Evlilik yıldönümümüz ne zaman ?

Dini nikah evlilik yildonumu sayiliyorsa bosanmada da o zaman 3 boşolu baz alicaz kendimize bekar dememiz icin :) mahkeme karariyla resmi olarak boşanma olmadan da bekarim denebilir.Ilginc :) Siz hepsini kutlayin bence hangisi isinize geliyorsa zamanina gore :) ne guzellll

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilememişsin piti
Biz düğün gecesi imam nikahı kıydık büyük bir dertten kutulmuşuz :))
Not; Resmi nikah Temmuz 7miydi neydi hatırlamıyorum ama düğüne göre kutluyor-duk :))

Dini nikahsız resmi nikahlı bir evliliğim var arkadaşlar bugün de evlilik yıldönümüm. Bu konuyu okuyunca şüpheye düştüm acaba dini nikahımız olmadığı için evlilik yıldönümümüz geçersiz mi sayılıyor? Sizce akşamki programı iptal etmeli miyim? Ayrı konu mu açsam acaba kafam karıştı.

Sizin gibi Arada bisey olmadan yaşamaya başlamadık . Aradaki farkı anladınız mi ?

Herkese laf yetiştir polemik için sen kendini çok mu akıllı zannediyorsun ???

Eşimle ilişkiye girdik korunmasız bir şekile adetime 2 gün var hamile kalmam dedim ama ilsikiden ama sonra

26 Ocak 2018 de açtığın konu ama Şubatın sonunda imam nikahı kıymışsın kimi kandırıyoosun sen?
Gelmiş 2.evliliği yapanları eziyosun, evlenmeden ilişkiye girenleri eziyosun istediğini yap kimseyi ilgilendirmez ama kendin imam nikahı olmadan ilişkiye girip burada evlenmeden aynı evde yaşayanları eleştiremezsin.

Sosyal medya işte kendi yaptıklarını yapmamış olarak anlat milleti eleştir seni gidi klavye şövalyelesi

Geçen seneki Şubat :)

Bu konu niye tartismaya dondu yahu? Hic de tartisilicak bir konu degildi. Isteyen istedigi tarihte kutlasin yil donumunu. Biz esimle farkli sehirlerde oldugumuz icin, dugunumuz baska tarihte, dini nikahimiz baska tarihte, resmi nikahimiz da baska tarihte oldu. Biz dugunumuze gore kutluyoruz yil donumumuzu. Ne zaman kutladiginin ne onemi var? Bircok kisi dugunden once resmi nikahi yapiyor ama henuz dugun yapilmadigi icin ayri evlerde yasaniyor ve tam anlamiyla evlilik olmuyor bu. Illa da resmi nikah tarihinde kutlanmali diye tutturmak da yanlis.

Dini nikah evliliği sayılmıyorsa , niye var peki ?
kanunlar önünde imza atılmadığı için resmiyette kabul görmüyor sadece. Allah huzurunda İslamiyete uygun kıyılan nikah da dini nikah. Ama günümüzdeki din alimleri nikah aleni yapılır şartları yerine getirilirse ayrıca dini nikaha gerek yok. Günümüzde kabul gören nikah dini nikah diyorlar yani bir kısmı. Biz de içimizi ferahlatmak için ayrıca dini nikah da yapmıştık o tercihe kalmış bi yerde. Ama evlilik yıldönümünüz 27 mayıs veya 28 şubat ne önemi var ki :) size kalmış o

Saksi_Degilim_Ben ben dini nikahı dün oldu nikahı haftaya olacak onun hesabını yapıyor şimdiden sandım da ne fark eder sanki Burada onlarca kişi var 2.evliliğini yapan onlarca kişiyi acımasızca yerin dibine sokuyor, evlenmeden aynı evde yaşayanları ve kendinden büyüklere saygısızca cevap veriyor ki konu sahibine bişi demediği halde. Sonuçta üslupsuz klavye şövalyesi kendisi.
Güzel polemik çıkardı tebrik ediyorum :)

Son düzenleme:

Bizde de durum böyle, dini nikah tarihinde kutlama yapıyoruz, alyanslarımızda da dini nikah tarihi yazıyor

Büyük konuşmamak lazım konu sahibine tavsiyem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…