- 20 Nisan 2022
- 606
- 456
- 33
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Bilemedim şimdi çok kuvvetli bir Aşk gibi durmuyor evet. Bi kere saygı ve güven kalmamış daha evlenmeden yalanlar havada uçuşuyorBelki de bir daha asla kimseyi sevemeyecek. Ablası için ne kadar zor olur kendini suçlar bu sefer de. En iyisi kendisinin karar vermesi. Ancak; pek iyi bir tercih gibi durmuyor ne yazık ki..
Onu bilemeyiz ilk sevgilisi olduğu için farklı da hissediyor olabilir. Kör öldü badem gözlü oldu hesabı da olabilir. Belki kendi görür bu saygısızlıkları ve güvensizliği. Ablanın yapacağı yol göstermek sadece. Saçından sürükleyerek engellemesi çok zorBilemedim şimdi çok kuvvetli bir Aşk gibi durmuyor evet. Bi kere saygı ve güven kalmamış daha evlenmeden yalanlar havada uçuşuyor
kardesiniz evlenmesin. anne babaniza da soyleyin, daha cocuk.Kardeşim buluşmaya gitti sevgilisi ile.Tam konuşamadık. Yarın arayacağım kardeşimi. Çocuğa demişki, anneannem hasta, arada annemin yanına gidip geliyor, annem çok üzülüyor. Bu yüzden erteliyoruz demiş. Çocukta demişki, tamam o zaman sizin istediginiz zaman olsun. Kardeşim beni aradı, ararsa böyle söyle diyor.Yalan söylemek istemiyorum tabiki.Ben dogruyu söyle diyorum.Söyleyemiyor.
Zaten kardeşime dedim. Keşke tanıştırmasaydın aileleri diye. O da keşke diyor. Bak dedim, yüzük takıldıktan sonra dönüşü yok bunun. Biliyorum dedi.kardesiniz evlenmesin. anne babaniza da soyleyin, daha cocuk.
İyi de neden kizkardesiniz erkek arkadaşının ailesi ile muhatap olsun ki kardeşiniz sevgilisine diyecek açık açık ben şuan evliliğe hazır değilim en az 2 sene istemiyorum sonra da herkes kendi ailesine durumu açıklayacakZaten kardeşime dedim. Keşke tanıştırmasaydın aileleri diye. O da keşke diyor. Bak dedim, yüzük takıldıktan sonra dönüşü yok bunun. Biliyorum dedi.
Aslında çocugun ailesine gidip 1 2 sene daha ertelemeyi düşünüyoruz dese, sanmıyorum sorun yapsınlar. Sonuçta bunlar evlenecek. Ama çocuk sorun yapabilir
Niye bu çocuğun sorun yapacak olmasindan bu kadar korkuosunuz abla kardes anlamadim ki? Ulkelerarasi bi mesele degil bu niye tüm güçler toplanio. Ikisi anlaşıp halledecek. Ha bunu yapabilcek karakterleri yok belli ki henuz cocuk ikisi de, evlenmesinler işte. Niye bekleme sözü falan verecekmissiniz.Zaten kardeşime dedim. Keşke tanıştırmasaydın aileleri diye. O da keşke diyor. Bak dedim, yüzük takıldıktan sonra dönüşü yok bunun. Biliyorum dedi.
Aslında çocugun ailesine gidip 1 2 sene daha ertelemeyi düşünüyoruz dese, sanmıyorum sorun yapsınlar. Sonuçta bunlar evlenecek. Ama çocuk sorun yapabilir
Ya adam harika biri olur, karakteri işi gücü ailesi şartları yerinde olur, ilişkileri de çok güzel bi ilişki olur, o zaman hadi evlensinler diyelim ama ortada elle tutulur bi tane özellik yok, herif ayının teki, bi de milleti tehdit ediyor paşa hazretleri. Kız zaten evlilik istemiyor şimdilik, bir de böyle biriyle evlilik nasıl istenir zaten?18 yaşından beri birlikteler. Bu yüzden çocuk uzamasın diyor. Uzun zaman oldu diyor
Herif arsız ve çirkef çünkü, korkuları bundan bence.Niye bu çocuğun sorun yapacak olmasindan bu kadar korkuosunuz abla kardes anlamadim ki? Ulkelerarasi bi mesele degil bu niye tüm güçler toplanio. Ikisi anlaşıp halledecek. Ha bunu yapabilcek karakterleri yok belli ki henuz cocuk ikisi de, evlenmesinler işte. Niye bekleme sözü falan verecekmissiniz.
İki sene sonra ne olacak, bu adamin kişiliği mi değişecek? Hayatindan çıkarmak yerine iki sene sonra evlenelim diyorsa kız kardeş de normal degil. Gormuyor mu tum bu saçmalığı?Çocuk buna çok baskı yaptı. 5 yıl oldu, çok uzadı artık evlenelim dıye. Kardeşim mecbur tanıştırdı aileleri. Neyse şimdide kardeşim gercekten evlılıkten korkuyor. Aıle tanıstırdıgı ıcın zaten pısman.
Elbise alamadım falan diye uzatmak için söylüyor aslında. 2 3sene daha uzatmak istıyor. Ama çocukta çok fazla evlılık baskısı yapıyor. Çocuk 2 sene uzatırız dügünü dedi ama sanmıyorum. Ailesi 2 sene hayatta uzatmaz.
Öyle baskıya bence kızın ondan soğumasi gerekirdi.Ne biçim iş müddet falan??Bu işler gönül rızasıyla olur şartla surtla değil.Kız kardeşim 23 yaşında, sevgilisi de 24 yaşında.Genel olarak kardeşim çok rahat büyüdü.Şuan çalışıyor, geziyor, çevresi var, evde rahat. Bunu söyleme sebebim evlenince bu rahatlığın bozulması. Ve evlilik için erken olduğu. Sevgilisi kardeşime aşırı düşkün,gerçekten deger veriyor. Ancak kardeşime evlenmek için aşırı baskı yapıyor. Bu baskılar sonucu aileler tanıştı. Aileler bayramda yüzük takılsın denildi.Bayramda yüzük takılmadı. Kardeşim erken oldugunu söylüyor bana. Çocuga da elbisemi almadım falan, bu tarz şeyler söylüyor. Çocuk şimdi mesaj atmış. Çevredekiler, anne babası, akrabaları ne zaman yüzük takılacak diye soruymuş. Çocuk diyorki, büyüğümüz olarak bişey söyle, size 2gün müddet, yarın son gün, yoksa yarın herkese vazgeçtiğimi söyleyeceğim. Bidaha beni kimse o masaya oturamaz dedi. Bende kardeşim ile konuşmasını söyledim.Kardeşim hemen evlilik istemiyor, yani dügün hemen ıstemıyor. Ama çocuk hemen yüzük takıp dügün istiyor. En geç 1 sene sonra. Kardeşim 2 sene uzatmak istiyor. Ama ailesi ve çocuk bu kadar uzatmaz.
Şimdide kardeşim ona baskı yaptığını, sürekli bagırıp çagırdıgını söylüyor.
Bu durumda mantıklı olan ne sizce?
Kardeşime kalsa 27 de falan evlenir. Ancak çocuk uzatmak istemiyor. Evlenınce hemen çocuk istıyor. Çalışmasını istemiyor. Yani başka işte yorulmasın ben bakarım diyor
23 yaşında evlenmek nedir yaa tam gezmek eğlenmek zamanları zaten ilerde sorumluluğa evlenip girilecek bunu neden erken yapayım kiEleman kronik kıskanç mı, yoksa başka bir acaipliği mi var nedir bu yani ya gel 2 gün içinde evlen ya ayrılıcam ne demekGün geçmiyor ki acaip şeyler duymayayım.
Bence kardeşiniz bunu boşversin, benim hissiyatım birbirlerine hiç uygun olmadıkları yönünde. zaten daha 23 yaşındaymış, gezsin tozsun bence daha iyisini bulur.
Evlenme k için bağıran yarın ne yapmaz. Baskı ve ısrarı sevmiyorum. Ayrılırdım net. 2 gün mühlet falan saçma triplerKız kardeşim 23 yaşında, sevgilisi de 24 yaşında.Genel olarak kardeşim çok rahat büyüdü.Şuan çalışıyor, geziyor, çevresi var, evde rahat. Bunu söyleme sebebim evlenince bu rahatlığın bozulması. Ve evlilik için erken olduğu. Sevgilisi kardeşime aşırı düşkün,gerçekten deger veriyor. Ancak kardeşime evlenmek için aşırı baskı yapıyor. Bu baskılar sonucu aileler tanıştı. Aileler bayramda yüzük takılsın denildi.Bayramda yüzük takılmadı. Kardeşim erken oldugunu söylüyor bana. Çocuga da elbisemi almadım falan, bu tarz şeyler söylüyor. Çocuk şimdi mesaj atmış. Çevredekiler, anne babası, akrabaları ne zaman yüzük takılacak diye soruymuş. Çocuk diyorki, büyüğümüz olarak bişey söyle, size 2gün müddet, yarın son gün, yoksa yarın herkese vazgeçtiğimi söyleyeceğim. Bidaha beni kimse o masaya oturamaz dedi. Bende kardeşim ile konuşmasını söyledim.Kardeşim hemen evlilik istemiyor, yani dügün hemen ıstemıyor. Ama çocuk hemen yüzük takıp dügün istiyor. En geç 1 sene sonra. Kardeşim 2 sene uzatmak istiyor. Ama ailesi ve çocuk bu kadar uzatmaz.
Şimdide kardeşim ona baskı yaptığını, sürekli bagırıp çagırdıgını söylüyor.
Bu durumda mantıklı olan ne sizce?
Kardeşime kalsa 27 de falan evlenir. Ancak çocuk uzatmak istemiyor. Evlenınce hemen çocuk istıyor. Çalışmasını istemiyor. Yani başka işte yorulmasın ben bakarım diyor
Hem sinirli,Bana göre sinirli olması büyük problem. Benim babam çok sinirliydi.sürekli kavga çıkarırdı.
Sinirlı biri iyi biri değildir hayatı dar ederBen kesinlikle ayrıl falan demiyorum. Tanıdığım kadarıyla iyi biri. Ancak sinirli biri.
Ya seni iyi misin ne demek dönüşü yok nikah masasında dahi dönüşü vardır biraz kendine gel yahu ...kardeşine şunu desen belki ayrılacak ...bak belki bir seyler yaşadın bu çocukla ama hiç önemli değil biz senin arkandayiz senin sağlıklı ve hayatta olman bize yeter ...lütfen hayatını karartacak seçimler yapma diyebilirsin...Zaten kardeşime dedim. Keşke tanıştırmasaydın aileleri diye. O da keşke diyor. Bak dedim, yüzük takıldıktan sonra dönüşü yok bunun. Biliyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?