- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Heyecanda bitmiş belli ki. Herkes farklı düşünebilir ama ilk sevgiliyse hele bence başka birini tanımalı. 18 yaşla 23 yaş aynı şeyleri beğenmiyor alışkanlık bile olmuş olabilir ilişkileri.18 yaşından beri birlikteler. Bu yüzden çocuk uzamasın diyor. Uzun zaman oldu diyor
Aileler tanıştı diye geri dönüş olmaz veya hemen evlenmek gerekir diye bi şey yok ama kardeşiniz açık davranmamakla hata yapıyo. Bu hatanın neresinden dönerse kardır. Kaybetme korkusuyla bahanelerin arkasına gizlenmek işleri iyice çıkmaza sokar. Çünkü çocuk da ailesine muhtemelen diyo ki bayramda nişan olcak veya işte şu gün yapcaz diyip diyip mahçup oluyo. Bu da doğal olarak çocuğun daha çok saçmalamasına sebep olur.Kardeşim baştan aileleri tanıştırmayacaktı.Ailesi de sanırım çocuga baskı yaptı. Kvsi torun sevmek istıyor hemen. Kardeşimde çocuk bakacak sorumlulugu kendinde görmüyor.
O yorulmasin degil..Kardeşime kalsa 27 de falan evlenir. Ancak çocuk uzatmak istemiyor. Evlenınce hemen çocuk istıyor. Çalışmasını istemiyor. Yani başka işte yorulmasın ben bakarım diyor
5 senedir birlikteler. 6.cı seneye girdiler. Şimdi yüzyüze konuşacaklar. Ben kardeşime acele etme diye çok dedim. Çocugun baskısı ile tanıştırdı aileleri. Ailesi söz, nişan falan uzatmaz sanmıyorumKaç yıldır birlikteler ki bu kadar acele ediyor. Bence erkek için 24 yaş çok küçük üstelik bu devirde evlenmek kolay mı? Bence kardeşini kaçırmak istemiyor bu yüzden acele ediyor. Keşke aceleye getirip tanışma olmasaydı. İki yıl nişanlı kalanlarda var. Söz yaparsınız bir sene öyle bekler. Seneye de nişan yaparsınız biraz da öyle oyalarsınız. Çeyiz diziyorum para biriktiriyorum vs dersiniz. Hem erkek tarafı çok mu zengin ki para biriktirmeden evlenmek istiyor
O da bunun farkında. Ama çocuk çok baskı yapıyor. Beni oyalıyorsun diyor.kardeşin evliliğe uygun biri değil tıpkı benim gibi. daha çok var rahatsa cocuk vs. uğraşamaz. biraz yaşının tadını çıkarsın koca kaçmıyor bi yere gerek yok evlenmesin
Ben zaten hep çalış, evde oturma diyorum. Hatta git üniversite oku diyorum. Kardeşim evlenince çalışırım dıyor. Ancak okumak konusunda istikrarlı degil. Onun yaşındayken yeni üniversite bitirmiştim. Evlilik aklımın ucundan geçmiyordu. Bana göre yaşları çok ufak. Ama o da çocugun baskısı karşısında evet dedi artıkKiZin yasi kucuk erkegin yasi dahada kucuk 24 yasinda bir erkek ne evliligi ne sorumlulugu bide baskici tehtit falan o kimki hersey onjn istedigi gibi olacak abla olarak iyi akil verin evlenince calismayacaksin diyen biriyle olmaz hayatini karartmasin gezsin tozsun hayatini yasasin
Kendisi şuan çocugun yanına gidiyor. Ne diyecegini bilmiyor. Ne diyeyim diye bana soruyor. Şaka gibi. O da ne diyecegini bilmiyor. Açık açık söylemeli herseyıbence sen hepten olumsuz konusma, sonra engelledi diye basina kalir. 23 yas evlenmek icin erken degil, ama kardesin de cocuk da olgun degil. cok problem yasarlar. bence cidden gelip buraya konu acsin, kendisi anlatsin.
Zaten kardeşime dıyorum. Evlenınce cocuk baskısı baslayacak. Ya birde şu var. Şuan akrabanın agzını kapatamıyor. Yarim bi gün çocuk baskısı yapınca ne diyecek.Evlen, çocuk yap, çalışma! Balığın kokusu buralara kadar geldi.
Yazın pek işi olmuyor çocugun. Yazları sıkıntı olabişir.Kardeşim çalışıyor. Ancak aldıgı maaşı yetıremıyor. Çalışma konusunda baştan anlaşması lazım benceBu kişi çalışıyor mu?kardeşiniz çalışmazsa geçinebilecekler mi,?kaç yildir birbirlerini tanıyorlar?valla hemen evlilik,hemen çocuk,çalışma olayı beni korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?