil bi halt sence aldıralım mı sen söyle !!
Bu saatten sonra millet ne der ?
20 li yaşlardaki bi erkek evlada yüklenen misyona bakın
O evladın çaresizliğine bakın
Sen söyle demişler aldıralım mı ?
Valla var öyle diyenler, daha beter bedduaları da oluyor ama neyse, ayrıl diyorsun ayrılmıyor, o zaman geçinmeye bak diyorsun onu da yapmıyor, sizi ayak üstü yakalayınca bile eşine bedduaları sıralıyor bir solukta, ben artık dinleyemiyorum böyleleriniMezarlarında ters dönsünler... kahkaha attım...
Eşiniz dinlemekten yorulmuyorsa yapacak birşey yok maalesef, bazıları sürekli mutsuzdur ama ne ayrılır, ne eşiyle barışık yaşar, 40 yıl evvel evlendikleri gün olanları bile sıralarlar kavgalarında, çocuklarına da hep aynı şeyleri anlatır anlatır dururlar.Boşanıp babası gile de dönmemiş kv ,
ama herkese de yaymış ben mutsuzum diye ,
öyle sakin sessiz ezik biri de değil gayet de çatır çatır kavga eder anlatır kendini ,
Olan eşime olmuş
Kelimesi kelimesine benim yaşadıklarım. Nefret ediyorum anasının acizlik rollerindenArkadaşlar
Bazı analar var ki sanki evladı onun acısını dinleyip onun acısı kadar acı çekip anası mutlu olduğu kadar mutlu olmak zorunda zihniyetindeler
Evdeki eşi ile eşinin ailesi ile ve diğer tüm insanlar ile olan sıkıntılarını onu dinleyecek ona esir olacak bir evladı ile en ince ayrıntısına kadar paylaşıyor
Paylaşamazsa trip atıyor
İşte bunu en net gördüğüm eşim ve annesi
Annesi yıllarca eşi ile anlaşamamış bi MELEK!!
Babası be babasını ailesi de CANAVAR !!! Eşim yıllarca aynı şeyleri dinleyerek yaşayarak büyümüş, o evde eşim Seçilmiş acıların çocuğu
Bir evlat bunu Hakeder mi arkadaşlar
Eşimle ailesi halkında me zaman konuşsak hep sorun hep kavga hep stres hep huzursuzluk hep anası mağdur ( asla değil )
Eşimden tek duyduğum bunlar
Anası sürekli babasını şikayet ediyor eşime ,
En son bugün eşimle konuluyoruz
Sabah annemle konuştuk eve ekıyamet kopmuş bilmem ne ? Konu öyle basit öyle saçma , kıyamet falan da değil !! Annesi sürekli anlatıyor telde ,
En son dedim eşime aenşn moralim bozulmuyor mu sürekli Bu tarz şeyler dinlemekten dedim
Ben alışırım zaten olayların içindeyim falan dedi( anasına laf Yok !)
Sizin fikriniz nedir
Evladınız bu denli iliğine kadar sisin sorunlarınızla meşgul olmak zorunda mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?