- 19 Ağustos 2016
- 833
- 973
- 33
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Yanı sonucta dini nikahta olsa biz evliydik ve beraber yaşamaya başladık.
O da senin sorunun valla. Resmi nikah yapmadan birlikte oturulur mu hiç? Ayrıca dini nikah tarihini evlilik yildonumu diye kutlayani da ilk duydum. Yurtdışında yaşıyordum demissin bir Arap ülkesi mi? Avrupa mi?Ama resmî nikahtan önce de 3 aylık bir kari kocalık var her anlamda ?
Eh siz sorunu cozmussunuz zaten.Benim dugun olmadığı icin. Hangisi kutlamam lazim bilemedim. Tabi ki kutlamakta bir zorunluluk degil ama hoşumuza gitti eşimle dün kutladık :) Mayıs'ta yine kutlariz oh ne güzel
16 temmuz daha guzelBenim de evlilik yildonumum 15 Temmuz kutlamalimiyim kutlamamalimiyim..
Hepinize teşekkürler hanımlar. Ben aradan çekiliyorum siz yorumlasın kendi aranızda.
İYİ GÜNLER...
İste burda inanc meselesi var . Herkesin ki farklıdır. Sizin evli olup olmamanız iannki beni ilgilendirmiyor. Ben kimseyi yargılamam hadime de degil. Herkes özgür neticede.
Ok anlastik o zaman 16 temmuz kutlayalim.16 temmuz daha guzel
Nice nice mutlu yillarin olsunOk anlastik o zaman 16 temmuz kutlayalim.
Amin hepimizin olsun arkadasim.Nice nice mutlu yillarin olsun
Estagfurullah ne hadime. Ama su bir gercek ki her hangi bir nikah olmadan yaşayanlara modern gözüyle bakılıyor hatta kari koca diye geçiyorlar kendilerince herkeste buna saygı diyor. Böyle bir soru sordum diye nerdeyse cahil damgası yiyecektim :) buda böyle bisey.
Tebrikler nice 5 yıllarınız olsun.
Merhaba hanımlar.
Ben geçen sene evlendim. Eşim yurtdışından geldiği için( bende yurtdışında yasıyorum ) işlerimiz alelacele oldu. Annesi , halası ve kız kardeşi de gelmişlerdi . İsteme evlenme hepsi bir arada oldu. Annesi donmeden küçük bir Nisan yapalım dedi, onun icin bizim dini nikah 28 şubatta kıyıldı ve mart 7 de beraber yaşayamaya başladık. Resmî nikah 27 mayısta oldu. Benim sorum şu: bizim evlilik yıldönümü 28 Şubat mi? 27 mayıs mi?
Not: dugun yapmadık.
Amaç polemik sanki
Tüm sayfaları okumadım itiraf mı etti abla?Sankiyi geçeli çok oldu canısı..
Yanı sonucta dini nikahta olsa biz evliydik ve beraber yaşamaya başladık. Bir arkadaşıma da sordum oda dini nikah yapıldığı gün evlilik yıldönümü oluyor o yüzden sizlere de sordum. Galiba hepsini kutlayacam
Tüm sayfaları okumadım itiraf mı etti abla?
Eskiden bu kadar çok sahte konu açılmazdı. İyice suyu çıktı.İtiraf yok canısı,işine gelmeyene sardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?