- 26 Şubat 2022
- 667
- 3.091
- 43
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Evette kardeşimde tam ne diyecegini bilemiyor. Hani şuan olumlu bişey dese 1 saat sonra olumsuz konuşuyor. En son istemiyorum diyordu. Şimdi yüzyüze konuşacaklar. Bana soruyor ne diyeyim diyeKardeşinizi bi dk çağırır mısınız bişey söylicez =)
Ya siz ablası olarak nasıl izin veriyorsunuz bu saçma ilişkiyi sürdürmesine ? Karışmak istemiyorum nedir?
Ben 25 yaşındaki arkadaşıma karıştım, sevgilisi ille de evlenelim yoksa ayrılırım diye tutturunca kızım sen napıyorsun bu yaşta ne evliliği, baskıyla zorlamayla evlenilir mi dedim.
Kv adayı çok baskın.Kardeşim de çocuga güveniyor. Birşey olursa ona şikayet ederım dıyor.
Ne iş yapıyor kiYazın pek işi olmuyor çocugun. Yazları sıkıntı olabişir.Kardeşim çalışıyor. Ancak aldıgı maaşı yetıremıyor. Çalışma konusunda baştan anlaşması lazım bence
Şuanki aklım olsa, 30 sonrasında evlenirdim. İnsanın düşünceli 30 sonrası gerçekten degişiyor. 28 de evlendim. Daha da geç olabilirdi.Kime neyin mühletini veriyor ya alacaklı gibi. Evlendirmeyin kendi de hazır değil belli ki 23 yasinda zaten daha 35te anca aydinlaniyor insan. Rahati yerindeyse hic bozmasin. Hele ki elin delisi icin. Zorla güzellik olur mu? Calistirmam ne ayrica bu delinin eline mi bakacak kardeşiniz...millette ne ozguven var ya.
E şimdi de arkadaşlarıyla buluşurken yalan söylüyormuş.Sanmıyorum öyle yapacagını. Ama şimdiki gibi istedigi gibi arkadaşlarıyla buluşamaz bence.
Ya bıraksın bunu. Kardesinin daha sana anlatmadigi seyler vardir. Yangindan mal kacirio gibi hareketler... Az daha bekleseler foyalari ortaya cikacakmis gibi tavirlar. Bi acele etmeler gereksiz. Dikkat edin de kardesine zarar vermeye kalkmasin ayrilcam dediginde. Belki de biseyler yaptı diye birakmaya korkuo.Şuanki aklım olsa, 30 sonrasında evlenirdim. İnsanın düşünceli 30 sonrası gerçekten degişiyor. 28 de evlendim. Daha da geç olabilirdi.
Çocukta sinir kontrolü yok. Her insan sinirlenir. Ancak sinirlenince deli gibi bagırmak kimseyi haklı çıkarmaz.
Kardeşim birde şunu söyledi.Bu aralar çocuktan şüpheleniyormuş. Dün çocuk kardeşime akşam 7 de uyuyacağım demiş.Kardeşimde bu aralar şüpheleniyorum ya, çocugun dükkanının oraya gitmiş. Çocuk dükkandan çıkıyormuş. Çocugun annesini aramış. Evde uyuyor demiş.İşi de yoktu dükkanda, bişeyler çeviriyor diyor.
Bugün bu konu netleşir gibi merak ediyorum sonuç ne olacak. Bana kalırsa ben şu an 24 yaşındayım hiç de evlenmeyi düşünmem erkenden. En azından 3 4 yıl sevgili halinde sürmeli diyeceğim ama kız kardeşiniz 18 yaşından beri berabermiş. aslında burada bana göre hata 18 yaşından bu yana bu kadar uzun bir ilişki sürdürmek. İster istemez bıkkınlık olmuştur aralarında. Ayrıca çocuğun tehdit eder gibi ya cevabını söyle ya vazgeçeceğim demesi hala daha “çocuk” olduğunun kanıtıKendisi şuan çocugun yanına gidiyor. Ne diyecegini bilmiyor. Ne diyeyim diye bana soruyor. Şaka gibi. O da ne diyecegini bilmiyor. Açık açık söylemeli herseyı
Şuanki aklım olsa, 30 sonrasında evlenirdim. İnsanın düşünceli 30 sonrası gerçekten degişiyor. 28 de evlendim. Daha da geç olabilirdi.
Çocukta sinir kontrolü yok. Her insan sinirlenir. Ancak sinirlenince deli gibi bagırmak kimseyi haklı çıkarmaz.
Kardeşim birde şunu söyledi.Bu aralar çocuktan şüpheleniyormuş. Dün çocuk kardeşime akşam 7 de uyuyacağım demiş.Kardeşimde bu aralar şüpheleniyorum ya, çocugun dükkanının oraya gitmiş. Çocuk dükkandan çıkıyormuş. Çocugun annesini aramış. Evde uyuyor demiş.İşi de yoktu dükkanda, bişeyler çeviriyor diyor.
yarı açık cezaeviKız kardeşim 23 yaşında, sevgilisi de 24 yaşında.Genel olarak kardeşim çok rahat büyüdü.Şuan çalışıyor, geziyor, çevresi var, evde rahat. Bunu söyleme sebebim evlenince bu rahatlığın bozulması. Ve evlilik için erken olduğu. Sevgilisi kardeşime aşırı düşkün,gerçekten deger veriyor. Ancak kardeşime evlenmek için aşırı baskı yapıyor. Bu baskılar sonucu aileler tanıştı. Aileler bayramda yüzük takılsın denildi.Bayramda yüzük takılmadı. Kardeşim erken oldugunu söylüyor bana. Çocuga da elbisemi almadım falan, bu tarz şeyler söylüyor. Çocuk şimdi mesaj atmış. Çevredekiler, anne babası, akrabaları ne zaman yüzük takılacak diye soruymuş. Çocuk diyorki, büyüğümüz olarak bişey söyle, size 2gün müddet, yarın son gün, yoksa yarın herkese vazgeçtiğimi söyleyeceğim. Bidaha beni kimse o masaya oturamaz dedi. Bende kardeşim ile konuşmasını söyledim.Kardeşim hemen evlilik istemiyor, yani dügün hemen ıstemıyor. Ama çocuk hemen yüzük takıp dügün istiyor. En geç 1 sene sonra. Kardeşim 2 sene uzatmak istiyor. Ama ailesi ve çocuk bu kadar uzatmaz.
Şimdide kardeşim ona baskı yaptığını, sürekli bagırıp çagırdıgını söylüyor.
Bu durumda mantıklı olan ne sizce?
Kardeşime kalsa 27 de falan evlenir. Ancak çocuk uzatmak istemiyor. Evlenınce hemen çocuk istıyor. Çalışmasını istemiyor. Yani başka işte yorulmasın ben bakarım diyor
Öyle diyorsunuz da kardeş de olsa o ayrı bir birey. Tercihlerine bu kadar karıştırmaz kimse. Ayrıca ilerleyen yıllarda senin yüzünden sevdiğimden ayrıldım deme ihtimali de var.Yorumlarinizi okudugum icin yaziyorum kardesiniz daha cocuk evlilik nedir hicbir fikri yok o cocuga kvdesini sikayet edecekmis hey gidi hey benim kardesim bu durumda olsa sacindan surukler dover gemede evlendirmezdim siz yorum bile yapamiyosunuz bu cok ciddi bir durum yani kizin hayati kayicak
Katılıyorum gün gelir iyi ki kurtulmuşum der, gün gelir senin yüzünden oldu bizi ayırdın derÖyle diyorsunuz da kardeş de olsa o ayrı bir birey. Tercihlerine bu kadar karıştırmaz kimse. Ayrıca ilerleyen yıllarda senin yüzünden sevdiğimden ayrıldım deme ihtimali de var.
Belki de bir daha asla kimseyi sevemeyecek. Ablası için ne kadar zor olur kendini suçlar bu sefer de. En iyisi kendisinin karar vermesi. Ancak; pek iyi bir tercih gibi durmuyor ne yazık ki..Katılıyorum gün gelir iyi ki kurtulmuşum der, gün gelir senin yüzünden oldu bizi ayırdın der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?