Evlatlarının iliğini sömüren analar

Herşeyleri kavga
Çığrından çıkmışlar
Yeni bir mesele değil , yıllardır katlanarak artan şeyler
Kv m için tüm sülalelenin Benden beklentisi şuydu ; yıllarca mutlu olamamış onu ben mutlu edecekmişim
Bunu bana millet beni kenara çekip çekip söylüyordu yeni evliyken ,
Ben yokken bu görev eşimdeydi
Ben uzak durdum ama eşim hala O kaosun içinde
Keşke boşansaydılar zamanında diyo eşim

Mezarlarında ters dönsünler... kahkaha attım...

Boşanıp babası gile de dönmemiş kv ,
ama herkese de yaymış ben mutsuzum diye ,
öyle sakin sessiz ezik biri de değil gayet de çatır çatır kavga eder anlatır kendini ,
Olan eşime olmuş

Koskoca profosörünüz bebeklerin 1 yaşına kadar bilinçli kelime söyleyemiceğini söylemedi mi yoksa
Neyse sizin ki zaten pembe kakalılardan belli.
6 ayda nasıl bukadar oldunuz bari yaşını bekleseydiniz

Koskoca profosörünüz bebeklerin 1 yaşına kadar bilinçli kelime söyleyemiceğini söylemedi mi yoksa
Neyse sizin ki zaten pembe kakalılardan belli.
6 ayda nasıl bukadar oldunuz bari yaşını bekleseydiniz
Aaaa çöpleri karıştırırken benim oğlumun kakalı bezini gördünüz sanırım, nerden bildiniz pembe kakalı olduğunu helal
Ayrıca sizin çevrenizde olmayabilir ama benim çevremde çok var ağzınızı taklit edip söylediklerinizi tekrar eden bebekler. Tabi bu da genle alakalı zeka falan Neyse bilmediğiniz görmediğiniz bir şeyi anlatamam zaten selametle

Bence oğlunu bu derece ortalara atma
Onunla laf yetiştirme çabasına girme

çok da şapmayın övündüğünüz zeka seviyesi 2-C sınıfındakiler ile aynı

Koskoca adama babasinin dedikodusu yapilinca baba degersizlesmez. Eger degersizlesiyorsa o babanin evladinda sorun vardir. Cunku herkes annesini babasini tanir. Tanimiyorsa sorunu kendinde aramali.

Konu sahibini etkileyen bir durum yok, herkes kendi annesi babasiyla istedigini yapar,karsi tarafin karismaya hakki yok. Ki zaten konu sahibi de karismiyormus sorun kalmiyor bu durumda.

Size anlatmiyor ogluna anlatiyor! Sizin gibi ben de unlemler koyayim. Sizin esinizse onun da oglu bi karismayin yahu

Çok tuhafsınız! Anne ve evlat arasındaki iletişimin ne olacağı hakkında hüküm yürütmeye çalışıyorsunuz. Siz yokken annesi vardı ve yine siz yokken o kadın evladıyla dertleşiyordu. Bi kenarda durun bence ya da siz de dinleyin kayınvalidenizin sorunlarını

Ben çok dert dinleyen bir evlat olarak yaziyorum. Ben çocuklarıma bu kadar dert anlatmam.hele babalarını hiç anlatmam.benim çocukluğum anneme acıyarak babamdan nefret ederek geçti.buyuyunce anladim ki annemde de hata çok. Evlatlarımız bizim stres toplumuz dert ortağım vs değil.isterdim ki annem ya da babamla konuştuğumda içim ferahlasin. Ama her aramamda içim içim daraliyir

Eşinizde hayat enerjisi kalmıyorsa elbette fazladır, ona da ağır geliyordur. Ama kaldırabilen dinlediği yere kalıyorsa, unutup hayatına devam edebilen bir tipse anlatsın. Benim eşim mesela benim yuvama da taşıyor o sorunları. o nedenle ben de büyük sıkıntı olmadığı sürece anlatmaması gerektiğini düşünüyorum.

Benim annem kimle ne yaşarsa yaşasın ya karşı taraftan duyuyoruz ya da biz zorlayınca anlatıyor. Gerekçesi ise bizim huzurumuzu bozmamak ve karşı tarafa kinlenmeyelim.

Canım annem ya bir kez daha saygı duydum.

Kv niz aynı benim kv dem. Sürekli eşiyle tartışma durumunda babası ayrı arar şikayet eder annesi ayrı. Evliliğimizin ilk seneleri yakın oturuyorduk. Gecenin 5 inde “babanla kavga ettik gel” diye eşimi aradığını bilirim. En sonunda aldım eşimi karşıma konuştum şimdi artık umursamıyor. Annesi bazen mesaj atıyor cevap bile vermiyor. Çocukları bıkmış artık onların meselelerinden.

Birtanem haklısın ama ben eşin o dengeyi kurması gerektiğini söylüyorum. Yani eşine yansıtmayacak onu üzmeyecek ve sıkmayacak. Eşi etkilemiyorsa anne evlat dertleşmesine diğer eşin müdahale etmemeli lazım diye düşünüyorum ve seni öpüyorum.

Kız yoksa eltimiyiz benim kv demde hamile kalıyor eşime soruyor aldırayım mı diye eşimde aldır diyor kv dem gidip kürtaj oluyor.

Mezarlarında ters dönsünler... kahkaha attım...
Valla var öyle diyenler, daha beter bedduaları da oluyor ama neyse, ayrıl diyorsun ayrılmıyor, o zaman geçinmeye bak diyorsun onu da yapmıyor, sizi ayak üstü yakalayınca bile eşine bedduaları sıralıyor bir solukta, ben artık dinleyemiyorum böylelerini enerjimi sömürüyorlar.

Boşanıp babası gile de dönmemiş kv ,
ama herkese de yaymış ben mutsuzum diye ,
öyle sakin sessiz ezik biri de değil gayet de çatır çatır kavga eder anlatır kendini ,
Olan eşime olmuş
Eşiniz dinlemekten yorulmuyorsa yapacak birşey yok maalesef, bazıları sürekli mutsuzdur ama ne ayrılır, ne eşiyle barışık yaşar, 40 yıl evvel evlendikleri gün olanları bile sıralarlar kavgalarında, çocuklarına da hep aynı şeyleri anlatır anlatır dururlar.

Kelimesi kelimesine benim yaşadıklarım. Nefret ediyorum anasının acizlik rollerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…