Evlenmek için acele eden sevgili

Değer veriyor demişsiniz ama değer vermek bana göre karakterine, fikirlerine saygı duymak; zıt görüşlere bile sahip olsa bunu düzgünce ifade etmek, yalan söyletecek kadar baskı yapmamak tahakküm altına almaya çalışmamak demektir. Akşam marketten dönmesini sorun ediyorsa çözüm çalışmaması değil akşam kardeşiniz almaya gitmektir mesela. Ben arkadaşlarımla gece konsere gittiğimde eşim bırakır eşim alır mesela bunun gibi. Özel günlerde bir demet çiçek almak gibi jestler saygılı hareketlerle desteklenmiyorsa sadece para harcamaktır. Kardeşiniz evlendiğinde de ona para veren ama saygı duymayan bir eşle hayatını geçirecek büyük ihtimalle.

Evette kardeşimde tam ne diyecegini bilemiyor. Hani şuan olumlu bişey dese 1 saat sonra olumsuz konuşuyor. En son istemiyorum diyordu. Şimdi yüzyüze konuşacaklar. Bana soruyor ne diyeyim diye
Ben ona zamanında erken daha diye çok söyledim. Hatta defalarca diyorum ki evlenince kaynanana yakın oturma. O kadın karışır. Kv adayı çok baskın.Kardeşim de çocuga güveniyor. Birşey olursa ona şikayet ederım dıyor. Hiçbirşeyi baştan konuşmuyor. Ne çalışma konusu ne çocuk konusu...

Kime neyin mühletini veriyor ya alacaklı gibi. Evlendirmeyin kendi de hazır değil belli ki 23 yasinda zaten daha 35te anca aydinlaniyor insan. Rahati yerindeyse hic bozmasin. Hele ki elin delisi icin. Zorla güzellik olur mu? Calistirmam ne ayrica bu delinin eline mi bakacak kardeşiniz...millette ne ozguven var ya.

Kız kardeşime çok değer veriyor demişsiniz ya. Hayatın dönüm noktası evlilik kararına bile saygı göstermiyor farkında mısınız? Kardeşiniz hiç düşünüyor mu bunu?
Balık baştan kokmuş aslında ama bu tavırları “beni çok sevdiğinden” diye yorumluyor sanırım.
Son paragrafta yazdıklarınız da ispatlamış düşüncelerimi. Lütfen okutun bu satırları kendisine.
Beyefendinin şimdi olmazsa bir daha hiç olmaz resti tam yol vermelik bir sebep, keşke görebilse kardeşiniz.

Şuanki aklım olsa, 30 sonrasında evlenirdim. İnsanın düşünceli 30 sonrası gerçekten degişiyor. 28 de evlendim. Daha da geç olabilirdi.
Çocukta sinir kontrolü yok. Her insan sinirlenir. Ancak sinirlenince deli gibi bagırmak kimseyi haklı çıkarmaz.
Kardeşim birde şunu söyledi.Bu aralar çocuktan şüpheleniyormuş. Dün çocuk kardeşime akşam 7 de uyuyacağım demiş.Kardeşimde bu aralar şüpheleniyorum ya, çocugun dükkanının oraya gitmiş. Çocuk dükkandan çıkıyormuş. Çocugun annesini aramış. Evde uyuyor demiş.İşi de yoktu dükkanda, bişeyler çeviriyor diyor.

Sanmıyorum öyle yapacagını. Ama şimdiki gibi istedigi gibi arkadaşlarıyla buluşamaz bence.
E şimdi de arkadaşlarıyla buluşurken yalan söylüyormuş.

Ay tüm sayfaları okuyamadım ortadan dalıyorum.

Çocuk kardeşimi seviyor demişsiniz birkaç kez ama yok öyle bir şey. Bu adam-pardon çocuk- kardeşinizi zerre kadar sevmiyor. Kardeşinizi bi güzel sindirmiş bu saatten sonra yeni birini bulup da baştan aynı şeylerle uğraşmak istemiyor. Amacı sadece evlenmek. Evde bi köle lazım hazır huyunu suyunu biliyorum lafımı geçiriyorum ben eziyorum anam babam da bunu rahat ezer diyor. Kardeşinizin olur da gözü açılır aman kaçırmayayım diye tüm acelesi.

Kardeşiniz de çocuğu sevmiyor. Seven insan sevdiğinden korkmaz. Korkmadan ben arkadaşlarımla buluşacağım diyebilir. Ne demek izin vermez! Daha evlenmeye hazır olmadığını bile söyleyemediği insanla devam etme motivasyonu ne? 5 yıl ne ki,yeri geliyor insanlar 10 yıllarca süren ilişkilerini bitiriyor.

Siz de karışmayayım diyorsunuz ama benim de 23 yaşında kardeşim var bu şekilde ateşe yürüse eve kapatır izin vermem evlenmesine. Ki sizin kardeşiniz de farkında olmayacağının. 2 sene sonra evlense de bu adam değişmeyecek 5 sene sonra evlense de değişmeyecek. Kumaş belli.

Umarım aklını başına toplar bi an önce.

Ya bıraksın bunu. Kardesinin daha sana anlatmadigi seyler vardir. Yangindan mal kacirio gibi hareketler... Az daha bekleseler foyalari ortaya cikacakmis gibi tavirlar. Bi acele etmeler gereksiz. Dikkat edin de kardesine zarar vermeye kalkmasin ayrilcam dediginde. Belki de biseyler yaptı diye birakmaya korkuo.

Çocuk henüz sizin hiçbişeyiniz değil sevdiği kadının ablasına üslubu çirkin... Hala ergen kafasında... Dünya onun etrafında dönüyo gibi ya kabul eder kardeşin yada vazgeçerim felan şaka gibi... Bu sevgi değil kardeşinizin hayatını mahvedebilir umarım kardeşiniz vazgeçer

Kendisi şuan çocugun yanına gidiyor. Ne diyecegini bilmiyor. Ne diyeyim diye bana soruyor. Şaka gibi. O da ne diyecegini bilmiyor. Açık açık söylemeli herseyı
Bugün bu konu netleşir gibi merak ediyorum sonuç ne olacak. Bana kalırsa ben şu an 24 yaşındayım hiç de evlenmeyi düşünmem erkenden. En azından 3 4 yıl sevgili halinde sürmeli diyeceğim ama kız kardeşiniz 18 yaşından beri berabermiş. aslında burada bana göre hata 18 yaşından bu yana bu kadar uzun bir ilişki sürdürmek. İster istemez bıkkınlık olmuştur aralarında. Ayrıca çocuğun tehdit eder gibi ya cevabını söyle ya vazgeçeceğim demesi hala daha “çocuk” olduğunun kanıtı

Maşallah iki taraf da birbirine uyuyacağım diyip diyip yalanlar söylüyor. Bir ilişkide bu kadar yalan olmamalı iki taraf da güvensiz birbirine, niye halen sevgililer cidden anlamıyorum normal bir ilişkiyi yalan, bağırma bunlardan ibaret sanıyolar herhalde

Ben de 22 yaşında evlendim ve su an dönüp bakınca çok erken olduğunu düşünüyorum. He eşimden memnunum çok şükür ama bekar hayatını biraz daha yasamak isterdim kesinlikle.
Bu işler baskıyla olmaz. Bana baskı olduğunda hep bir işkillenme gelir. Bağırıp çağırmak ne alaka. Acaba öfke kontrol problemi vs mi var. Bi anda hemen imzayı attırıp kızı bağlamaya çalışıyor olabilir

Ee basbaya anlasamıyor bu ikili, böyle ilişki mi olur o böyle istiyor bu böyle istiyor asla aynı şeyi istemiyorlar. Bence ayrilsinlar herkes kendi bakis acisina uygun biriyle gorussun.

Kardeşiniz büyük bir ihtimalle çok pişman olur evlenirse çünkü çocuk onun dengi değil baskıcı kıskanç her şey oldu oldu bittiye getirmek isteyen bir profilde Ben kardeşinizle evlense bile anlaşamayacağını düşünüyorum çünkü çalışmasını istememesi evde oturması onu kısıtlayacağı anlamına geliyor kardeşiniz istemediği surece hayatına kimse kısıt koyamaz

yarı açık cezaevi

Yorumlarinizi okudugum icin yaziyorum kardesiniz daha cocuk evlilik nedir hicbir fikri yok o cocuga kvdesini sikayet edecekmis hey gidi hey benim kardesim bu durumda olsa sacindan surukler dover gemede evlendirmezdim siz yorum bile yapamiyosunuz bu cok ciddi bir durum yani kizin hayati kayicak

Öyle diyorsunuz da kardeş de olsa o ayrı bir birey. Tercihlerine bu kadar karıştırmaz kimse. Ayrıca ilerleyen yıllarda senin yüzünden sevdiğimden ayrıldım deme ihtimali de var.

Öyle diyorsunuz da kardeş de olsa o ayrı bir birey. Tercihlerine bu kadar karıştırmaz kimse. Ayrıca ilerleyen yıllarda senin yüzünden sevdiğimden ayrıldım deme ihtimali de var.
Katılıyorum gün gelir iyi ki kurtulmuşum der, gün gelir senin yüzünden oldu bizi ayırdın der

Katılıyorum gün gelir iyi ki kurtulmuşum der, gün gelir senin yüzünden oldu bizi ayırdın der
Belki de bir daha asla kimseyi sevemeyecek. Ablası için ne kadar zor olur kendini suçlar bu sefer de. En iyisi kendisinin karar vermesi. Ancak; pek iyi bir tercih gibi durmuyor ne yazık ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…