- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Eskiden bu kadar çok sahte konu açılmazdı. İyice suyu çıktı.
Deneme tahtası olduk hepimiz:) sürekli sosyal deneylere alet ediliyoruz.Sahte mi değilmi bilmiyorumda,söylemler fena oluyor genelde...
Deneme tahtası olduk hepimiz:) sürekli sosyal deneylere alet ediliyoruz.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilememişsin pitidini nikah resmi nikahın olmadığı henüz medeni kanunun var olmadığı yıllarda evliliği herkese duyurmak için yapılan bir nikah çeşitiydi önce bunu anlamak lazım
şu an resmi nikah var ve siz de aslında devletin kabul ettiği nikahı yapmadan yani evlilik olmadan eşinizle birlikte olmuşsunuz ve kendinize karı-koca diyebiliyorsunuz yani baya baya modernsiniz farkında mısınız bilmiyorum
not belden aşağı vuracaksanız bunları yazayım da ona göre başka yerden vurun
evliyim
1.evliliğim
evlenmeden önce birliktelik yaşamadık,teşekkürler
modern diye insanlara laf etmeyi biliyorsunuz ya o insanlar evlenmeden birlikte yaşadık diyorlar. sizin gibi dini nikah adı altında sevişmiyor.
Sizin gibi Arada bisey olmadan yaşamaya başlamadık . Aradaki farkı anladınız mi ?
Eşimle ilişkiye girdik korunmasız bir şekile adetime 2 gün var hamile kalmam dedim ama ilsikiden ama sonra
Geçen seneki Şubat :)Herkese laf yetiştir polemik için sen kendini çok mu akıllı zannediyorsun ???
26 Ocak 2018 de açtığın konu ama Şubatın sonunda imam nikahı kıymışsın kimi kandırıyoosun sen?
Gelmiş 2.evliliği yapanları eziyosun, evlenmeden ilişkiye girenleri eziyosun istediğini yap kimseyi ilgilendirmez ama kendin imam nikahı olmadan ilişkiye girip burada evlenmeden aynı evde yaşayanları eleştiremezsin.
Sosyal medya işte kendi yaptıklarını yapmamış olarak anlat milleti eleştir seni gidi klavye şövalyelesi
kanunlar önünde imza atılmadığı için resmiyette kabul görmüyor sadece. Allah huzurunda İslamiyete uygun kıyılan nikah da dini nikah. Ama günümüzdeki din alimleri nikah aleni yapılır şartları yerine getirilirse ayrıca dini nikaha gerek yok. Günümüzde kabul gören nikah dini nikah diyorlar yani bir kısmı. Biz de içimizi ferahlatmak için ayrıca dini nikah da yapmıştık o tercihe kalmış bi yerde. Ama evlilik yıldönümünüz 27 mayıs veya 28 şubat ne önemi var ki :) size kalmış oDini nikah evliliği sayılmıyorsa , niye var peki ?
Merhaba hanımlar.
Ben geçen sene evlendim. Eşim yurtdışından geldiği için( bende yurtdışında yasıyorum ) işlerimiz alelacele oldu. Annesi , halası ve kız kardeşi de gelmişlerdi . İsteme evlenme hepsi bir arada oldu. Annesi donmeden küçük bir Nisan yapalım dedi, onun icin bizim dini nikah 28 şubatta kıyıldı ve mart 7 de beraber yaşayamaya başladık. Resmî nikah 27 mayısta oldu. Benim sorum şu: bizim evlilik yıldönümü 28 Şubat mi? 27 mayıs mi?
Not: dugun yapmadık.
Büyük konuşmamak lazım konu sahibine tavsiyem..Saksi_Degilim_Ben ben dini nikahı dün oldu nikahı haftaya olacak onun hesabını yapıyor şimdiden sandım da ne fark eder sanki Burada onlarca kişi var 2.evliliğini yapan onları acımasızca yerin dibine sokuyor, evlenmeden aynı evde yaşayanları ve kendinden büyüklere saygısızca cevap veriyor ki konu sahibine bişi demediği halde. Sonuçta üslupsuz klavye şövalyesi kendisi.
Güzel polemik çıkardı tebrik ediyorum :)
Ben zaten demedim ki yanlış söylüyor. Ama o arkadaş dini nikah yapmadan yaşamış. Ben yaparak yaşadım onu demek istiyorum :) zaten istese de her hangi bir nikahtan önce yaşanılmış günler sayılmaz.
doğrusu "saylanmaz" mı?Sayılmaz değil, saylanmaz.
:)doğrusu "saylanmaz" mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?