evlenirken cv mi doldurtsaydım

Van gogh dünyaya gelmiş bir mucizedir .
Bakış acısına bağlı .
Umarım isteidginiz gibi bir çocuğunuz olur .
Sevgiler.

Bu meseleyi Van gogh la tartışmak isterdim ne yalan söyleyeyim :)
Kendisi böyle olmaktan mutlu muymuş?
Başka seçenegi olsa yine böyle biri olmayı mı seçermiş?
Mutlu, sosyal, sağlıklı birey olmaya özenmiş mi?
Ki genelinin böyle olduğunu düşünüyorum.
Yaratıcılık, zeka veya güç insanoğlu için her zaman nimet olmuyor.

Tartışmanıza gerek yok theo ya mektupları okursanız net anlarsınız onu .

Seni anlıyorum, hayatımın bir döneminde senin gibi hissetmiştim :) erkek arkadaşım 3-5 yıldir uyuşturucu madde kullanıyordu. Ne kadar bırakacağını iddia etse de onunla evlenme fikrine asla hoş bakmazdim. Çünkü resmen kendi vücudunun ağzına etmiş. Sigara, marihuana, sağlıksız beslenme ... Bu adam şimdi genç, dinç ama 40ina varmadan başlar hastalıkları. Hadi canım kocam olsa, hastalıkta sağlıkta ama kendini bile bile zehirleyen , kendi isteğiyle iç organlarını mahveden adam için neden ben hastane hastane dolasayim? Günde 1 paket sigara içen adamın akciğer hastalıkları için ben heder olayım?
Kaldı ki o genlerden doğan çocuktan fayda gelir mi?
Ben de doğal seçilime ve evrime inanıyorum ve sana hak veriyorum böyle düşünmekte.
Ama bir yola girmişsin artık. Önleyici önlemler Alman daha iyi olur.
Mesela benim de tüm sülalemin kadınlarında tiroid problemi var. Ben de yatkinim. O yüzden her sene bir boğaz ultrasonu çektiririm. Tuz olarak iyotlu tuz kullanırım vs.
Tansiyon-seker için simdiden mutfakta gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz.
Bol sağlıklı bir ömür diliyorum ikinize de

Yanlış bilgi vermeseniz yazmam lakin şunu bilin alkolizm genetik bir hastalık statüsüne alınmak üzere.
Bir degil onlarca gen gecişi var bu konuda .
Peki canım sen haklısın ...10 yaşında ailesi tarafından yoğun olarak alkol problemi olan kişilerin de geldiği bir gazinoya komi olarak verilen ,bu ortamda depoda şilte üstünde yatan kişinin alkolik olmasinin tek nedeni kesinlikle genleri yüzündendir . Şu an siz bu işi yapan birisi olarak genlerinizde ne gibi yatkinliklar var biliyor musunuz?Çocuğunuzun dogdugu andan itibaten yaşayabileceği genetik ve ya yapısal hastaliklarin hangilerinin yüksek ihtimalle olacağını ongorebiliyor musunuz?

Gen haritaları henüz yüzde yüz aydınlatilmmais çok zaman emek ve maddiyat isteyen çalışmalar.
Şuan degil ama en fazla 50 yıl sonra bütün yatkınlıkları on gorebilecegumizi düşünüyorum

Mantık evliliği ile sevgi arasında bir evlilik olunca ortaya bu çıkıyor işte..senin halan maymundu dua et ona çekmesin bacım

Tatlım annem babam maşallah sağlıklı ama bende aklına gelecek her türlü hastalık var.
Gen gecisi sadece anne babadan olmaz , bu yanlis bir yaklasim
Yanlis anlamayin yermek amaciyla soylemedim
Siz yazmisken bilgilendirme olsun diye alintiladim
5 kusak onceki akrabanizdan bile alirsiniz o geni

Yani boşanın o zaman.boşanma dilekçesine yazarsınız çocuklarımın sağlıksız olmasından endişelendim başka bir problem yokahaha ya haksız da sayılmazsın akıl hastalıkları özellikle genetik yatkınlıktan.ama şununda düşün sadece böyle olsaydı homo sapiens şu an yaşıyorken neandertaller yok olmuş olmazdı.ve sende eksik olan genleri tamamlıyor ki aen o adamı seçtin.

peki sigara?

E Endop
Merak ettim,
Anne tarafında meme kanseri yaygın olduğu için, angelina jolie’nin 2 memesini de aldırması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Siz olsanız?

Evet onda da öyle . Alkol kadar net gen dizliminde degil daha çok noktasal mutasyonlar şeklinde . O yüzden onun bağımlılık şekli daha çeşitli . Bazıları tamamen bağımlıdır kopamaz bazılar bağımlılık ile keyfilik arasında gider .
Skalası geniş bir şey sigara genetiği

E Endop
Merak ettim,
Anne tarafında meme kanseri yaygın olduğu için, angelina jolie’nin 2 memesini de aldırması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Siz olsanız?
Tabiki aldırmazdım.
Ben hastalık hastası değilim ya Sadece öngörülebilir ihtimalleri, sevdiğimiz adamla beraber olmak adına görmezden geliyoruz. Fakat doğamızda bu yok. İkilemini yaşıyorum.
Hele angelina olacağım hem de jolie olanından asla aldırmazdım. Aha gitti adam. İşte bunlar hep evrim

siz meseleyi cok yanlis anlamissiniz yaaa. ubermensch uretmesi gereken makinalar degiliz.

Ama taşıdığı gen sayesinde %80 olan kanser olma ihtimalini %5 e düşürdü?
Büyük bir riski Yok etti verdiği kararla.
Ote yandan hala %5 cepte.

Koklama gönüllüsü kadınlara da maşallah

Ama taşıdığı gen sayesinde %80 olan kanser olma ihtimalini %5 e düşürdü?
Büyük bir riski Yok etti verdiği kararla.
Ote yandan hala %5 cepte.
Bak ben %20 yle yaşardım. Ama altı ayda bir mamografi hatta meme mr çektirirdim. Brad imle muusmutlu yaşardık (davulun sesi amerikadan geldiği için böyle ahkam kesiyorum ama annem teyzem ananem kanser olsaydı bu ihtimali bana uzak geldiğini düşünsem de aklımın bir kenarında tutardım herhalde)

Koklama gönüllüsü kadınlara da maşallah
Hayır tşörtler kokmuyor. Erkeklerin hepsi temiz bedenlerine giyiyor tşörtleri. Araştırmayı şaşırtıcı kılan da bu zaten. O minnak o ponçik o hissedilmez kokuyu alıyor kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…