Evliliğin ilk 1 yılını unutamıyorum yardimmm

Eşiniz demedi mi bir şey onlar takıları alırken ?
Takılar sadece gösteriş için takılmış demek ki size
İlk evlendiğimizde eşim bugünün parası 150 $ haftalık aylıyordu 10 sene önce dolar nekadardı bilmiyorum ben tasarımcıyım 3000 tl maaş alıyordum ozamanlar bu böyle olmaz eşit çalışalım dedim ama neyseki vergi ıvır zıvır benim boynumda sermayede eşimde kızmayın bana ama düşmeyin bu hale ne olur

Bende çok istiyorum bana ne diyor biliyormusunuZ kolye filan değer kaybediyormuş ben işe 2 ay gitmesem iş yerini kapatacak anlamıyor elim kolum bağlı yaklaşık 30 bin tl borcum var devlete ödüyorum bir bitsin direk adına geçirecem herşeyi ondan sonra bakıcam başımın çağresine

Ilk bir sene ne demek, bir seneden fazla bizimle cok ama cok ugrastilar.
Evet neden aramiyorum, neden gitmiyorum kavgalari.
Cünkü köle olarak aliyorlar ya, yaninda tasinacak bir canta, ev süsüyüm, mutfak robotuyum.
caydan tiksindim caydan, bütün o incebelli bardaklari kirip atasim var düsündükce.
Cünkü sürekli tazelemeniz gerekir, görev gibi.
Baska isim yok cay bardaklarini izleme görevim vardi.
Tiksindim, esim de sonradan akillandi, anne babaya saygi dedik iligimizi kemigimi sömürmeye basladilar.
Esim de bende sinirsel olarak rahatsizlandik.
Öfff ya ben uzaktan gelmisim, yan apartmanda evimiz, yine de yollarken sarilir boynuna aglardi.
Al cikarttigin yere bir daha sok, gece gece sinirim zipladi yaa.

Benim eşim hediye alır da altın falan almadı hiç ya Kadınlar kendinden çok şey veriyor ve yıpranıyor kesinlikle eşinizden habersiz birikim falan yapıyor musunuz ?

İnanamıyorum ya az kalsın gerdeğe de beraber girelim dicekmiş töbe yarabbim nasıl insanlar var yaaaa

Yok y
Benim eşim hediye alır da altın falan almadı hiç ya Kadınlar kendinden çok şey veriyor ve yıpranıyor kesinlikle eşinizden habersiz birikim falan yapıyor musunuz ?
apmıyorum işin tüm maddi benim sırtımda bankadaki sermayede onda ama borçlardan kurtulayım devam etmiycem yetti artık gündüz erkek gibi görmesinden sıkıldım evimiz var ortak tapu çok şükür Nasıl yaptırdık hala bilmiyorum ama 39 bin tl kadar iş yeri borcum var devlete bitsin anında rest çekicem ailesiyle beraber yaşasın yapacak birşey yok

Kahvaltı da saçma ki, onu da kabul etmemeliydiniz. Ne münasebet? İlk günden kahvaltı. Ay hiç saygıları yok yeni evli çiftlere ya.
Kesinlikle kahvaltı da çok saçma, insan utanır bi kere yaa o sabah. Biz o sabah uyuyakalmışız, eşim de şehir dışından düğünümüz için eşiyle birlikte gelen arkadaşına yarın sabah uğrayın demiş düğünde nezaketen. Ve uğradılar, sabah saat 10 gibi, şok oldum. Apar topar giyindik yüzümüzü yıkayıp salona aldık onları, kahve yaptım mutfakta sigarayla içtiler fln, bazı insanlar hepten dengesiz ya.

Eşinizin ilk aylar yaptığı hareket gerçekten enteresan... Ben de anlamadım. Kayınvalideniz oldukça korkutucu , paçayı kurtarmanıza sevindim.

Eşiniz şuan size karşı iyise ve bir sorununuz yoksa eski defterleri açmamanızı öneririm. Sevgiler

Siz balayına bulunduğunuz şehirde bir otele gittiniz de kv de şehir dışından gelen misafirlerine otel ararken sizin otel kaliteli diye mi orayı tercih etti ? Eğer böyle değilse neden geldiler anlamadım yazdıklarınız çok ilginç geldi merak ettim

Konuşsan bile evlenince değişen adamlar var ne yazık ki. O zamanla bu zaman bir değil diyen. Erkeğin karakteri önemli

Sen
senin adına üzüldüm. Çok kötü şeyler yaşamışsın. Haklısın. Bence eşinle yüzleşmelisin. Senin için bir şeyler yapmalı ki gönlünü kazanabilsin. İlk gğnlerin tadında olmaz belkş ama telafi rtmeye çalışmalı. O zaman belki yumuşarsın. Eşini al karşına konuş sakince muhabbet eder givi. Tek tek anlat. Önce bi şey konışmak şstediğini söyle. Bu yaşadıklsrım beni çok yıprattı ve senden soğuttu de. Aramızın düzelmesini istiyorum ama sana karşı sevgim de azaldı de. Birlikte başbaşa vakit geçirmek istiyorum ama bunları sen düşünmelisin kendimi değersiz hissediyorum de.bakalım ne diyecek

Konuşsan bile evlenince değişen adamlar var ne yazık ki. O zamanla bu zaman bir değil diyen. Erkeğin karakteri önemli

Haklısınız karakter önemli. Ama karşındakinin karakterini doğru değerlendirmek de önemli. Ben çok süper karakter analizi yaparım demiyorum ama bazı kadınlar da göre göre yapıyorlar hatayı. Değişir, düzelir diye umut ederek evlenen çok insan var. Evlenmeden önce çok düzgün olup evliliğin yükünü kaldıramayıp değişen adam da illa vardır. O da şans işi biraz.
Ama mesela bana nişanlım düğünün ertesi günü annesine kahvaltıya gideceğimizi söylese "sen benimle dalga mı geçiyorsun" derdim ve asla gitmezdim. Nişanlım da beni biraz tanıdıysa böyle bir saçmalığı teklif bile etmemesi gerektiğini bilir. Olay aslında iki kişinin birbirlerinin sınırlarını ve kendi hadlerini bilmesine bağlı biraz.

Kahvaltı da saçma ki, onu da kabul etmemeliydiniz. Ne münasebet? İlk günden kahvaltı. Ay hiç saygıları yok yeni evli çiftlere ya.
Bence de,gülüşe koklaşa güzelce bir kahvaltı ne güzel kalacaktı anılarında.Çok saçma çok.Her olayda bulunup tüy dikecekler,sorulsa"kahvaltıyla uğraşmasınlar ilk günden"olur adı,çok zor tabi peynir ekmeği masaya koymak

Ay töbe düşman basına. Bizimkide anneme aglamıs oglumu kaybediyorum diye
Annemde ben kızımı kaybetmiyorum aksine birde ogul kazanıyorum sizde öyle düşünün demiş
Öyle düşündüğü için ağlamış işte
Ben oğlumu kaybediyorum,dünür bir oğul kazanıyor

Kaptaan kaptan büyük konuşma:))

Bir de"sen evlenince karıköylü olursun,bizi de görmezsin artık"marka deterjan var,o da çok iyi beyin yıkar,yıllar geçtikçe pırıldar beyin,kıza tertemiz teslim edilir

Safsarışın değil,gerçekten akıllı bir sarışınsınız:))akıllı insanları severim

Geçmişi düşünerek bugünü kaçırma olan olmuş değiştirebileceğin birşey yok . Ne güzel gitme sıklığınızda azalmış eşinde iyiymiş boşver herkes ilk yıl yaşar böyle sorunları . Cünselliğe gelince erkekler bayanlar gibi evlenince yapmıyor o işi belki ondan üstüne düşmemiştir kimiside fazla istekli oluyor oda ayrı kişilik tamamen . Geçmişi affet içindeki zehiri at ve geleceğin sana getireceği güzelliklere hazırlan :)

Şimdi düzeldiyse biraz iyi yönünden bakmaya çalış
Belki evliliğin böyle bişey olduğunu bilmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…